Up and roll

Sticker iväg och jobbar bort några timmar nu. Kommer hem efter 8, don't wait up. Tjing!

Give up the gun, plz

Jag och Pappa skulle laga mat ihop ikväll! Skittaggade startade vi båda två. Målet var köttfärssås och spagetti. Jag kan väl säga såhär... Vi kom inte längre än 7 minuter i köket förens pappa utropar, helt hypad, "JA! Men vet du vad vi ska ha i Martina? Ansjovis! Ja, det ska vi! Eller hur? Det kan väl vara gott! Ja, ansjovis är underskattat.". Jag trodde fasen han skämtade. Jag lyckades som tur var stoppa honom och när jag hade förlitat mig på att han inte skulle slänga i fiskfanskapet så flydde jag fältet. Visst, roligt att fantasin finns men snälla... ansjovis? Okej. Pasta, köttfärssås, pesto och ansjovis. Finn ett fel. Det kanske är underskattat av en anledning?

Not guilty, your honor.

Hörde just den smashiga kommentaren på CSI. Vilken inledning, vilken eloooge. Nej men skämt och sido.

Jag och Saga har letat resor nästan hela dagen. Eller ja... jag har letat resor medan Saga har sussat sött i soffan. Ville inte väcka tjejen heller eftersom jag tyckte att hon gott kunde få sova lite. Hittade iaf en smarrig tripp till Greklandet - Samos - Kokkari. Så. Kär! Kolla bara själva här! Det enda lilla minustecknet som jag fann var att vi är hemma den 25 augusti. Samma dag som jag börjar skolan, vilket innebär att jag missar första dagen. Det gör inte så mycket för mig att missa en dag men Saga däremot måste missa 5 dagar vilket är lite mer frånvaro än mig. Vi letar vidare lite till. Jag vill så gärna resa bort lite!

Disney on a slice

Vaknade imorse av ett samtal. The call. Saga i telefonen dampade upp mig från sängen och tillslut kom jag iväg. Jag och Chillie iväg mot Sagas place. Jag fixade a lá frulle tills oss. Massa gottigheter! Nu sitter vi och kollar på dom första avsnitten av gossip girl. SÅ skönt att sagull är hemma nu. Har saknat min lilla gös.

We ain't got time to play

Fortfarande lite småkåt i Justin Nozuka. Kärlek till hans låtar. Lyssna in honom om ni inte redan gjort det!
G R Y M  G R A B B  den där Nozuka. Finns ett antal låtar som går att lyssna sönder, gilla det eller ej. Skön röst och dunk har han också. mums

Never leave you standing in the darkness

"Rör du, dör du!" o "slurrrrp"

Dagen har spenderats på jobbet. Jobbade med Tove. Lika roligt som alltid, av någon anledning. Hysteriska personer, glada personer, pratglada mexikanare och allmänt blandat folk. Trrrevligt. Kaffe, glass, mat. Tänk att jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det var som gjorde dagen rolig. Men så är inte alltid läget. Det går inte att se vilken färg det är på strumporna förens man skippar skorna. Idag såg jag mest barfota. Varken eller. Det kunde blivit en djup mening.

Det är konstaterat.

Stämde ej. Jag vet att det vädret inte blev som jag ville bara för jag erkände min hemlighet. That's all.

Senaste update: I've got the power

Okej. Märkte en sak nu... Imorse - regnade det ej. Skrev en status "like the desert waiting for the rain"...?? Klickar det? Det var jag som startade regnet helt enkelt! Nu har det regnet hela dagen - för att en öken är väldigt torr och då behövs väldigt mycket vatten. Jag börjar undra om jag har lite makt över vädret ibland. Flera gånger när jag har sagt "det gör inget om det kanske är varmt väder imorgon" eller "det är okej om det är lite mulet imorgon för då jobbar jag", då har det faktiskt blivit så! Helt sant! Har faktiskt skett några gånger!

Det finns en risk att jag kan förlora den här makten eftersom jag "visar upp" den här offentligt. Hmm.. vi provar. Imorgon så jobbar jag men jag hoppas ändå att det blir fint väder. Speciellt på kvällen. Eller vid 6 tiden när jag är på väg hem! Och gärna sol, så att blommorna och hallonen växer lite.

Nu får vi bara vänta och se.

Det märks att det är hösten som närmar sig

Med skrämmande steg stampar den på trappen. Jag har dock inte släppt in den än. Fortfarande sommar! Glömmer bort, intalar mig och glömmer bort igen. Förnekelse och bajs. Igår kom jag iaf på mig själv med att klicka hem massa mörka kläder från H&M. Flertal höstkläder. Me like men mörk som den svarta katten som ensam springer över gatan. Tvi-tvi-tvi. Therefore we shall call it the black sabbath.

I just wanna sail away with me

Knep och knåp. Knip och slit. Skit.


.

