Coastal Walk, Bondi - Coogee.

I lördags vaknade jag tidigt - standard numera - drog på shorts, tshirt, träningsskor och packade väskan för att dra på nya äventyr! Dagens uppdrag var att avklara coastal walk från Bondi till Coogee. Tog bussen till Bondi runt 10am och väl framme i Bondi satte jag av mot Coogee. Sprang till Coogee, med vissa stopp när backarna blev för långa eller trapporna för påfrestande. Väl i Coogee blev det en banan och raspberry smoothie, på med chillhumöret och traskade tillbaka till Bondi med kameran i hand denna gång. Kände att det vore lockande att ta bussen från Bronte men fortsatte faktiskt ändå. Rätt mycket folk och insåg att för att verkligen passa in på coastwalk bör man ha träningskläder eller en hund. Pluspoäng för den som har de båda! 
 
Coast walk är en promenadsträcka som börjar från Bondi beach vidare till den lilla stranden Tamarama, förbi Bronte beach som är en sjukt fin strand (definitivt lugnare än Bondi och mindre turistigt), Clovelly också en liten strand och tillsist Coogee. Coogee gillar vi! Och har man vägarna förbi Coogee är det absolut läge att äta dom asagoda burgarna som finns i kiosken i parken vid stranden! Saknar dom. Hela sträckan från Bondi till Coogee är ungefär 5 km så en mils äventyr lyckades jag med!
 
Sjukt mysig dag med gott om egentid helt enkelt, var tillbaka i huset på hopewell halv 2 så en del tid betades av.
 


Kommentarer
superstarkasilversaga

Vilka fina bilder!! Och vad du är duktig, imponerande. Skulle nästan säga inspirerande men burgaren inspirerade mig mest :)

Svar: Haha klart den gjorde, men tackis! Synd att vi inte hann käka dom burgarna när ni var här. Får skicka hem en till dig på posten. Kan vara lagom gosig när den kommer fram!
Martina L

2013-06-17 @ 16:34:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0