I'm not scared of dying, I just don't want to.

Onödigt inlägg, både då och nu

Alltså jag mår dåligt.. Klickade in på min gamla blogg nyss och läste inlägg från 2009. Asså fyfan, jag mår på riktigt dåligt när jag läser det. Vad fan Martina?! Vad fan hände? Tjejen som tror att hon är rolig dygnet runt. Läste någon "utmaning" som jag hade gjort, alltså bara svar på frågor. Fet utmaning... (förstå inronin).
17. Vad sover du i? "nattröja" och när jag är vaken "dagtröja" och när ja mår dåligt "tvångströja".
30. Äger du dyrbara smycken? nej de är ingen idé att råna mig. 
31. Kan du rulla med tungan? endast om jag skulle kapa av den och rulla den för hand.
40. Hur många hål har du i öronen? 3 om man inte räknar med hålen.

Amen vad fan hände där? Å. jag. får. damp. vilken tråkig tjej. Var bara tvungen att trycka ner mig själv lite. Fett tråkig. Fan. Stelt skämt. Och det finns värre.

Lördagsjobb

Vaknade upp och fick en sån där halvjobbig känsla. En känsla att jag kanske borde låtit bli att ta det där extra glaset vitt igår. Men faktiskt, palla vara bitter. Idag mår jag som jag mår och allt är som det är. Logiskt. Gårkvällen var hur som helst en galet rolig kväll! Jag, storebror och kusinen mötte upp vår farbror som var ute och partade i trakterna, släkthäng på eken ett tag sen tog vi en taxi till lemon och där stannade vi resten av kvällen! Sen grabbade jag och Marcus tag i en taxi hem. Nu ska jag snart åka iväg och jobba.

Helgen kommer inte olägligt

En timmes promenix med hunden i småregn. Kommer hem. Möter storebror på tomten med golfklubban i högsta hugg, skjuter några golfbollar rakt ut i ingenstans. Freedom-känsla på den! Nu ska jag smutta en kopp kaffe, duscha och sen fixa mig. Ikväll blir det häng med storebor och kusinen på söder! Får se vart vi hamnar ikväll men innan det blir det mys i Elins lägenhet med take away mat, snacks och vin! Ser fram emot det

Chippendales i Rotterdam

När vi var i Holland och hälsade på Sanna och John fick vi höra att Chippendales skulle ha show på tisdagen. Ingen av oss visste vad det var eller vad dom var men när vi fick höra att det var strippor sa vi bara varför inte? Sjukt kul var det iaf!

1100

Har inte vaknat upp själv på morgonen på ett bra tag nu. I mer än en vecka har jag vaknat upp bredvid Alison och idag vaknade jag bredvid Saga och Ester. Fruktar redan chocken när jag vaknar upp själv nästa gång. Får komma på något bra alternativ; extrakudde, datorn krampaktigt i famnen eller bara bjuda in mig till mina käraste vänner gång på gång. Gosedjur går tyvärr fetbort. Får mest en känsla av att dom är täckta av damm, den enda nallen jag kan ha i sängen är min mobil.

Fredag 28 oktober

Äventyr blev det allt...

För en vecka sen kändes allt lite halvknepigt. Vår resa fick en ganska galen start redan på skavsta. Vet inte hur jag ska lägga upp det här på ett bra sätt men om jag säger såhär... Eindhoven är ganska likt Edinburgh fast två helt olika länder. Det fick vi i alla fall reda på när vi chillade på skavsta. Vår Holland resa började alltså till Skottland, vi åkte till skottland. Vad fan hände?? Holland?!!?! Hur som helst, det var inte så enkelt att bara "åka" till skottland när vi var inställda på Holland, men vi svepte ett glas rött och sa "what's to lose?" sen slängde vi väskan över axeln och satte oss på flyget till Skottland. Väl där bokade vi ett flyg dirr dagen efter till Amsterdam. Efter det, första taxi till ett Hostel i stan, ut på upptäcktsfärd i staden, barhäng med livemusik, alkohol och allmänt skön stämning! Dagen efter vaknade vi tidigt, käkade engelsk frulle och begav oss ut för att öga staden som vi inte tänkt befinna oss i. Edinburgh är en grym stad, otroligt vacker och vi hade galen tur med vädret. Solen sken på oss för att visa att vi inte alls kommit till fel destination, vi hade kommit helt rätt!
Skottland var landet vi skulle befinna oss i just då.
Bara bilder från Skottland. Resten av resan ska jag försöka klämma in imorgon.

Why not

Det börjar dra ihop sig mot nya äventyr! Jag tror att Holland faktiskt är precis det jag behöver just nu. Komma bort lite, inte tänka på något och bara leva livet. Okomplicerat och fan så kul. Packningen går sådär men vi har iaf gjort klart Alisons packning så det är bara mitt krångel kvar. Det lär ändå gå okej med tanke på checklistan vi knåpade ihop åt mig. Kruxet vi har kvar är att komma på hur vi tar oss från Eidenhoven till Rotterdam - får väl fråga sir flight captain om hjälp, hehe.