Någon mer än jag som tagit notis om regnet som öser ner? Är det möjligtvis lite hagel jag skådar? VATAFAKK

Like the desert waiting for the rain

Ny morgon. Inget vidare vi-går-och-solar väder idag men det kan man väl inte begära hela tiden. eller? Jag sitter seriöst och funderar på om jag ska ta mig ut och springa något varv vid mölle. Skulle må bra av att springa ifrån allt men vet inte om mina ben skulle palla med. Kan just nu inte riktigt röra dom. Efter att ha stått upp i 20 timmar under 48 timmar så orkar jag inte stå just nu. Får se hur dagen artar sig. Jag och Emma hade lite planer att sticka ut med lilla jollen på sjön idag, får se hur det blir med det nu. Vi hade hoppats på picknick i solen och värmen på nån liten slätt. Värmen kan vi ju räkna bort. Och solen nästan lika så.
I Rhodos är det säkert mycket sol... fuck.

Över gränsen

I'm not the kind of girl you'd take home

Trist människa. Så får man säga om man säger det till sig själv. Då är det mer okej. Dissar två place. Är välkomnad på två olika partyn ikväll PLUS att jag är ledig imorgon. Ändå sitter jag hemma och sjunger med i powerbalader med en boll på huvudet, osminkad och nollzeronemas planer på att dra mig ut. Tråkig? Jag vet. Säg det 5 gånger till så kanske jag förstår.. kanske. 

NU är det fan inte okej att jag sitter hemma och grinar för jag aldrig gör något. När jag väl får anledningen så ska jag vara så jäkla torr. Men. Men. Men. Men.. Alla dessa men. Äh, skitsamma. Pallar inte gnälla mer nu. Trevlig fredag på er alla! Tjing!

Some friends are forever

En dag som gårdagen var saknad! 
Igår åkte jag, mamma och pappa till min gammelfarmor och droppade av hennes nya flatscreen och dumpade den flimrande fatscreenen. Gick kanoners. Lite snabbkaffe och en halv sockerkaka senare åkte vi vidare mot kusinerna! Hem till Emelie m familj men även Emma var där! Grillade burgare och snackade galet. Blev självklart att jag och Emma sov över trots att vi alla 3 skulle upp och jobba morgonen efter (idag alltså). Diggar mina kära kusiner riktigt mycket.

I run to the top

Vaknade upp och hurtiga (och lediga) jag kände för att träna! Detta väder bidrar med endorfin-utsläpp, riktigt mycket! Satte på mig shorts och linne och med musik i öronen begav jag mig ut för att springa/promenera i ca 40 min heltsomhelt. Kom hem och käkade nyttigfrulle. Fruk, youghurt, flingor och linfrön. Hemmaplockade hallon bland annat! Gottgottgott! Sen slängde jag mig in i duschen och gårdagens (ännu en till) donken-synd är som bortblåst!

Supernöjdtjej.

Jobbat, kirrat biffen och jäst degen. Bakis, flummig och allmänt halvseg, så har jag trots det avklarat dagens 10 timmars pass. Dagen som aldrig tycktes ta slut kom faktiskt till sin ände. Imorgon är jag ledig - första gången på en vecka. Känns lagom passande! Nu har jag laddat med mjölk serverat i vinglas, toblerone och film. Mysigt värre. Pyjamas, nyduschad och fräsch. Täcket i högsta hugg.
Fyfan vad underbart livet kan komma att vara!

I'm lovin this

MAMMA ÄR HEMMA!! och pappa med! Men MAMMAA! och vi ska laga mat. Grillat! Kött, majs, sallad, pommes, sås, loka, mango!
ååå vad jag är lycklig. Maten är hemma. Jag ska upp nu! Fridens!

Jag tror jag dog lite

Jag såg fan världens snyggaste man idag. Fy. Fan. Jag tror jag dog lite. Aotch... och som kom in på mitt jobb. Jag ville bara pussa på golvet där han hade stått. ungefär så. Okej inte riktigt så. Men galet snygg. Tyvärr, var han ju inne där med sin tjej - för att se det positivt hade jag kanske inte sett honom om det inte var för hans tjej skulla köpa skor. Ojojoj, galet. Plötsligt blev hela lokalen galet varm och jag visste inte riktigt vart jag skulle kolla så stod mest och sparka på lite saker bakom kassan. Råkade sparka ner nåt block också... men shit vad varmt det blev. Skrev en liten lapp till honom i mitt huvud. plz marry me sen gick han...

Miss. Ladybug

Här räknar vi points

VV. Viktväktarna, GI-metoder och bantningsmedel - släng er i väggen. Pizza, chips, glass och kladdkakesmet är det som gäller till middag. Lunch donken. Ingen nöd på mig! Måste städa men allt fett har satt sig i benen som verkar väga bly för stunden... sicken osis va.

  
Lika lycklig för det är jag!

Roast på shoeis

"En skobutik utan skohorn är som en Finlandsfärja utan sprit."
"Som man säger på restaurangen: köttet var mört redan innan man stoppade det i munnen."

