Crash it, cup it

Jag kommer att vara den som pajjar pappas espressomaskin (peppar peppar). Tyvärr. På en halvtimme var jag i full rulle och gjorde 3 koppar kaffe... latte... Fast jag ska se till att den inte sviker. Någon måste ju hålla den i trimm och utmana den lilla filuren lite, eller hur!


Jag kan ju bara be om ursäkt för den blottande bilden...

Klättra inte upp för hus om du inte vet vart de ligger...

She's dooooing it again

Idag blev jag morgonmött med det engelska nationella provet i handen (skriftliga delen). Lagom pigg och lagom taggad. Jag trotsade alla odds och skrev ändå ungefär 2 sidor... på engelska... hela texten. Bra ha? Nu måste jag sätta mig och plugga matte C eftersom vi ska genomgå det otroliga; första provet i matte c kursens historia!! Holy moly! Kan gå precis hur som helst men hittills har det inte sett vidare ljust ut. Får väl bara kämpa på I guess. Käpprätt mot Sherwoodskogen!
p.s någon som märkte att jag bytte blogg igen?

Tänkte dela med mig av min kärlek - musica


Justin Nozuka - after tonight

B-day kid

Igår blev min father 47 år erfarnare! Min pappa fyller år även detta år. Aldrig har han varit så gammal och aldrig förblir han så ung. Hemsk det lät... var ju inte meningen att bojkotta stämningen helt och hållet. Lika bra att sluta på en gång. Congrats father, all I wanted to say.

Det bara blidde så

En chans att börja på nytt. New haircut, new blog. Hur skulle löven annars falla om inte i en hög - det är så logiskt som det kan bli, med en nypa ironi. Men ingen press på denna underbara blogg, den får komma att handla om allt och ingenting. Hur kul vore livet egentligen om det var planerat in i minsta detalj? Nej, var beredda på variationer och överaskningar! Här kan du aldrig ana vad som gömmer sig bakom ridån. Räkmackor, skam eller avdankade teaterapor? Hur som helst så hoppas jag du blir lika road som jag blir. Tjing tjung bert ljung.

Här stannar jag för nu

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0