Holland baby

Ska ta och städa upp i mitt rum, planera vad jag ska packa, packa, åka förbi Ali och se vad hon har packat, åka hem, förmodligen packa om (?) och sen somna och imorgon blir det HOLLAND BABY! Jag och Alison i en vecka, ska hälsa på fina Sanna och hennes boy som har flyttat dit. Kommer bli awesome! Längtan är fet.

No homo

Igår var en bra dag. Jobbade tio timmar, utan att känna en suckochstön känsla. Blev lite trött i benen i slutet men that's it. Efter jobbet mötte jag upp bästa Sabrin och vi åkte mot stan för en fika. Det blev en lång fika men så mysig. Massa snack, skitsnack, allmänt, skratt, känslor och catch up. Så behövd. Kände att jag kunde sitta där hela natten, men istället blev det att vi åkte hem till henne efter en sväng på 7eleven och fortsatte vårt samtal i hennes lya. Älskar den tjejen och hela hennes familj. Guldklippor hela bunten. Sabrin skjutsade hem mig och hon följde med in och vi hängde vidare här. Märks att vi inte träffats på ett tag, finns så mycket att snacka om men ändå känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra - ni förstår mig va? När man vet vart man har en människa, älskar den känslan. Älskar den tjejen, Sabrin. No homo.

Walking on a dream

Klockan är barnet och jag är trött. Planen för ikväll är att däcka i soffan framför något b-program som rullar på tv:n. Tycker den idén tillsammans med en kopp te låter fabulous. Helgens arbetspass har helt klart varit värd OB-tiderna. Obekvämt... är bara förnamnet. Mina ben värker och inte fan hjälper det fast jag försöker linda in dom i ipren och alvedon.

Sunday soldag

16 oktober. Nu känns det inte så fel, hösten är här. Hösten är okej så länge det drar ut på vintern lite längre. Har precis käkat frukost och ska klä på mig och sen åka till jobbet. Hoppas på en lite lugnare jobbdag än igår. Over and out

Ett rop, en bild, en längtan

Föredrar att uttala mig om längtan istället för saknad. Saknad låter så negativt. Längtan är positivare, längtan som finns framför oss. Bilden från i somras talar sin egna latin. Fast jag längtar tillbaka.

En dag i sänder

Har precis roffat i mig en kebab med bröd i min ensamhet. Bröllopet igår var hur roligt som helst, riktigt party! Det satte sina spår även idag. Emma skickade hem föräldrarna i en taxi igår vid ett tiden medan vi andra ungdomar firade vidare. Imorse var det alltså inte lika mycket party. Sov hos Emma och Ludde, åkte med Ludde och Noffe och hämtade bilen och sen hem, duschade, åkte till jobbet, jobbade, drack milkshake, åkte hem, köpte kebab, åt den och sen hamnade jag i matkoma och så långt har jag kommit. Nu börjar jag alltså må bättre.

För att toppa den här kvällen kommer jag lägga mig i soffan med mina skönaste aladdinbrallor, täcke och en kopp te och kolla på film. För det är jag värd. Imorgon är det jobb igen och på onsdag åker jag och Ali G till Holland! Happiness

Syroyoyoo

Taggar till syrianbröllop! Ha en grym fredagskväll, det ska iaf jag ha! Tjing

Sol, fest och fredag!

Nu e det fredagsmyyys! Sitter här hos min vän och blir bjuden på kaffe, fick även en mental invite att gästblogga. Härligt väder och världens finaste utsikt (okej kanske inte världens men iallafall rönninges). Ikväll blir det förmodligen nalen..men allt hänger löst så vi får se vart vi tar vägen. Ska ut med några tjejer från jobbet, taggad! Ska försöka skippa vinet ikväll, det händer alltid så tråkiga saker när jag dricker vin. Snart ska jag bege mig mot Botvid Business Center för några timmars jobb så dags att leta kläder inför ikväll i Martinas klädesrika garderob! Ha en bra dag fellows!
Peace / Saga

Vaknar med vädret

Fan vad vädret påverkar en. Vaknade upp och såg att det var klarblå himmel och sol - sommarväder! Bortsett från att de snåla 4 graderna ute. Så utan att gå ut uppnår jag lycka inomhus bara för jag får se vad vädret vill erbjuda mig. Ledig fredag också, kan inte bli mycket bättre! Tänkte gå ut och gå en promenix i spåret. Vill ju nästan ta med kameran, kan bli galet fina bilder där i skogen. Men inte idag. Först ska jag ta en kaffe och lite frulle sen får jag se vad jag känner för. Godmorgon btw

Tittar in och checkar ut

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0