I've got nothing but time

Dagarna bara går och går. Inte fan vet jag om jag hänger med helt och hållet men vet ni vad, just nu gör det ingenting!

Huvudet spricker lite.. lite ont alltså. Har pluggat hela veckan med olika saker. I början av veckan körteori, bland annat med Soborn. Nu är det slut på körteorin!! Igår skrev jag klart svenskan som jag redovisade idag, gick väl ganska bra ändå. Idag blir det till att leta efter leverantörer och material till vår produkt nu till UF. Ska leta tills fingrarna blöder och hjärnan skakar.

Imorgon är det the big day.. Längtar lite. Spännande. Vill så gärna. Snällarå.

Go tjej, den där Lisa.

Once I was a fool and there was nothing I wouldn't do

Alltså onsdag. Hederliga onsdag. En onsdag som jag kommer komma ihåg och se tillbaka på med ett litet smajl. Jag klarade teoriprovet, gänget.. jag klarade det! Men förstår ni, så nära nu. Fan, hur länge har jag inte gått och klagat "tänk om jag hade haft bil nu", "fan att jag inte har körkort", "längtar tills jag har bil", "jag vill ha bil" etc. Well, inte många moment kvar. Sätter jag det sista nu har jag körkortet i helgen annars kämpar jag vidare!

Sen väntar jag på dig Soborn, vi kämpar vidare med våra kk-kvällar (läs körkorts-kvällar) så du kommer snart ikvapp mig. Då blir det fan ratrace, fast and furious, streetfighter (den är inte en bilfilm va?) hur som helst! Fan vad det bli åka av då.

Skönt är läget iaf, och bättre kan det bli. Definitivt. Men nu måste jag fortsätta med pisstråkiga svenskan - om man får uttrycka sig så optimistiskt... lyckan finns dock kvar. Håller tummarna att det blir ännu mer lycka.

Ska spola ner teknologin i avloppet.

JA. Jag förstår. Jag är lite sämre på att svara på sms. Ja tack, jag förstår nu. S och S tjatar på mig och gnäller. Det är inte med flit - det bara blir så. Jag älskar mina sms-vänner och helt säker på att ni kan läsa mina tankar och därför slipper jag skriva ett tråkigt sms på min trögfattade mobil. Och Ja. Det är mitt försvar - mitt riktigt urusla försvar men min sköld. Min förklaring, bortförklaring. Ja, typ. MEN iaf, ett inlägg till er ära. I'm deeply sorry, from the bottom of my heart. L O V E

"Det är fan längre kö än vad det är till ullared!"

Helgen har spenderats med jobb. Igår 8 timmar och idag kämpade jag 5 timmar. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Tove. Käkade, fixade oss, lina kom, taggade lite, tog lite bilder, jadajada. Hur som helst, gbg-trion (ja mobbat namn jag vet men vem har påstått något annat), drog vidare mot tåget för att bege oss till woken som var smockad med folk! Efter det begav vi oss till laroy. hängde där. Nej men helheten av kvällen var rolig! Jag och Lina tog en "luffar-dejt" utanför donken låt oss säga... lite senare. Sen drog vi hem och upp imorse för jag - som sagt - skulle jobba. Jag är inte bitter.

Hursomhelst, allmänt ointressant. Shit. mina fötter dödar mig.

För det finns inget bättre än färska godisar.

Sanningen är den att jag är en, ibland, lite speciell person. Jag är en blandning. En blandning av min familj men samtidigt egen. Jag är....... eller, jag har iallafall kommit på en liknelse. Under mina filosofiska timmar på fb-chatten med Soborn. Ni vet en gott och blandat påse. Tiderna finns då de flesta personer antingen inte orkar leta i påsen efter den oranga, röda, kanske svarta favoriten. Då kan det vara så att man - som jag ofta förmår att göra - istället tar en näve på måfå och helt enkelt trycker in alla 6 olika godisar i munnen för att få smaken av en riktig blandning. Underbar för vissa. Så är liksom jag - en blandning. Kan inte riktigt bestämma mig hur jag vill smaka. Vissa gillar det och andra avskyr det, vissa gillar en del och andra hatar en del.

Ja, det hela lät nog bättre på chatten. Lite mer spontant - nu blev det lite för djupt. Sitter ensam i min säng, ångest för jag inte vill gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon. Istället sitter jag här. Filosoferar om godis. Proppmätt är jag också. Shit. Nej vet ni vad, nu har jag blandat färdigt för ikväll. Blandade in er gjorde jag också. Godnatt kära ni!

Jag gillar Bruce - vanligtvis.

