Detta var inte så kul

Jag vill säga så mycket, men ändå så vill jag bara vara tyst. Jag vill höra allt men ändå inte för mycket. Jag har lust att skriva en bok men min fantasi är slut och trötthet tar över. Jag vill inte vara själv men ändå vill jag inte träffa någon. Vad fan gör man när ångesten tar över ens vardag. Ständigt bråk mellan cellerna, nerver och hjärnan. Kopplar inte rätt. Jag vill så mycket men orkar inte göra någonting. Så nu sover jag. Hej på er alla och godnatt

Försöker jag sova ihjäl mig?

Jag ställer 7 larm på morgonen. Helt onödigt tydligen. Imorse vaknade jag inte av nåt... skulle börjat skolan 10 över 9 men vaknade kvart i 11. Seriöst. Det är inte ens roligt då. Då uppskattar man inte sovmorgonen på samma sätt... man vill ju kunna välja. Det här är bara jobbigt. Kan jag bara BÖRJA VAKNA PÅ MORGONEN!! Lite tidigare alltså. Nej men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. Igår gick jag ändå inte och la mig super sent. Jag är öppen för förslag och hjälp! tack.

29 maj

Vi hade riktigt mysigt igår! Möttes upp på tåget och åkte tillsammans hela gänget beståendes av 10 pers in mot city. Riktning mot mongoliska. Alla körde på buffé och där blev vi sittandes en bra stund... Feta och glada! efter det drog 18 åringarna vidare för att ta en öl på dovas medans jag, Ruby, Saga och Josefine drog till nåt litet ställe på söder. Super mysigt! Där blev vi sittandes ännu längre. Och vid 12 tiden drog vi oss hemåt. Med en brownie rikare och pengar fattigare. Värt! Jag, Josefine och Emelie åkte tåget och Ruby och Johanna (som kom lite senare) åkte t-bana. Där splittrade vi alltså på oss. Sammanfattningsvis, en riktigt lyckad kväll.

Ikväll ska vi till Sebrin som fyller år. Är tyvärr inte så taggad, men det kanske är sånt man inte ska erkänna? Hmm.. jaja, det kommer ändå bli grymt. Känner det på mig. Vi hörs alla bumbisar.

Glad fredag allihopa!

Fredagar är alltid lika fridfulla. Mattelektion sen satt jag kvar och gjorde klart min hemsida på multimedian. Efter det drog jag och Anna oss vidare mot stan, idag igen. Men höll oss på södersidan mestadels. Shoppade några småsaker bland annat en present till Linda! Nu ska vi nämligen ut och käka och gratta henne. Vi ska käka på mongolidiska (hehe), så lär vara höggravid med min foodbaby när jag kommer hem. Efter det ska 18 åringarna dra ut på krogen medans vi minder åriga får åka hem och sova... typ. S U R T som fan!
Nu måste jag snart börja bege mig mot tåget. Men först sminka mig lite till. Tagga till låten för stunden är ändå we no speak americano! Grymgrym. Tjing tjing!

Medan minnet är hyffsat färskt

Åå vilken underbar daaaag! Slutade skolan sent, men gjorde inget eftersom det var chill varje lektion. Jag och Tove skulle åka in till city för att shoppa lite men istället blev det jag, Tove, Sabrin, Lina, Anna och Raver och begav oss mot stan! Taggade och glada! Vi gick runt i stan, käkade lite, fick panik när vi märkte att affärerna stängde om en kvart, märkte istället att det var vip-kväll på bikbok, gick dit, fick goodiebag, köpte lite små saker, rea, rabatt. Sen kände vi oss "nöjda" och alla skulle dra hem åt sitt håll. Fast trots det var vi inte heeeelt nöjda. Istället drog vi oss mot waynes och blev sittandes där med kaffe och fika till klockan 9 när dom drog igen lås och bom för kvällen, mitt framför ögonen på oss. Därefter släpade vi oss hem! Ap-skönt väder ute också så kan inte klaga. Hela dagen har varit fab-u-lous. Vi blev riktigt hajpa på UF (ung företagsamhet) när vi kom in på det ämnet och jag säger bara det... UF kommer bli grymt! Längtar... Fast nu längtar jag till sängen, så natti natti!
(imorgon har jag bara en lektion... matte c i en timme! wuhu! Najs eller vad?)

Yellow label


Vet ni att jag har kommit på hur jag blir bättre på att plugga! Jag drar på mig det roligaste nagellacket jag har införskaffat! Blir så mycket roligare att se lite färger istället för svarta tangenter eller istället för bara ett vitt papper. Try it! Är det i kris så prova måla alla naglar med olika glada färger! Borde fan funka bra. Shit vad smart jag är! Nästan så jag borde bli en kurator av något slag... värt att fundera på... hmm....

