Både började och slutade på balkongen

Hey mate! Som vi säger här i Australien... Den här helgen har varit riktigt händelserik, har tagit vara på varje vaken minut. Vi hade planerat att åka till Bondi beach igår. Jag, Jennie och Parina. Däremot blev Jennie sjuk och kunde inte följa med alls... jättetråkigt. Men Parina kom förbi mig igår morse precis när jag vaknat och tillsammans fixade vi en riktig mys-picknick-frulle på balkongen med Kalles kaviar och ägg. Världens bästa start! Vi packade ihop vårat pick och pack och åkte iväg mot Bondi. Heldag på stranden med sol och bad! Inte alls fel!
 
Spontana som vi var så bestämde vi oss för att vi förmodligen ville stanna i Bondi lite längre. Gick upp till Noel's hostel där vi valde att checka in i ett rum. Vi hamnade med tre andra tjejer i vår ålder som kom från England och crashade deras rum när dom sov. Vi lämnade den jättestora IKEA-påsen som vi släpat med, bäddade upp våra lakan och begav oss sen ut i Bondi igen. Gick runt och kollade läget, hängde vid en liten grillplats precis vid stranden där dom spelade asskön brasiliansk musik och skön stämning. Satt där och kollade på alla, diggade till musiken och snackade strunt. När musiken dog ut rörde vi oss mer in bland husen för lite sightseeing. Hamnade fel, pratade om månen/stjärnorna/solen, hittade rätt, pratade om allt vi varit med om i vår generation och allt annat som var värt att tänka över medan vi vandrade tillbaka mot Hosetlet. Väl där var våra rumskamrater vakna och vi snackade med dom och bestämde oss för att vi borde gå ut i Bondi tillsammans! Hade en jätterolig utgång, trots att det inte fanns jättemånga klubbar men det var lyckat ändå! 
 
Dagen efter (idag alltså) fick vi en till dag på stranden! Lika fint väder men inte lika blåsigt! Badade faktiskt hela mig idag i det svajnkalla havet! Rätt så stolt! Idag var vi på stranden från 11 till 4 och sen gick vi upp och sa hejdå till tjejerna och bestämde att vi borde ses igen och vandrade vidare mot bussen som skulle ta oss hem. Vi bestämde oss för att åka hem när klockan var 5.. det roliga är att vi inte kom hem förens efter 7. Bussen tar normalt 20 min och sen får man gå ca 10. Det enda var att hela Bondi verkade vara på väg mot stan samtidigt så det var inte många lediga bussar, alla var proppade med folk och trafiken förtaskig. Tillslut (efter att ha gått ner tre busshållsplatser ner) fick vi tag på en buss som tog oss hem. Hoppade in i duschen hemma och sen kom Parina över igen. Denna gång för balkonghäng. Skrapade ihop massa svenskt godis och pepsi och satt med en varsin filt på balkongen och fortsatte vårt snack. Blev en hel del musik som vi delade med varandra och en hel del onödig eller nördig information som Parina själv kallar det. Världens bästa avslut! Lite senare kom även Sara hem och gjorde oss sällskap. Helt fantastiska dagar, tusen tack för en grym helg!


Kommentarer
SuperStarkaSilverSaga

Myspys!!!

2012-09-29 @ 18:53:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0