Tänk hur bra vissa gömmer sig!

Glad midsommar!

I efterskott dåraaaa.
Bättre sent än aldrig som vi brukar säga. Gårdagen var trevlig, kan inte säga annat! Käkade gott hos Josefine med några av tjejerna, spelade kubb (och nej saga jag förlorade fortfarande inte!), spelade kortspel som resulterade i igångkick av drickandet. me no like, me no like. Nej, det var lugnt så långt! Sen drog vi till den där hej-dundrande-festen i tullinge. Mycket folk och många ansikten som jag kände igen vilket var lite roligt! Blandat folk som fan och det brukar gå som det gå så vi drog väl hyffsat tidigt därifrån vidare mot Soborn - min kärlek. Okej, en av kärlekarna. Seeen drog vi hemåt.

Nästa år vill jag ha en riktig midsommar - INGET fel på en som denna men jag vill vara med vänner/familj åka ut i skärgården eller på nåt land; midsommarstång, krans (jag och saga hade dock gjort jättefina kransar till oss!), nubbe, sill, potatis, spelmusik... ja allt det där som bara är. Den töntiga sverige-traditionen! Den älskar jag! Men ingen diss mot gårkvällen.

onödigt vetande för den som anser det men någon själ kanske känner för att stalka mitt liv och mig, så here you go!

Nu är det tid att glasera skinkan

Det är en galet stekig dag, ut och sola - försvinn i värmen.

 

 

Arrivederci

Dagen har i stort sätt bestått av städning i garderoben. Lite uppfräschning och inplockning - då i princip alla kläder låg utanför garderobsdörrensportar. Shame. Nu ska jag åka till Helena där några av tjejerna som ska till p&l är! WUHU! Nytt bandsläpp! Hoffmaestro & Chraa kommer till peace & love!!! GRYYYMT! Min lycka är fulländad!

Godmorgon budd's

Tisdag och jag ska duscha. Ska vänta på att cassandra ska höra av sig så jag kan träffa den kläm-i-kinden söta flickan. Senare ska jag till tjejerna och planera lite inför p&l. Vad som man ska ha med sig osv. Kommer desutom bli lite strul med resebiljetten dit för min del tror jag, så det får bli tååååg! Åka pendeltåg, looser baby! Hejhej!

Fembot


Robyn fortsätter levererar. Skön dunk

That's all, over and out for tonight

NO , som man brukar säga

Now We Murderers, Because We Kill Time

En vecka kvar till P&L börjar!! Måste boka bussbiljett. En vecka, 7 få dagar.
Vampire weekend, Familjen, Jay-z, Mando Diao, Kent, Robyn, Lilly Allen, Mew, Europe, Miike Snow, Daniel Lemma, The Kooks, The Hives, Melissa Horn, Mika och så många fler! Galen lycka!

'Come on baby, I've got a licence for love

Slit ut hjärtat på mig istället.


Erik Hassle & Malin Dahlström - Who's gonna walk you home

Det gör ont in i hjärtat och hela vägen ut igen. Galet vacker.

Time is money

I need dollar. Dollar is what I need. Det blir sommarens motto. Arbetsmotto. Tänk pengar... Kommer jobba ganska mycket i sommar så blir inte såå mycket sommarlov för min del - som jag är van med. Men nu har jag erbjudit mig och det kommer bli bra. Det måste bli bra! Sista sommarlovet någonsin. Sorligt men sant. Men det ska bli grymt. Det måste bli grymt!

hello miss walk-on-red-carpet

    
nu ska jag sova, precis så här gott! Som en stungen, uppstoppad liten griseknorr.

Trying to find my way home

Partyhelgen i helt rätt fasad. I fredags grattade vi emelie! Lekte lekar och krökade! Några av tjejerna drog vidare och hem lite tidigare men vi andra stannade till 12 slaget. Sen var det dags för mig och Saga att dra oss vidare hemåt.


Igår var det 50-års party för Peppe! Verkligen lyckat! Kvällens kommentar som man hörde från lite överallt måste nog varit "mer roséeeeeeee!" och sagt som gjort. Den enda som var lite... weird måste varit "icke-dataMats". Eftersom vi kom fram till att han inte var data-mats iaf... skitsamma rolig grabb!