Kaputitati 18 år!

GRATTIS Linda som fyller inte 2, 3 eller 4 år (även om det är lätt att tro det ibland) utan till och med 18 år!! Hoppas du får en underbar födelsedag och blir grattad och sjungen och allt det där! Synd att jag inte kan vara med dig idag och mosa ditt face i en jordgubbstårta men det får bli på fredag! Massa grattis till dig iaf :)
pusssss

Konstig men lycklig som fan.

Dagen i skogen var helt okej lyckad. Efter 2 timmar var vi i mål... trötta och fulla av skog. Sabbes fötter och ben var täckta med lera och sankmark, haha! Kul som fan! Eller vad taskigt.. det var kanske inte så kul för henne. Hon fastnade iaf i sankmark och fick gå så ett bra tag. Inga större händelser mer än vi var häpnadsväckande bra! Jag menar 2 timmar... det är bara 1 timme och 37 minuter från rekordet!

Var hemma vid 3 tiden och då vart det en hurtig promenad med Chillie på mina redan överansträngt gångna ben. Nästan så jag fick lyfta fram ben för ben med mina armar i början innan jag fick upp tempot.
Nu har jag försökt fixa iordning det sista på naturen och fan vad jag har skällt på mig själv! Shit. Vartannat skrikit och vartannat nästintill bitit mig i läppen för att kunna ta kritiken. Konstig tjej, jag vet.

Sen kom räddningen; mamma ville hänka till skärholmen! Gick förbi jobbet och köpte mina skor och sen blev det en liten rundtur... ÅÅÅå vilken lycka! Har man en sjukdom när man blir överlycklig för att man har shoppat en liten sak? Jag kanske har en liten fetish för kläder för outch vad mycket snyggt det finns. Jag var nära på att få tårar i ögonen när vi var inne på TopShop. Konstig tjej, jag vet. Men åå så lycklig.. åå så lycklig.

nu är jag hemma. Fattigare än innan men ack så lycklig! Ska ta och proppa in mina små darlings i garderoben så får de fightas om en plats i mitt hjärta. Puss på er.

T-t-t-t-tasty tasty!

Har noll. koll. på dagarna. REDAN NU? det är bara tisdag - början av veckan men jag hoppas på helg nu... Idag hade vi fek prov i nyckeltal, två och två. Kan ju inte påstå att det kändes som ett prov. Var inte speciellt strängt om man säger så. Fick tillbaka nationella i matte b också och fick godkänt där, efter lite om och men när vi förstått hur det var tänkt att man skulle räkna. Så på cirkus 4 min gick jag från "du har fan mvg!" till "ja men g+ är ju också bra". Inte för att jag är besviken! Inte alls! Kommer ändå bara få g på matte b kursen så fine with me.

Imorgon har vi friluftsdag och vi ska till haninge (visst var det så?) och orientera i skogen. Ska nog starta dagen med lite kellogs så blir allt grrrrreaaat! fan. vad. tråkigt. skämt.
Nu går jag och driver lite i min ensamhet. Fast just nu pratar med Sabrin i tele och planerar för imorgon. Jogga, jogga i skogen, skogen! HEJ!

welterusten

H U M A N

Dagens skönaste: Ligger ute på altanen, med mitt duntäcke, solen i ansiktet, blåser lite, skön musik i ipoden, tidning, te. Klart som fan man somnar. Inte mer än naturligt.

Dom hade mycket att säga

Lord, I just don't care

Damdam. Har varit i skolan idag, kändes lagom nödvändigt eftersom vi gjorde i princip ingenting. Igår var det galet mycket folk på jobbet. Jag som trodde det skulle vara lugnt! Men vad är saken?! Det var sista helgen innan löning och på något vänster lyckades alla ha massor med pengar över? Låter ganska ologiskt eftersom jag har gått med 10.99 kr på mitt konto nästan hela månaden ut. Surt. Hur som helst. Galet, så jag somnade ganska tidigt igår. Men inte kom jag i tid till skolan för det idag... as usual. Nu måst e jag plugga FEK, har prov imorgon. Nyckeltal låter alltid lika spännande!!

Dagens onödiga information: höll på att spy två gånger idag. Först för mycket sötsaker: glass, två kokosbollar, en brownie under en halvtimme kanske. Sen kolgrillsmiddag under 5 min. Proppmätt tack hej.

