all cred åt dessa killar

Keep in mind

Once sexy, always sexy. Once a loser, always a loser. Once a loser, always sexy.

In sleep.

För det är ingen vanlig dag

Nej det är tjejen-med-alla-namn's födelsedag! HURRAHURRAHURRA!Många grattis till min bartender. SobornFailbornHeilizHajjenHeilbornssonSofia. Många grattis till min hederliga måndagskvällare. GRATTIS!

OJOJOJ här var det taggat

FYBUBBLAN vad roligt det ska bli ikväll!! Soborn/Sötfia/Heiliz/Failborn (osv) fyller år vid tolvslaget och då ska det firas! Innan det ska vi käka på ciao ciao! Myspys! Sitter redan här i köket och är helt klar. Första gången jag är färdig i god tid innan jag ska drrra! Så nu taggar jag till, är redan taggad men taggar till extra. Fågeln försöker sjunga med i låten united as one - lyckas dock sisådär. Lite kräk läten här och där.

Har förresten köpt ett par nya skor idag! Klackar. Kilklackar - lite mesigare än stilett men så mycket mer uppskattat!! Klackarna i taket! Såklartet!

Rock the microphoneee

Även denna kväll börjar lida mot sitt slut. Fredagar varar, synd nog, inte förevigt. Imorgon har jag fått en jobbtid - innefattar 4 timmar/betalt för 8 (den är nice!). Bytte med en tjej som inte kunde så hon tar min nästa lördag. Vilken hjältinna jag är va? Ne, jag skulle vara nåt att hänga i granen...!

Nu är jag proppmätt - även denna gång så nära inpå illamåendet som är möjligt utan att spy. Den är bra! Vi har iaf sett filmen flickan från ovan. Den var bra faktiskt, lite småkonstig, men bra! Fast får alltid lika mycket damp när puckade personer vägrar att springa och bara envisas med att vara tröga. Shit, ingen förklaring för dessa personers beteende! Ner med hatet. För nu tänkte jag ta och sova. Är ju en dag imorgon och eftersom jag ska jobba till 4 så måste jag vara pigg pigg pigg! Egentligen inte men skönt vore väl det?

Yes, men det var allt för mig! Sov så gott alla partyanimals.

It was just as good as a once amagine

The loneliness is at my door.

Idolkväll blir det. Ensam. Eller ja, pappa räknas väl också. Det blir bara vi som äter också. Gissa vad? Från greken! Otippat? Njae. Men fan så gott så undrar varför jag sitter och ens orkar gnälla. Störd helt enkelt. Som att klaga på att få en gratis resa till Tunisien mitt i vintern. Vilket gnäll va?

Fybubblan, nu är jag hungrig men samtidigt äckligt mätt av allt godis som jag har försökt proppa i mig. Det där att man hade två magar när man var liten, en "godismage" och en "matmage" tror jag fan försvinner efter ett tag. Nu har jag bara en.
Jag är ingen jävla ko heller. Även fast jag skulle vilja vara en jävla ko... fan... hard life.

Freaked friday

Hola guapas! Fredag! Hur ska jag någonsin kunna visa min kärlek för dig? Mi love yu. Mi amore. Och ett stort fet jävla plustecken över det är att det även är höstlov nu, thanks! Nu förvandlade jag detta inlägg till en mångkulturell sammanträff. Lite mix av språken känner jag.

Ikväll blir det hemmahemma kväll. Japp, jag spar mig fortfarande. Måste vara supertaggad imorgon - kommer nog inte bli så svårt. På söndag fyller självaste Soborn år! "Tejen med namnen". ÅÅååå det ska bli så roligt! Så imorgon ska vi ut och gratta henne, käka ute sen dra på krogen vid tolvslaget och parta för Sofias kväll/natt/dag/kväll osv! Hennes fucking år! MYNDIG OCH SYNDIG. Ska bli kul att se.

Ha're mannar! Au revoir

Wiseman

hold your nose 'cause here goes the cold water

I beg to differ!

Sofia håller på att uppgradera sig till Iphoneborn. Skit. Bara lilla jag kvar snart. Skulle inte banga på en iphone, inte mycket va.

Min största tankekraft ängnar jag åt att försöka lista ut vafan det är i huvudet som händer när man får spränghuvudvärk. Någon som har en aning får gärna dela med sig. Idag har jag velat  s k j u t a  av mig huvudet ett x antal gånger då huvudet har fuckat mig helt! Både inifrån och ut. Shit...

Nu ska jag ta och fortsätta med alla uf uppgifterna som vi har fått. Ska bli skoj!

För att ha saken sagd.

Ibland skulle jag vilja vara djup och filosofisk, automatisk. Men jag är inte det. När ord bara kommer. Filmsnack. Jag skulle vilja ha hjärna att säga sådär bra saker vid rätt tillfälle - filmtillfällen. När personen som sagt nåt går iväg och man har lust att bara skrika ut "WOOOOOOOOOOOOO" för hon/han är så awesome! Såna kommentarer skulle jag vilja kunna säga av mig själv. Det hade varit skönt. Men alla kan vi inte vara födda till filosofer - vad fan hade varit speciellt med dom då?

.

When you wanna give up, and your hearts about to break.
Remember that you're perfect, God makes no mistakes.