Nu sitter jag i soffan och kollar på This is it. Fyfan vilken otroligt, grymt begåvad människa han var och är (han lever sååå kvar i sin musik).

Idag har jag övningskört. Hela 20 min - motorväg - imorse till jobbet sen en liten extraväg hem från konsum! Igår med föresten, så nu ska jag fan ta tag i körningen! Kommer köra med mamma tills hon blir galen (går att tolka på olika sätt hehe).

 

Pon de replay

Chillis har gjort illa tassen... stackarn. Bara för hon badade som en galen rodeotjur innan jag tog kopplet, gick i vattnet till knäna och var tvungen att "lassoa" in henne! Sen kunde jag inte vara sur på henne eftersom hon haltade hem... stackarn.

Nu måste jag verkligen dammsuga. Så långt på listan har jag kommit. 2 bockar. Hundpromenix och snart sveper jag över golvet med the sucker. L ♥ V E

18 är rätt mycket att bära

IGÅR fyllde Emelie år! "liten och nätt". 18 tunga år. Coolt.
IDAG ska hon grattas! Med blommor och blad, alkohol och lekar. Kommer bli toppen!

Den enda tippen är att jag känner mig ovanligt stressad och istället för att lyfta mitt arsle och göra något vettigt så sitter jag kvar. Envis fast med högre puls än vanligt. Måste ut med vovvis på promenad, dammsuga, plocka ur och in i disken, städa mitt rum, duscha, byta om, fixa mig, käka lunch(!), plocka bort allt här uppe och ja. Massa sånt tjaffs som inte ens är relevant för någon annan att höra på eller ens veta om. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och lygfta mitt ass.
Wish me luck...

Tabild påfågel


Bilder från skansen kommer imorgon. Detta blev dock hedersbilden - tagen av moi.

11 bitar och 22 tuggor mättare.

Sushi - japansk  fisk. Fast det är ju så himmelskt gott. Stekt fisk i all ära men sushi tar allt! Mhm. Jag och mamma åkte till södertälje och jag övningskörde hela vägen. Där köpte vi sushi, godaste sushistället som jag vet. Eller en av top-10 iallafall! För att gå tillbaka till körningen så måste jag verkligen ta tag i det och passa på att ta lite lektioner nu på lovet... Saga kör för fullt just nu så det ska jag fan också ta och göra! Jag kan ju inte vara sämre än tjejen, hehe.

DUDÉ!!

Igår var det fler än vanligt som kollade in min blogg. Big mi-lajk på den!
skulle bara konstatera det.

Den 16e hörde jag någon säga

Efter dagens hej-dundrande-långa arbetspass på 10 timmar är jag hemma och stadgad. Just nu hos Saga. Vi håller på och hoppar bock och skuttar get för att förbereda oss för dagsresan imorgon! Då sticker jag, Saga och Ester till Stuvsta boarnas hemstället - då pratar jag självklart om SKANSEN!

Någon kanske just nu sitter och hoppas på att det kommer upp en "dagens arbetshändelse" eller "dagens psykobarn" men idag kommer det förmodligen inget sånt inlägg. Dock hände det saker, inget snack om det. Men hallå, jag är inte den som är här för att hänga ut folk.. njae. Däremot var det ett barn som typ hoppade på oss när jag och Elin satt ute och käkade och grymtade förgäves som om han var en otalförmögen apa som verkligen ville ha min mobil(?) samt våra burgare. Men det fick han inte! Schasade iväg honom eftersom ingen förälder var i sikte... fast dom var ju där men sååååg väl inte nåt. fula människor som inte borde ha barn.
NEJ inget hat idag! Nu ska jag och saga snart krypa ner i varsin säng och sussa sött. Först en dusch - luktar fan så usch.