Here it comes

Låten som jag och Ghazal kom på en dans till under tiden vi väntade på nattbussen i fredags kväll. Skön, grym, enkel och spontan. We no speak americano.

We no speak americano

Fredags

lördags

Suger suger, honey honey

Detta fucking sötsug gör mig galen. Beroende av socker? Sockerberoende måste nästan vara det värsta beroendet ändå! Det är socker i a l l t! Vad man än käkar så är det någon som har hunnit dit för att sockra. Seriöst. Socker dödar. Kan det inte stå så på varje socker-paket också? "Varning. Socker dödar. Kan framkalla ett beroende". Men istället blir vi uppmuntrade om att vara söta. Vilket bullshit. Kanske får någon för sig att förbjuda socker på uteserveringar.. vem vill se en översockrad fet människa hälla i sig socker efter socker. Kanske flyger sockret in i dina ögon också och svider. Nej, lika bra att bojkotta sockret medan man inte är beroende. Och det stämmer, jag är inte beroende. Jag föddes bara naturligt söt...

Home shwetely home

Käkar min lilla macka här hemma med philli och ost, ost på ost = dubbelt så gott. Hunden tigger... ger lite minus poäng så mackan blir god (från dubbelt så god). Ikväll var vi hos Sophie. Gillar att så många fyller 18 i år för det blir lite mer partyn att dra på.. hehe men det var roligt där :D synd bara att någon hade tagit hennes mammas dricka. shame. Nu ska jag sova, längtar. Men trots det står jag här. Med mackan i handen och hundens ögon som slukar den hel. imorgon är det jobb och idag fick jag min lönespec, säger bara wupihuuu!! Shopping? CATCHING!
Natti natti

Familjen - Det var jag

Nonsens, no sense

Roséeeeeeeeee.... mums! Pratar med mamma i telefonen som sitter i Athen och berättar att hon tror att vi har haft bättre väder idag än vad dom har. Na-hajs. Kalispera.

Ingen pizza, inget lamm

Det bara händer och händer saker. Måste memorera. Måste skaffa en ny kamera. Måste bevara minnen! Många måsten.. men några bilder har det ändå blivat. Idag var jag, Saga och Ester i Hågelby och skulle se när Martina, Julia och Carro (svenska mästare) uppträdde lite i kata... Sen gick vi och klappa gätter och får... lite små läskiga. Man har ju ingen aning om vad hjärnan planerar där innan för skallbenet på dem. Söta är dom (VISSA!) iallafall.

Saga: Såna här lamm brukar vi ha på landet som är jätte goa.
Men menar: Såna här lamm brukar vi ha på grillen som är jätte goda.


Igår var vi och grattade Hanna ute i balingsnäs som ligger ute på "vischan". Det var riktigt kul faktiskt! 
MEN, duty calls.. Nu ska jag hjälpa pappa med maten och jag säger bara: Framsteg! Ingen pizza när mamma inte är hemma, idag blir det redig mat! Mumma.. får se hur länge det håller i sig...

I roslagens famn

Efter att ha suttit och facebook-spamat Saga så fick jag hit flickan till mig... hehehe. Eller fick och fick. Hon chockade lite och ville komma hit frivilligt! WEEUHU! Sago ska iaf sova hos mig och nu sitter vi vid köksbordet, hon med godiset och jag med moral och rättigheter i mitt hjärta. Jag ska få "styla" saga imorgonbitti och jag älskar att hon litar på mig på det viset.. mohahah. Säger bara kruka på huvudet, shalalala. Man kan btw gå ute i shorts och bikiniöverdel och tjocktröja ikväll, inte kallt alls!

Nu ska jag ta mig i vristen och maila in samhällen innan 23.59 då deadlinen är. Ska ta och rota fram hennes mailadress så hon kan få den också... fridens så länge.

Bara för att Saga vill gifta sig med honom

PLUS att hon inte har sett honom när han är en sådan begåvad grabb! grym grym grym!

Please mr. Bussdriver

Onsdag och jag avundas de som kan sitta på uteserveringarna idag och ta en drink eller ett glas vitt. Hade inte varit fel kan jag ta och erkänna. Herrebänkpress, hade fan inte varit fel någonstans! Fasen vad jag ska uppskatta min tid som 18, för den kommer vara bäst. Är bra nu med men ingen vill leva i ett mellanting... kommer ingen vart.

Sleepyhead

Hissas upp upp upp


Ellie Goulding - I'll hold my breath

Makes absolutely no sense

Kolar ihop. Jag kommer köra en äkta svenne och gnälla lite, trots att det är så varmt, för att det är lite för varmt. Ja men fan.. ni vet hur det är! Är det -25 är det för kallt och 35 lite för varmt men just nu får jag mest bara svettattacker dagen ut. Men jag håller ut. För jag vill ändå ha detta väder så det är ju rätt egentligen.