Hur var det nu det var, sa du?

wednesday. Sitter och försöker formulera ett mail på bästa tänkbara sätt. Går väl inte överlyckligt bra. Tyvärr. Eftersom det är från företagets mailadress vill man inte dra ner gänget i leran heller. Inte för att det kommer bli så! Efter jag har skickat iväg det här förbaskade mailet ska jag göra rolluppgiften som ska vara inne på fredag. Sedan affärsplanen, så många delar som jag bara kan! Sen... får jag se. Kommer förmodligen inte bli klar med allt idag. Sen har jag ju loggboken jag kan skriva också - fast köttar nog med den på lovet.

Vi skulle egentligen haft UF dag hela dagen och gått till fem ungefär. Men vi dissade det då alla ändå behövde jobba själva med sina delar i affärsplanen. Så vi slutade lite tidigt och tog "kompledigt". Alla utom Anna fröken Kämpare! 

Nej, slut på det här. Snap back to reality, oh there goes gravity.

Take a bite and taste the heat

Vill så gärna! Men gör så lite. Va. Fan. Do something! Fast först ska jag se dh. Sen ska jag göra nåt. Göra så mycket! peace

HEY YOU

hope if i get it right, you'll be mine

Måndagskväll blir till tisdags dag.

Sitter på multimedia lektionen och försöker göra om fucking 1000 webbsidor. Går ju bara super! Eller...? Hur som helst. Det är tisdag. Den 26e. Dagen efter löning. Jag har inte rört kontot. Klapp på axeln för den! Riktigt bra.

Igår fick jag med Saga hem, svullade - vet om att jag har nämnt det tidigare - sen skulle jag skjutsa hem henne och då kom precis Sofia. Höll på att bli  lite dubbeldrama där för jag tydligen inte hade sagt att hon skulle komma? Inte för att jag skäms eller så.. det bara blev så. Hmm. Nej men det löste sig, sofia åkte med och skjutsade hem saga sen crusade vi runt i nån timme. Hur fan lyckas vi? Hur fan orkar vi??? Men tack för att vi orkar!´

Hon sov över - hederliga måndagskväll. Vi är måndagsbarn. Som rullar runt på gator. DAAAH intressant inlägg. Ja, längtar tills jag får åka hem. NOO, måste flytta bilskiten också, skit. Hej!

Kärlek till låten.

Planet unicorn - the cry baby troll

Vad är det för dag idag?

Fettisdag? Känn så. Har svullat en fet tallrik med kakor, chokladkaka, äppelpaj, kakor och ännu mer kakor! Hur fan ska jag kunna rulla fram? Jag och Saga har proppat i oss fet kakor i våra feta munnar. Nu mår jag fet illa. Hur ska det gå?

Nu ska jag och Saga plugga - dock på varsitt håll. Eller med olika saker så att säga.
Ja detta inlägg för att hedra mina få blogg-followers som går in och kikar här lite då och då.
Så här mycket roligt har jag att komma med på dagarna! Enjoy

Tre stycken små!

Freddes dag! (fredde som i fredag alltså)

Sitter hemma hos Tove med henne och Lina. Tre stycken små. Snart ska vi bege oss för att fira Victoria! Har varit någon att fira nästan varje helg nu känns det som. Fast egentligen är det ju bara hon.. och Karin förra helgen. Hmm.. Men näst helg är det inge födelsedagsbarn men helgen efter det, DÅ, ja då blir det party! För då fyller ju lilla Soborn stoooor! We like.
Fredag var det idag ja - tiden går fort. Företag har vi startat i skolan också. Touch It UF, värt att kolla in och ännu mer värt att stötta!
I helgen är det jobb som gäller. Både lördag o söndag, catching. Klirr i kassan kanske. Nu kom just Toves in med lite sommargubbar!! Jordgubbar! "vet dock inte hur mycket sommar dom smackar" men dom smakar... och lite surt men dom smakar... muuumsgubbe. Tjingtjing så länge.

oh, you're so amusing

Imorgon är det måndag. För er som missat det, eller bara inte bryr sig. Jag bryr mig. Ska åka bil (jag vet, tjata lite mer tänker ni. Vilket jag lär göra) till skolan för första gången! Spännande... Efter skolan blir det ännu en uppskattad måndagskväll, tidigare kallad kkk. Nu blir det till att plugga matte istället för körteori - pratar för min del dock. Vet inte vad Soborn känner för. hehe :)

WELL, nu ska jag se på the blind side och sen somna sött! Vi hörs mina små kärlekar.

ett,två,fem,sex,sju

I fredags satte jag det! Första försöket. Bah SMACK på den. Körkort och har redan kört lika långt som till... göteborg.. och tillbaka? Well kind of living in the car for the moment. Ledsen mor. Glad dotter. Dock kämpade min plånbok för att spotta fram bensinpengar - inte lika najs.

Igår var jag i beslutsångestfasen, som vanligt. Hemma, filmkväll, ut, bio, chilla? Många alternativ - dom flesta innebar att det skulle bli jag och.. jag. Men sen åkte jag iaf till Jenny. Jag och snurrebilen. Utgång blev det såklart! Riktigt lyckat. Jag, jenny och grabbarna. Gäng.et. Sen donkenkäk som vanligt, hem till jenny, sova, upp, käka en tugga på en macka, åka och jobba, hem med sällskap av sagis, chilla, åka och köpa mat med mamma, äta, solsidan, trip till igge med saga, hälsade på martina sen och ja.. so on and so on.

Så intressant för utomstående, hehe.

Nailed it!

KÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORT!!!

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0