Natti kompisar

En timme senare

Det är fan KOMISKT! När jag väl, för en gångs skull, ska släpa mig ut för att ta en lååååång träningspromenad/jogg i värmen, solen, musik och med sällskap av hunden. Det är ju klart som fan att det ska börja regna! Hur kan jag tro annat? Mål: ta en skön promenix i området i värmen och harmonin. Resultat: Går i ca 5 min, har redan hunnit lägga ner förhoppningarna på solglasögonens användning - lägger dom i fickan. 3 min sen börjar det dugga "äh, bara en liten skitsak. Inget kommer kunna stoppa mig! Ha ha!" 2 min senare "FUCK OFF! VARFÖR SKA DET REGNA JUST NU?!" sen började jag panikspringa (i nån minut) för att komma fortare hem. Tiden som tog för mig att återhämta mig efter rushen jämnade dock ut tiden...

Men efter allt negativt kommer positivt - precis som efter regnet kommer solen (väntar hoppfullt). Nu är jag tränad och hypad! men ska nog köra lite här hemma där vattnet inte når mig, sen blir det iochförsig dusch. hehe. tjing!

Work it up, drop down dead.

Bara för att det är min favoritlåt

och för att dom kommer till Peace & Love om ca 2 veckor och även för att jag är kär i bandet.

Svårt att skriva dagar när jag har noll koll på dom

Vad är skillnaden mellan idag och igår?
- idag märks det att det är sommar.

Fast igår var väl inte ett klagomål helt och hållet (nu tänker jag endast på sommarvädret), det kan jag inte påstå. Den här dagen, måste varna lite, ska inte bli lika dator-fast som igår. Det är också en skillnad.
Fick ett meddelande från face att födelsedagsfesten som vi egentligen skulle gå på på onsdag blir inställd. K U L. Men men, vad ska man göra? Jag får köra på i helgen istället. Hehe.

Jag håller förresten på att bli sjuk... vilken tajming va? Fast det är något fucking mellanting som vägrar bryta ut så jag kan inte säga att jag är sjuk för det är jag ändå inte. Vilket dilemma!!

You can't carry it with you if you want to survive

Så var en fluga död

Om det var någon som missade mitt feta ansikte på headern så kan jag berätta att jag äntligen tagit steget och förändrat min design.
Ett. Steg. I. Taget. Klackarna i taket. Nej, vet ni vad. Jag kan inte sitta uppe hela natten bara för jag har fått smaka på känslan att blogga igen! Men, jag kan säga: to be continud...

Inspirationskälla i all ära

Inspiration ska komma från hjärtat. Musik kommer till mitt hjärta. Så hårt. Som ett slag, fast ett skönt slag. Som ett nedslag - i mitt hjärta liksom. Låter kanske helt vrickat nu, men det är så sant. Så sant så sant så sant. Musik inspirerar och skapar känslor. Varför tror ni emo:s ser ut som dom gör? För att någon skriker ut sina sorger om hur hemskt deras liv är så klart de blir inspirerade så. Varför tror ni svartrockare ser ut som dom gör? Jo, för någon skriker i deras öron (även förklaring till varför håret står åt mest alla håll och kanter). Reaggie? Jo, hashröken gör att knarket sätter sig i håret och korvar ihop sig till dreads. Det är inte mer än logiskt. Hela musik-världen inspirerar. Tänk bara en värld utan musik. Finns dock folk som säkert inte tänker som jag eller folk som är tondöva och varken kan eller har någon lust att tänka som jag.
Fast alla kan väl ändå höra musik i sitt huvud? Kan inte tänka mig annat.

music is my drug - passar fan så rätt in här.

Skär it

Jag och Tove kom överens igår om att vi inte skulle slappa bort ännu en ledig dag hemma. Därför bestämde vi att vi skulle åka till skärholmen idag, jag skulle egentligen fixa en sak men det blev inte så. Istället blev jag några plagg rikare och pengar fattigare. Går mest minus numera. Måste sätta stopp. Fast Tove blev också det! Så. Det. Så. Imorgon är det skolavslutning!! Bilder från morgondagen ska komma upp. sätter kniven mot strupen på tove så det händer lite action... hehe puss

NNNNNNNNNEMAS

Fick sommarlov i fredags. Eller nästan, inte bokstavligt. Det blir imorgon som jag på riktigt kan säga att jag har sommarlov. Jag har varit ledig både igår och idag så imorgon blir det skolavslutning! Skööönt! Dock sista sommarlovet någonsin... mhm. Menmen, I will survive.

