Lite regn kan man inte gå och gömma sig för

Nästan varje gång jag det har regnat så har jag lyckats se en envis jävla individ som ska trotsa alla lagar och springa ut och träna, mitt i spöregnet. Har aldrig förstått mig på dessa krabater. Istället har jag mest skakat på huvudet och skrattat denna ailien rakt i fejset, då jag förmodligen själv suttit i min bil med värme, vindrutetorkare och tak(!). Har aldrig förstått mig på dessa atleter, tills idag. Då jag till och med insåg uppskattningen av att jogga runt i regnet själv! Då kanske någon tänker att detta är sk. dubbelmoral. Men nej, mer förutsagda åsikter. En bortförklaring till varför det är okej att strunta i träningen... "Åå vad synd att det regnar, annars hade jag nog gått ut och sprungit lite, SUCK." Sen när gjorde regnet mig handdikappad? Aldrig! Nej, så därför blev det en joggningstur i regnet idag på 47 min. Har även hittat fördelarna med att springa i regnet.
  1. Mer syre och man blir inte lika törstig
  2. Så jääääääääääääävla skönt!!
  3. Valfritt att duscha efter - eftersom man egentligen inte behöver.
Hur som helst, numera kommer jag jubla när det regnar. Passade på att hoppa lite i vattenpölarna också... bara för jag kände för det också!

Årstiderna smälter samman.

Livet som arbetslös är inte alltid så fel som jag trodde

Det kan hända att det dyker upp ett inlägg eller två här i bloggen nu framöver. Blir ju mer taggad på att skriva under hösten när det är lite halvkallt väder och mer chill med te och mys-väder med ett inlägg i bloggen(?). Den som lever får se, helt enkelt!

Hur som helst, tog ju studenten i våras och sen dess la jag bloggen på hyllan. Det har faktiskt inte hänt överdrivet mycket sen efter det. Har jobbat tokmycket, småresor, tylösand, skåne, levt livet, inte levt livet, spenderat pengar och bara allmänt sett till att jag fysiskt lever! En bra sommar trots allt!


Idag har jag börjat dagen med en joggrunda på ungefär 8 km och sen en smoothie på det! Dags att attackera duschen och sen bege mig mot min käre kusin på landet. Ska bli mysigt att träffa galningen igen.


(This was just to catch up)

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0