Munter kille på jobbet idag som var på hugget. Ojojoj vilka skämt han laddade med. Nöjd och med ena tummen upp i vädret vandrade han ut från butiken, ett par skor rikare som han köpte ändå som han så fint sa när jag frågade om dom var bra. Härligt.

Lathuvud och bebisolle

Äckel middag ikväll alltså! Absolut ingen gourmetmiddag. F A N. Saknar mamma. Saknar pappas mat. Vill inte äta bränd kyckling och hård pasta mer. Jag orkar inte att det är stökigt och ingen som kan plocka bort det. Det är mitt ansvar och endast mitt nu. Fett lame. Jaja, lite till får jag hålla ut.

2 glassar gör susen

Inte helt och hållet min dag. Vet inte om jag har någon konkret anledning att tänka så men så tänker jag ändå. Ni vet, vissa dagar är allt super och toppen och andra dagar helt tvärtemot. En anledning var att jag skulle jobba 10 timmar idag. Slippa solen och värmen. När jag väl kommer ut från jobbetsportar så regnar det och är mörkt. Trots min negativa fasad så har jag haft kul på jobbet idag! På riktigt! Med Alma och hennes två döttrar som både hjälpt mig med varor och hunnit intervjua mig "martina, får jag bara fråga en sak... vad brukar du göra efter du har ätit lunch?" ........ jadu. tuff intervju men jag tror jag klarade mig hyffsat! Alma byttes ut mot Tove, jag stod lydigt kvar. Kände av tröttheten då och började garva åt det mesta. Ne, kul var det iaf! Trots att jag missade en soldag. Menmen, man kan ju inte få allt. Right?

Nu ska jag se på film, tjing kompisar.

Paradis till vacation


Men i år blir det tjejernas tur att ta över Rhodos. Jag och Saga ligger lågt (ett tag till) och väntar på ett under. Kanske finns det såna, vem vet?

Har du hört talas om schumacher?

Jag hade min första körlektion på bilskolan idag! Man kan väl säga att det gick helt okej. När vi har åkt i ca 45 min och lektionen är slut så snackar jag med min körlärare...
Martina, jag tänkte. Ibland kör du lite som... ja, Schumacher. Vet du vem det är? Ja, lite lugnare kan du nog köra. Det är trots allt ett villaområde...

Formel1. tjena. Yes boss. Drar kepsen över ögonen ett tag och lossar på slipsen. Dags att chilla lite i bilen tror jag va. Jag har trots allt inte följt pappas (och ett ytterst litet tag min) dröm om att bli rallyförare. Kanske ska ta och inse det snart...

The. Moment. of. truth.

Nära kanten låg jag och slirade med den här bloggen. Halva ute. Nära att ge upp. Snacka om en hjälpande hand som bara säger att min blogg "är en favorit". Även om det endast är en läsare så är det en läsare mer! Men grymt eller? Jag är någons kissie, jag är någons blogg-topp favorit. Me lajk. Nu ska jag fortsätta uppdatera endast för det här! L Y C K A. Tack Soborn, min trogna följeslagare. Du har min välsignelse och tacksamhet.

Kvalitet framför kvantitet, hej!

Peace & love. Saknar redan

Skickar in ett säkert kort.

Ligger lågt. Låter oasis ta höjderna. Don't look back in anger.

i climbed the tree to see the world

Idag är det ändå fredag. Jag sitter hemma. Känner mig som en ensam tjej en tisdagskväll. Klockrent beskrivet. Friday I'm in love. Inte många knattar inne på varken fb eller msn heller så snacka om ensamkväll på internet fronten likaså. Saga är i hagsätra - sover säkert. Hon ska jobba imorgon. tjejerna är på Annas land (kunde inte hänka för jag jobbade ikväll och pallar inte åka nu). Mamma och pappa är borta hos några grannar längre bort. Tror jag ska knarka kaffe och glo på film. Hade inte varit fel.. måste bara hitta en gullig film som älskar mig och som jag älskar tillbaka. patience my friend... patience.

sail brudar, segel, vatten, råfisk

Efter dagarna under peace and love kände jag mig lagom mör. Kul hade vi. No doubt! därav otagg till bloggandet! Men tillbaka kommer jag än en gång. bilder kommer dyka upp allt eftersom tiden tar sig... hehe

Idag har jag och Tove varit och käkat med mamma och pappa på Gerdas och efter det har vi sailat away... jag, tove och instruktören från californien har seglat i en liten segelbåt och mamma och pappa i en annan! Roligt värre. Dopp utanför statshuset blev det självklart också! wuhuuuu Efter segeltrippen fick vi skjuts till stuvsta, köpte sushi och promenerade till tove. Lagom mätta efter en extra stor sushi beställning var så var vi två galet nöjda tjejer.

Galet underbar dag! Nu ska vi se tevi och tovi dampar yeeeeeeeeah. Heheeeej

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0