ÄLSKAR

Himlen luktar plast

Sjuk. Är det konstigt att man blir det i ett land som detta? Vinter halva året. Nästintill deprimerad här borta. Just nu sitter jag i soffan med dator, mat, musik samt någon tecknad film som rullar på 1an. Busy woman.
Dagens plan är att skriva klart svenska talet som ska redovisas på torsdag. PM:et ska vara inlämnat också. Mycket i skallen. Loggboken måste skrivas. Men alla fek papper är hos Tove så kan inte göra mycket mer på den fronten just för stunden.

Det bara är så

Jag älskar min mamma. Därför vill jag tillägna detta inlägg speciellt åt henne. Även åt min mormor och moster som alla kämpar på. Det är inte lätt när det är svårt, jag kan inte annat än avguda er. Ni är underbara. Jag älskar min mamma. Jag älskar er.

Vi skriver som krattor och krattar som vi skriver.

Frusen, trött, kall, blåsor på händerna samt en sovandes Sabrin. Vilka kämpare! Har krattat i timmar för att få ihop lite money till företaget. Vilket slitskit jobb. Usch! Nu är jag också trött. Resten av företagsgänget krattade hos Anna :) Nu har jag inget mer att tillägga för stunden. FRIDENS!

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0