Den som lever får se

Det tog emot att gå till skolan imorse, big time. Trots en riktig bakisdag igår med chill, film, pizza, cola och en tur till coles. Planen var att göra marängsviss, var stensäker på att vi hade glass hemma i frysen, vilket vi hade. Så glass skulle INTE köpas. Men klart som fan, kommer hem och när Jonas är på hugget att äntligen börja med marängsvissen så öppnar jag glasspaketet, tog emot att visa att det fanns glass men knappt så det räckte till en person. Då var jag väl inte sådär jättepopulär, men bara köpa glass idag så har hela paddington-ligan något att se fram emot! 
 
I lördags kom Jonas till Paddan och på kvällen var planen att styra en "kalas-skiva" dvs en riktig utgång. Trots det blev det bara hemmafest på tre pers... och när vi skulle dra ut så blev det bara jag och Jennie som gick till Fringe (våran egna granne till pub), stannde där i ca 20 minuter, mötte Ruby utanför och gick hem med henne. Kort utgång men lagom med drag för att få köra en bakisdag utan dåligt samvete! Alison, Ruby och Sofie var på James födelsedagsfest med tema Röda mattan, lite fancy sådär men tjejerna hade kul så verkar som det blev lyckat! Så mysigt när dom fixade sig, bytte om till finklänningar, lockade hår och sminkade sig - kändes som att skicka iväg tjejerna på bal. Lite tårögt. 
 
Nu är planen att sitta i denna kalla datorsal i skolan till klockan 5. Hur det ska gå och hur vi ska överleva är och kommer förbli ett mysterium. Men som jag brukar säga "den som lever får se". Bring it on Monday. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0