Hur som helst. Eftersom att samhällen inte skulle in igår så måste jag skriva klart den idag och skicka iväg den så fort som möjligt så jag får tid över att chilla lite i solen. Har märkt att pengar försvinner från min plånbok.. precis som om min plånbok spyr ut dom lite här och var. Men jag tror nog det är all glass... det blir lätt mycket av det goda i detta väder. Mi lajk!

ASSÅ YES!!

Tack och gode gududa! Samhällen är ju inte till ikväll?! Fan vilken lycka. Som en sten som föll mitt bröst klickade jag självklart ner mitt halvfärdiga(om ens det) arbete på word. Ctrl S först såklart sen bara älskade jag med det orang-rutade kryssen uppe i hörnet. Köttat som en dåre för att försöka bli klar med arbetet tills ikväll tills jag gluttade på min almanacka... tisdag: nationella onsdag: inlämning shb... hmm, hur går det till? Vad fan är det för dag?

Sen klickade det!! Det är ju tisdag idag och det ska vara inne på onsdag, yeyeyeyeye! "jaja, sluta tjata" tänker ni men "nene det kommer jag inte" svarar jag då.
Hepåeeer tisdagsgluttare, jag har tid att se på DH!!

You've got the love

.


 Aloe Blacc - I need Dollar

Take a chill p.

Dagens ironiska; meh smaaaaaaaaaart

TJENA! Upp och hoppa! Snacka om att väckas i drömmen imorse. Tagen på sängen så att säga. Vaknar upp av att Sabrin ringer mig. FUCK. Nationella i matte B första lektionen och jag försover mig.. inte lite heller. Utan Sabbe ringer ju halv 9 för att se vart jag håller hus... Det började halv 9... fuck fuck fuck. Iaf efter många om och men så lyckas jag ta mig till skolan, mamma skjutsar och en halvtimme senare kommer jag dit och som tur var fick jag komma in. Osminkad, rufsigt hår, allmänt ofräsch, otaggad, nyvaken och gråtfärdig. Men in kom jag och fan heller fick det sumpa min dag! Gjorde det inte heller!

Det jag älskar med det här provet var att det var ett av de första proven som inte många "snackade om" efteråt. Skrev provet. Lämnade in. Slut. Borta för alltid. Hatar ångesten när man kommer på alla fel så det var skönt att slippa det.

NU ska jag sätta mig i världens underbaraste väder och plugga!!! PUSSS

Gott natt



älskar låten. Isak Strand & the Resin Band - skinny boy.

Älskar att emmesenna med Sofia... det ger kunskap

Diggar den där Mike


Lyssna på Mike Posner. Han har en hel del sköna låtar som man kan nicka i takt till.

Jag vill vara en chick

Jag vill vara en kvinna. Jag vill vara en chick. Jag vill vara en skön prick.
Hur jag än vänder och far så jag inga kläder har. Rumpan bar och ångest kvar.
Jag vill vara en skön prick. Med pengar i händer och gula, gula tänder.
Så visar man att man är rik, förmögen och unik.
Gula tänder visar att man är söt, för man har ätit alldeles för mycket gröt (?). Var det enda jag kunde rimma på, så jag hoppas att det är så.
Nu ska jag sluta skriva, för annars tolkas jag kanske som en diva.
Dock kanske inte av alla... men hur som helst så måste jag plugga... så hej på er och JALLA JALLA!

J O B B B B B B B B B B

Lördag, söndag (åsså varje juuuul). Det tycker jag är kul. Dagens jobbhändelse: En liten kille får för sig att ha lite wild n' crazy time under tiden som hans mamman är och provar lite skor på övervåningen. Då kör han ner en vagn, fullproppad med skor, rakt ner för rulltrappan (som rullar ner). Lite jackass style.. definitivt jackass iaf. Hursomhelst. Skor flyger, vagnen flyger ännu mer och pojken står still.. man ba: eeeeeee.. jaha? Jag SPRINGER. Trycker på stopp och svär i mitt huvud. Seriöst, fatta hur farligt det hade kunnat gått (jag orkar inte rätta min svenska idag). Någon hade kunnat få den där vagnen över sig och skor i huvudet och på händerna! AJ.. vem vill bli tofflad på händerna? Inte blev lilla pojken det iallafall...

