En partybild kommer sällan ensam.

Det här var den riktiga utgången från Cairns. Fredagen. Dagen vi överlevde efter att ha hoppat ut från ett flygplan från 4,5km höjd. Inget naturligt med det på något sätt. Så det behövdes ju firas! Jag och Jennie mötte upp Glen och Louise och utan att riktigt veta vart vi var och körde en "men ska vi gå in här då?" och pekade på stället vi stod utanför. Det visade sig vara Cairns berömda Woolshed, nattklubben... The nightclub. Gick in där, käkade asbillig stek inklusive dryck. Visade sig att det var Beerpong turnering under kvällen så vi alla anmälde oss. Jag och Jennie på ett lag och Louise och Glen på ett annat. Trodde då att vi skulle få möta varandra men det vart aldrig så. Världens turnering drogs igång med inställningen att sopa banan med alla lagen. Det var nykter-beerpong så muggarna var fyllda med vatten - alltså inte drickas upp.
 
Beerpong för er som inte vet handlar mycket kortfattat om att stå på varsin sida av ett bord och kasta en pingisboll i muggar fyllda med helst öl! Kör man en studs och träffar en mugg så räknas det som att två muggar träffades. 
 
För varje vunnen match fick man gratis dricka från baren så vi bestämde att det var värt att vinna så vi kunde spara in lite pengar! Jag och Jennie vann två matcher och hamnade i final. Tyvärr fick vi aldrig möta Glen och Louise då de förlorade i semifinal mot två killar från USA som i princip vuxit upp med beerpong och som kaka på moset så var de basketspelare. Vi fick möta dem i final... Måste säga att vi höll i det sjukt bra och ledde under hela matchen, en liten studs från deras sida och dom vann. Fan. Men det var sjukt kul måste jag säga! Här kommer lite ostadiga bilder från kvällen till ära. Skyller på att vi firade att vi överlevde, "gratis är gott" och även på att vi älskar livet! Ta det med en nypa salt, vi är ju ändå fortfarande unga och törstiga
Vi uppfann skydive-dansen!


Kommentarer
Mamma

hahahahahah ... härligt. Ni ser verkligen ut att ha haft kul! Lite glansiga blickar emellanåt :) Älskar dig

2013-07-04 @ 09:14:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0