Ikväll var jag på ett Mary Kay möte. Är riktigt taggad på att börja så ska se hur det blir med det... framtidsplaner? Ska inte säga det för högt så mamma hör... hehe. HURSOMHELST. Inte intressant för fem öre. Jag vill duscha. Mina fötter luktar, jag luktar, mitt hår är o-nayz och mina ögonlock sviker mig snart. Ska duscha och sen sova i min nybäddade säng. Sukt.

bounce.carpet.

   

The Quiz

Första boktipset, och förmodligen det enda.

Håller på att läsa karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella. Okej. Jag har garvat åt böcker förut. Men den här är värst. Jag fick panik på bussen för jag var tvungen att hålla inne skrattattacken för jag kände inte för att börja asgarva längst bak i bussen som ett retard: HAHAHA!!! För att sen se hur huvud efter huvud vänder sig om för att lägga märke till att jag sitter själv och garvar.. Nej. Så jag höll mig. Men var tvungen att lägga bort boken ett tag.

Det handlar om en tjej som jobbat som jurist i hela sitt liv. Hon har aldrig varit ledig och slitit som ett djur för att nå upp till drömmen som delägare. Hon har aldrig lagat mat, tvättat eller städat utan har alltid låtit någon ta hand om det åt henne. Hennes dröm att bli delägare i företaget är så nära att hon bokstavligt snuddar vid det men istället dyker något upp. Världens miss som gör att hon flyr. Och på något vänster lyckas hon komma att bli en hushållerska. Hennes övertygelse leder till lögner som tydligen är väldigt trovärdiga. En av de roligaste sakerna är när hon ska stryka (hon har aldrig ens rört ett strykjärn tidigare). Samantha (som huvudpersonen heter) får inte upp strykbrädan till att börja med så hon får lite hjälp av kvinnan hon jobbar för.

Hon tar strykbrädan, och med två snabba rörelser har hon justerat den till exakt rätt höjd. "Jag antar att du är van vid en annan modell", tillägger hon när hon är klar. "De har ju sina olika små egenheter."
"Precis!" säger jag, lättad över den ursäkt hon serverat mig. "Så är det. Jag är mycket mer van vid att jobba med en... en... en Nimbus 2000!"
Trish stirrar häpet på mig. "Är inte det den där kvasten i Harry Potter?"
Fan också.
Jag visste att jag hade hört det någonstans.


Det som är så bra är att hon räddar den situtionen också. Hon är fan min idol. Boken är inte speciellt ny men så läsvärd!

Tror detta är mitt första seriösa boktips under min blogghistoria!

Livet bakom kassan

Måste berätta om tjejen! Om du någongång har varit i skärholmen eller huddinge så har du förmodligen sett "nattlinnetjejen". Om du inte har det, så har du antagligen missat henne. Hon springer (springer nästan alltid när jag har sett henne) runt i ett beiget tubtopp-nattlinne, tofflor eller barfota, kort hår, hårig på benen, under armarna, mellan benen (ja, jag råkade se när hon skulle prova en sko och lyfte benet...) och mustasch. 

Hon var iaf inne på mitt jobb och hälsade på. Saken är den, att jag tycker inte att hon är läskig. Hon är mer bara obegaglig (och hårig). Jag tycker faktiskt synd om henne. Fast hon ville ju ha ett par barnfoppatofflor i en påse, förstod inte riktigt innerbörden med att man måste betala för dom. Och hon frågar alltid efter telefon, jag undrar vem hon skulle ringa.. hmm..

Sen fick jag ryck på en kund. Okej, visst jag jobbar även för att berätta priset på skorna. Men när jag istället förvandlas till en levande miniräknare känns det mest jobbigt. Plus att han inte ens kan ha överseende och ens vara trevlig. Nej, då ska han vara lite små spydig och samtidigt fråga om samma skor. "vad kostar det om jag tar dom två?" "Och vad kostar det om jag tar dom här två?" "Vad kostar det för alla 3" "och alla 4?" "Vad sa du för dom här två?" "vad får jag gratis då?" "vad kostar det för alla 3?" "och 4a?" "och dom 2?"