Det här var däremot igår (fredags)


(lägg märke till att Sofia fick vara med lite i hörnet på denna bild.. snällt)

och ett år tidigare:


Godnatt

Jag kommer ändå vara den som vinkar av er sist på arlanda och vinkar in er först när ni kommer hem.
I am your truly follower!

Längre kväll = längre inlägg

Gårkvällen var grym! Börjar med chill på dagen eftersom jag av någon anledning drog ut i torsdags till sofia, helena och co i tumba. Kul hade vi iaf! Lite summarizing

Lyckad kväll! Börjar med att bästaste Saga kommer hit, till mig, käkar lite och fixar oss... tagga tagga tagga. Sen drog vi till tove där vi möttes av ett glatt gäng, välkomstdrink och flera olika efterrätter som bara låg och väntade på mig! Fanns hur mycket gott som helst att välja på och den där känslan att man är så mätt att man skulle kunna spy upp, knackade mig på axeln ett fåtal gånger. Men jag svalde bara och log :) HURSOMHELST.

Senare kom lite mer folk, dans rullade in, vattenpipa startades och Tove chillade på ciggaren. Coolt. Saga höll sig vaken länge ändå, så en eloge för det. Men tillslut så måste även den bästa boken stängas för kvällen... Det blev en sen (eller tidig) beror på hur man ser det hela, kväll/morgon. imorse var det bara att rilla vidare mot jobbet. Jag åkte från mina homies och drog mitt strå till stacken.. Jobb. Imorgon lika så. Men nu ska jag sova ut. Här kommer lite bilder från yesterday!


alla bilder är från annas kamerutt prutt. hehe

Tänkte lägga in detta i fredags men blir nu istället

För några dagar sen var det faktiskt en viss liten persons födelsedag. Och jag har inte ens grattat denna varelse offentligt med varken sång i matsalen, äggkastning, tårta i ansiktet eller ens nämnt denna numera myndiga person på bloggen! shame on me.


Så därför vill jag bara säga...
GRATTIS TETTO (i efterskott) PÅ DIN FÖDELSEDAG!!! Hoppas du klarar av att vara med oss småglin och inte blir alltför övermogen! Jag kan tyvärr inte säga att vi har känt varandra sen barnsben, även om det vore kul att se hur du höll ihop gänget en gång i tiden. Däremot kan jag säga att under den tid vi har känt varandra så har vi kommit nära varandra och jag har inte tvekat en sekund! Så istället för att räkna bakåt i åren så räknar jag framåt. Du kommer inte bli av med mig även om du så skulle vilja skjuta skallen av mig (vet dock att det aldrig kommer hända *knackar i trä*). Jag hemsöker dig tills den dag du slutar vara som du är. Levande! Love ya Tetto.

Gör mig stolt och gör gatorna osäkra...

Ännu ett överonödigt inlägg

Shaka ya bootey, shaka ya boteeyy! sjunger som om jag var en medlem i Alvin och gänget. Lajk it. Jag vill sova. NÅGON SOM SÅG DESPAN FÖRESTEN? inte så bra faktiskt... eller helt okej. Kan inte bestämma mig. fast inte speciellt intresseväckande om jag får säga så själv. Om några timmar fyller bästa Tetto år och jag ska fan vara vaken så jag hinner gratta henne! Wuhu, hoppas du inte hinner läsa det här tove... om i så fall så - glöm det.

 

Jag orkar inte med mig själv. Kan någon säga till när jag går för långt innan det är för sent. Snälla.

Tisdaggg

Trots möjlig sovmorgon imorse tog jag en tidig uppgång (klockan 8). Sent om man jämför när jag kunde ha gått upp (klockan 9). Jag gick ut och gick/joggade med vovvis som även fick bada ute. Blev ganska sugen på att hoppa i plurret jag med men stod emot. Lite för kallt än. Efter det var det först och främst matten som väntade, sen svenskan. Lite fail på den dock men ingen som märkte. "Honoré de Balzac föddes år 1799 och gifte sig år 1797." EEee jaha. Okej? -2 år på den gifta grabben. Han gifte sig innan han ens var påtänkt. Äh, kul var det. Och flera missar i texten blev det, men vi hade roligt!

Hade omprov i naturen också, yey kan ha gått hur som helst men hoppas på framgång! Kind of. Nu funtar ja på att plugga samhälle. (förstår ni vilken liten pluggnarkoman jag har blivit!! Kommer inte klara av att ha lov).

FOUND IT!! Tack Johan!

