Så. Underbart!

Jag och Saga bokade vår underbara resa igår! Vi hittade en sista minuten resa och imorgon åker vi till Grekland - Kreta - Rethymnon. GRYMT skönt! Dock var det inte riktigt något "sista-minuten-pris" men so what. Vi vill (som tydligen så många andra svenskar) åka ifrån det här vädret och förlänga sommaren lite mer. Värme, sol, bad, tzatziki, sandaler, glass och ouzo. Vi kommer bo 30 m från stranden. 30 ynka steg. Vi kommer bo mitt i värmen! Fan vad underbart! längtar tills Saga kommer så vi kan gå och sova och sen åka imorgonbitti! Flyget lyfter klockan 10.00. Vi har laddat spotifylistor på Sagas premiumkonto, perfect.

Nu ska jag försöka packa klart... segt som vanligt. Vi hörs lite senare.
Puss och hej från en lycklig greklandstjej.

what's new

Ja, vad fan har hänt? Vart har min dyrbara bloggtid tagit vägen. Ingen aning. Jobb, körlektioner, flängt runt och varit allmänt opepp på att blogga. Hursomhaver. Sitter här igen och tror att jag ska komma igen som vanligt. Yeah right.

Jag sitter iaf och kollar sista minuten resor just nu! Hittar några resor. Jag och saga vill helst åka... nu. Men försöker hitta en resa innan torsdag helst. Har hittat några på fredag men vi får se :D jag tror jag ska ut med hunden och springa lite nu. Sen hem och duscha och vidare mot sagas place för att leta ännu mer resor. Men det brukar dock inte bli som jag tror - vi får se hur ödet tar sig.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0