FÖRSTÅR NI TÅLAMODET?! Om jag hade haft en miniräknare där, om det så var på min mobil hade jag fan slängt den efter honom. Jag kunde inte hålla mig.
jag (viskade, som tur var) - skaffa en jävla miniräknare...
killen - va?
jag - det blir...

tror dock inte det är så bra att jag skriver om alla mina jobbhändelser här.. man vet aldrig vem som kan läsa... hehehe

I torsdags med Sabebibo och jordgubbarna



"Spy på dom"

Länge sen senast. Hoppas ni inte gått och väntat på nederbörd på bloggen för då har ni fått vänta på något som inte kommit. Ett inlägg från moi. Hur som helst. Idag, denna måndag, kan jag med (dåligt)samvete fråga, helt ärligt "Gänget, vad fan hände igår?!". Klassfest - resultat: kaos/drama - no more. Vi behöver inte gå in på något mer än att det var lite för mycket alkohol och för lite erfarenhet för det.

Nu ska jag ta och läsa en bok och dränka mig i sorger (hehe, eller inte riktigt).

_

FUCK NO

Huvudet i sanden

Italia for lifeia

Det är torsdag idag va? Hade bara en lektion i skolan. Jag var en av de få som var inräknade på den. Duktig som jag är! Matte... hade lite att reda ut inför morgondagens andra prov i matte C kursen. Blev dock inte mycket som blev uträtt, tyvärr. Efter den timmes lektionen drog jag och Sabrin hem till mig, efter vi inhandlat alla möjliga plugghjälpmedel så som: baguett, skagen, potatissallad, jordgubbar, grillad kyckling, glass, grädde... ja bara det allra nödvändigaste. Satte oss ute på in altan och bunkrade upp maten och allt gott. Blev lite för mätta eftersom vi knappt orkade öppna boken på sisådär någon timme eller så. Men tillslut kom vi igång!

Senare kom Saga! Taggad till 1000 på att äntligen ta årets första dopp. Tror inte jag ska nämna att det var "första doppet" för mycket eftersom det var lite känsligt att vi var så "sent" ute. Äh, bilder kommer upp så fort jag får tillgång till kamerasladden!

Nu ropar min bästa Italienska vän Piezzá på mig (sorry victor, du blev översprungen där).

Plan. Lägg den, spring!!

Jag ska försöka ta tag i designen på den här bloggen, snarast!
Men inte ikväll.. Nu ska jag till Saga och vi ska ut och plugga i gräset med kaffe, filtar och mysmood. Hoodluva på.

Lättare att skylla på något... på någon

Ni. Ger. Mig. Ångest.
Ni som tränar, joggar, sportar, rider, lyfter snigelskal, springer, promenerar. Ja, vad som helst som innebär någonslags träning. Ni är grymma! Både grymma som awesome och grymma som i groteska. Förstår ni inte att det kan framkalla ångest för andra? Ångest för de oskyldiga själar som vill träna så mycket men som kanske inte har samma tid, ork och entusiasm som ni. Nej vet ni vad, ni är mina idoler men... 
Ni. Ger. Mig. Ångest! Nu drar jag på mig löparskorna och drar ut en slinga för att ångest-ge någon annan. Tjing!

If it makes you happy

Dagarna bara går och går. Jorden fortsätter snurra och jag står helt still.
Snart är det sommarlov, catching! Om en vecka - kändes längre när jag skrev upp det. På fredag har 3orna i skolan utspring, fan vad underbart för dom! Kommer dock inte ta lång tid tills det är vi som står där, sjunger, vitklädda och vita hattar. Nog om det, det kommer när det kommer.

Den här helgen var riktigt skön. Har inte jobbat något så fick chansen att sova ut ordentligt både lördag och söndag! Kalas och firande hela helgen in och hela helgen ut. Okej två firanden. Ett firande för fredag och ett för lördag! Nu måste jag plugga. För på fredag ska nämligen vi ("vi" som läser matte c i klassen) ha, innan 3orna springer ut jublandes för att skolan är slut, så ska jag och resten av matte-gänget skriva ett prov om inget mindre än... logaritmer. SÅ medans 3orna jublar ute så jublar jag för provet! YES!!! Jag älskar prov, sa flickan med en viss sarkasm i rösten.
Over and out.

,,

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen,
och det finns nått vackert med att vandra den ändå.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0