BILJETTEN ÄR TILLBAKA!!! Ett tag hade jag raderat p&l biljetten. eller "ett tag", jag hade tagit bort den helt och hållet! Men jag mailade, mamma letade efter inbetalningen och där... där fanns tydligen den vackra lilla referenskoden. För nu är biljetten tillbaka och jag är lyckligare än någonsin!! YEEEY Peace and Love 2010 kommer bli grymt! Allt tack vare Johan på kundtjänsten... my god.

Give it in my pocket plzz

Jag och mamma var och övningskörde nästan i en timme idag! Eller ja, asså det var ju jag som övningskörde... mamma var med. Hur som helst. Nu skulle jag nästan kunna köpa mig ett körkort i närmsta tuggumiautomat och få behålla det! Med nöd och näppe. Skulle inte vara helt otippat. Men just nu skulle jag bytt bort det mot en grillad fet fläskfilé. Är galet hungrig!! Fast då skulle jag varit tvungen att få tag på körkortet som en vanlig person, fett trist.

HALLÅÅÅ faktiskt taskigt mot djurvärlden

När djur får liv på facebook känns det som om det har gått lite för långt... jag menar, en hamster som kan skriva på ett tangentbord måste vara bra jävla smart. Det kanske bara är jag som tycker så men seriöst. Okej att fjortisarna kom till facebook, dom kan ändå skriva på tangentbordet - nätt och jämnt om man bortser från alla assåww och heiii. Finns inga ord som stavas så. Nej. Lite måtta kan det väl ändå få vara. "Katten Jesper vill bli vän med dig" Vem fan är det som bestämmer det liksom? Inte fan är det Jesper iaf! Så mycket vet jag.

Let's make a deal

JAG KOM PÅ VÄRLDEEEENS SAK.
Eftersom jag är sämst på att utnyttja alla studentrabatter så kom jag på idag att dem finns! Thank God. Speciellt i dessa tider när jag är som mest överskattar mina pengar. I alla fall! Studentbio!! Varje måndag-torsdag går det flera biofilmer för bara 60 spänn om man har csn kort. Nu läste jag att remember me och bounty hunter går! Ja.. det var det jag har kommit på. Lät kanske inte som "världens sak" nu.. men tänk själva! Bio för 60 spänn.. ungefär som den tiden när jenka kostade 50 öre... det var goda tider det.

Så rota fram CSN kortet tjejer!! För när jag skrapar ihop mina pengar i mitt guitarr etui som jag tjänat ihop på plattan när jag sjungit mig fram till toppen så ska ni fanimig få se på bio med mig!

time to flush the crap

Läste nåt team på facebook tror jag om hur långt det är från måndag till fredag och jättekort från fredag till måndag. Det tycker jag är lite synd faktiskt... Hade varit skönt om det varit fredag hela veckan! Idag har skoldagen varit kort. Hann knappt komma dit förens lärarna nästintill slängde ut oss med tårna pekandes framåt ur klassrummet. Inte snällt. Nej men två lektioner lyckades jag ändå få frånvaro på. Nej. Varo på. Närvaro juste. På. Sen satt vi några stycken och gjorde lite på multimedian... alltid lika roligt att skina. Om man nu gör det.
Vilket jävla kaos inlägg. Plojj och bara ordbajsar runt här. Nej slut på det här, time to flush all the crap.

Hejpåeer

Definitivt en sommarfavorit


Billionaire

Lörda-gaga

Igår var vi hos Kinora och grattade henne! Grymt rolig kväll. Massa mat, underbar familj, roligt folk, bra musik och allmänt roligt! När jag höll på att plocka på mig allt möjligt från den hemlagade buffén kände jag mig sjukt lycklig! Massor med mat och härligt folk - endorfinerna bara sprudlade!

Jag, Lina, Anna och Raver drog lite tidigare än resten av gänget, som skulle ut på krogen, för att åka till julia. Vi hann bara springa till dörren där vi möttes av tove, helena och sofia som skulle gå. Så då åkte vi med. Och jag åkte hem. Men vi slutade iaf på topp! Tove var och såg på Lady Gagas konsert. Fett avis... jag ska fan veta allt om hur det var på måndag!

Shit pommes är mätt som en plätt



Grillkocken - jag - var i farten och grillade på flintasktek och spett ikväll. Mamma hackade mest bara sallad och pappa degade. Hur som helst så är jag galet mätt just nu. Skulle inte kunna pressa in en liten sparrisgren eller paprikakärna till... Gottgott var det iallafall! Därför går dagens uppskattning till: GOD MAT.

Salladsslunga tightsen - affärsidé?

Jag. Har. Inga. Kläder. TOPPEN!! Och nu kommer jag på att jag vill ha tights, har jag det? Nej. Dom ligger i tvätten. TOPP-EN. Gick runt med blöta tights ett tag men det gick fan inte att pina sig själv så mycket. Var inte riktigt värt det. Däremot skulle jag vilja ha en salladsslunga till mina tights. Hade väl kunnat funka? Ja, det är värt att överlägga som affärsidé. Kom ihåg att jag har tjingat den nu. För ingen vill ju gå runt som en blöt-byxa...

Det var inte igår

Mul to the ti to the me to the dia

Fredag och sitter kvar i skolan. Har slutar men sitter kvar i skolan. Är det någon som förstår min ambition för skolan? Sick and tired. Sitter här i datasalen med Tove och Callmar och försöker göra min hemsida men istället - självklart - hamnar jag hängandes på facebook, spotify och här. Great!

tove e her. bosse oxå. tjahenderå?

Engelska dag in och dag ut

Engelska speaking idag - gick väl helt okej bra. Kul var det iaf! Imorgon är det hörförståelse OCH writing fick jag veta idag... känns ju great. godnattförsålänge

Tacktacktacktal på söder.

- Jag orkar inte med mig sjäääääälv....
- Men tur att vi orkar med att dig då.

GULLEVÄNNER jag har :)

Nu sitter jag hemma hos Lina med gänget. Helena står och kollar på gumman som läser tidningen mitt emot(?). Hur som helst. Fick precis vet att jag ännu en gång är pank. 10.99 kr på kortet är inte att vara förmögen... fuck. nära skjuter ingen hare. Har iaf fått snylta 11 spänn av tove så jag kunde få mitt godis! hjälpte min ångest till en del. Vi har varit på en liten promenix och tove har lekt rockstar (idag med) på bryggan (dock något nytt ställe att skina på). Vi har garvat och Anna var nära till kisset. Så nära att hon fick springa ifrån uppträdandet och kissa. Orutinerat. Nu ska jag socialisera lite med flickorna mongolider. p.s luktar gott med popcorn! MUMS!!

Mes eller romanteeeeesk?

Är jag en jättemes eller väldigt tjejig om jag erkänner att jag jättegärna vill se The last song som går på bio nu? Tänkte iaf lätta mitt hjärta innan jag går och lägger mig... Om det är någon som vill hänka så finns det definitivt plats!!

              

  

 

Zupermyzzzznark

Fät lång dag bree! ABOOO!!
Skoldagen var som vanligt. Lite smådippar när jag fick tillbaka två prov bara. Men lika glad för det är jag. Jag diggar onsdagar. gillar den sena lunchen vid ett när nästan hela klassen sitter ihop-pressade vid ett långbord. Zupermyzigt!! Faktiskt väldigt uppskattande. Efter skolan jobbade jag i tre timmar. Inge nya vart-är-pappergojan-påhitt utan allt var väldigt lugnt. Fast roligt hade jag ändå!

Imorgon är det engelska nationella muntligt som gäller och det är även den dagen jag gräver min engelska grav. Grave... hemskt va. Men ni kan vara lugna för jag har inga planer på att hoppa ner i graven.. än. Jag har nämligen hörförståelse (också engelska nationella) på fredag. Så då sticker jag mitt huvud i sanden, för att säga det på ett fyndigt sätt!

Men nu ska jag sova. Så godnatt kamrutter!

1, 2, 3

Save him - bästa låten på länge

Hund i all ära - gå rakt

Jag uppskattar att ha hund jättemycket. Verkligen. Alla promenader som omedvetet gör en pigg. Tanken på att man slipper plocka upp om man tappar några bitar mat på golvet - utan att det blir mögligt eller att man får dålig samvete. Jag gillar kvällspromenader som den ikväll. En liten sak tycker jag bara är lite störigt. Det är när "hunden" ska springa runt som en tabasco uppstucken iller runt benen och zick-zacka fram längs gångvägen. OKEJ, jag förstår. Gå rakt!

Fast å andra sidan. Hade jag inte velat det här så hade jag väl skaffat en katt om jag inte vore allergisk.

Skratta eller gråta

Fyfan vad jag har hängt på facebook och msn hela dagen. Men asså seriöst.. det är inte okej. Egenligen borde man bara skjuta mig i handen så jag slutar skriva nu. Men jag kan liksom inte. Mina nerver går inte längre under mitt befäl. De styrs av någon ailen eller en talande flygande blå katt. Har kommit en bit med svenskan iallfall trots att jag inte riktigt fattade hur jag skulle skriva. Men sen bestämde jag mig bara för att skriva.
Nu måste jag nog gå ut med hunden så svenskan får skjutas upp lite till :)

Att springa in i en ko hjälper inte om du vill måla en tavla

kolla bara vad katten släpade in....


hade glömt bort att vi tog dom här bilderna i lördags.. lagom slitna men ovanligt pigga. Jag och Sofia lekte på trots allt. Och tove och co lika så.......

Skämt

Jag går inte in. det luktar blöt asfalt (sommarlukt) så sitter här tills oktober då det slutar lukta..... mmmmmumma.

Går inte in förens oktober!

Jag älskar detta väder. Sätt på en taggande låt och sitt ute förfan. Kommer sitta ute från och med nu ända in i oktober. Då sätter jag på mig en jacka.

Just nu sitter jag inomhus.... driver!! Sitter ute och försöker plugga svenska. Ska skriva om Honoré de Balzac så om någon har överfylld kunskap om honom så är ni mer än välkomna att dela med er av den. Idag har vi haft resursdag och då hade vi bara extramatte inför matte b nationella. Sådär lagom ljubel för det. hursomhelst. jag och anna var och tränade innan matten imorse. Klockan 9 hängde vi på dörren till friskis och in kom vi, först och ensamma. För några minuter. Jag tror aldrig jag har känt mig så tung som idag på gymmet. Seriöst så trodde jag att jag skulle paja crosstrainingmaskinen... hade ju varit lite pinsamt isåfall. Men jag hade turen på min sida och slapp det pinsamma ögonblicket... för idag.


jag och Chillie har suttit ute och käkat glass! eller ja... jag har iaf ätit glass. mohahaa (okej! hon fick smaka..)

UPDATE: Eller går nog in nu eftersom det började regna?!

Måndag

IDAG grattar vi underbara Kinderegg!! Glad och överaskande haha. Vi köpte en delicato tårta till henne och grattade henne i matsalen! tzuuper gott. GRATTIS!!

Goodnight

Over and out. Dags för den efterlängtade sömnen. ska sova som en baby...

lägg märke till papa-chill i bakgrunden... cool snubbe.

Bhadidi chillar i Afrika

Har hunnit med en del denna vanligvis tröga söndag. Jobbade från 11 till halv 5. En och en halvtimme längre än planerat.. skippade rasten och gick tidigare istället :) Men min arbetsdrift kommer ändå från att lura småbarn.. mohaha. Jag står i kassan, ganska lugnt i affären. Så kommer de fram en kille, runt 7-8 år.. kanske yngre eftersom hans näsa nätt och jämnt når upp till bänken vid kassan...

Liten blatte kille: llala*sjunger nåt* vet du vem Bhadidi (kommer inte ihåg namnet) är?
Jag: Nej. Vem är det?
Killen: Ee, de är en pappegoja. Asså farmor hade en pappegoja på ee den balkongen och han, han rymde. Flög iväg.
Jag: Jaha... vart flög han då? Flög han till djungeln? (försöker vara lite gullig)
Killen: .... ne. asså fågeln var från vahettere zoo. djuraffären (pekar bort som om han skulle kunna visa vart fågeln var ifrån)
Jag: Jaa men asså, vart har han flygit? Till Afrika eller?
Killen: Afrika? neeeeeeeeeee
Jag: tror du inte? Det tror jag
Killen: ärliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt?    afrika är feeett långt borta!
Jag: Ja men han kanske kunde flyga långt.
Killen: ärligt?
Killen blev as glad. Tror han blev ganska nöjd. Precis som jag. Och precis som Bhadidi blev när han kom till Afrika.

Buhuhatchi

Har inte bölat så här mycket på år!! Satt och kollade på en film, själv som inte var lite sorglig. Satt fan och böla igenom mer än halva filmen! Sånt borde fan stå på filmen typ: Varning för er känsliga tittare, denna film kan framkalla otrooooooooooligt många tårar. Jag kunde ju fan inte ens berätta för Marcus vad filmen handlade om för jag började bara böla... MES!! jag vet. Nu kommer vi till filmen: Hatchi. Usch, den var sorglig. äh fasen, ni får se den själva (handlar om en hund så ni inte tror att det är någon krigsfilm). MEN döm inte filmen än - döm hunden(hatchi) efter håren... fint hår.

It vaz naijs

Var och grillade här igår, valborg - kött. Rätt! Gänget med rullstolar gled fram under kvällen, handikappade tjejer. "ingen fest ikväll". Nu måste jag ta och sammanfatta mig lite bättre. Vi hade en grym kväll. That's all. Over and out. Bilder kommer om dom kommer. (nu är det vattenpipa, nudlar, snurradepommes, H2O och musik som gäller)

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0