Jag kommer ha men för livet. Men snälla pappa, höj volymen på den redan aphöga volymen lite mer! Jag tror inte grannen som bor 5 hus bort uppfattar hela textraden nämligen.. En granne är här. En. Och min pappa. Inte är mamma hemma för att styra upp stämningen heller. Nej - då får det bli som det bli. Hämtmat framför tv:n, chips och Bruce Springsteen. Vilket av de 3 alternativen ska bort? Svar: Bruce eftersom det är det enda som man inte kan äta upp och som kommer försvinna. Ni förstår - min pappa kommer aldrig sluta spela den här musiken nu. Han kommer bara höja volymen lite mer och lite mer och lite mer och lite mer.

Inte nog med det utan det är ju en "live" skiva, så man hör inte bara guitarren dampa extra mycket i sitt solo utan även publiken som skriker med och sjunger "HEY BABY" i takt till den hesa mannen... Frasen "hör nu" vet jag inte hur många gånger jag har hört från pappa och den är inte ens menad till mig. Men åå, ska man behöva smita ut från detta hem för att inte behöva höra skriket från stereon, min pappa och snart mig eftersom jag är nära på att få  p a n i k. Och nu ska publikjäveln börja sjunga "OLE OLE OLE OLEEE" i ca 10 min. MEN BRA! Bra publiken! Bra live! BRA BRUCE... Och tack. Tack så jävla mycket för du förstör min kväll. Tack så jävla mycket för jag får men för livet. Tack för jag nu kan tolkas som en surkärring.

Sometimes you win the fight but lose the war.

So glad that I've got you, guys.

Men far och flyg vad vi ska köra järnet! Ett gäng. Det gänget. Fan vad kul vi ska ha! Kan inte annat än bocka och buga att det är vi 7. Seven heaven. Hoppas verkligen allt blir bra, nu har jag satt press på det här. Som den okända tjejen sjunger i reklamen - i'm so happy, i'm so glad that i've got you. Och fan vad jag ska tacka er MERCI! p.s menar inte att ta ut segern i förskott utan jag bara en fet längtan.

New morning to come.

Ganska skönt att ha tid att sitta ner en stund på mornarna! Klagar ej. Men nu är det skola som gäller. Plugg... Vi ska även bestämma oss för vilken UF-idé vi ska ha och det känns ju bara great. Men jag är taggad på denna onsdag! Ikväll ska ju tjejerna i klassen dra ut, förmodligen collage och spana in läget (för mig och lina blir det även denna onsdag). Det ska bli roligt!

Igår såg jag eclips - sorry Jenny vet att vi skulle se den tillsammans men du vet.. fan, snart slutar den gå på bio och bortförklaringbortförklaringbortförklaring. Sorry, Bra som fan var den iaf!

NU är det lite brådis.  L A T E R  D U D E ' S.

True that.

Du är så jävla orättvis.

Ingen demokrati här inte. Ack nej. Hej lilla hjälplösa du.. Torka tåren - det finns folk som har det värre. Är det rätt? Hell no. Ner med diktaturen, människa. Istället för att skicka vidare ditt hat, din sorg - släpp det. Släpp det och gå vidare. En uteliggare frågade om du ville ha hjälp, vad gjorde du om inte stoppade upp handen i fejset på stackarn och klackade den i magen. Ungefär så.
Så, torka tåren lilla uteliggare - det finns de som har det värre. Är det rättvist?

Nyttig frukost... Nyttigt.


Livet leker av alla nyttigheter.. hehe. Detta drog jag och Sofia ihop imorse, snacka om duktiga tjejer. MOT SKOLAN! Tjingeling!

Vem fan vill äta bajs?

Eller ens betala för något som i betraktarens ögon kan se ut som bajs? Två svar... thailändare och min pappa.Dock verkade Sofia tycka om dom trots utseendet... Värt att smaka? Varför inte? Lite roligt att äta nåt som kan lura ögat radikalt. Fullpott för Thailand, eller?

Statistiskt sett är livet en bagatell

Idol sjunger inne i tv rutan och jag är fast även denna tisdag. Man vill bara pussa vissa på pannan och skrika "FAN VAD BRA GULLENULL!!". Idag har jag faktiskt gjort en spännande sak! Hehe, nämligen... bokat uppkörning och teoriprov - nu är vi på gång gänget! Nu är vi på gång! FYBUBBLAN vad jag måste tagga!

Offrade min sovmorgon för att ha en körlektion - värt - sen bar det av mot skolan. Satt och hissade massa html koder på multimedialektionen så snart kan jag allt om hemsidor... well, nästan iaf. Efter skolan hälsade jag på hemma hos Jennygull som bjöd på cupcakes och te. Superuppskattad tid, snack från allt mellan himmel och jord. Alltid lika uppskattat.

En liten bit av livspusslet. Samtidigt den stora.

Inte alle fruntimmer som passer på landet

Vad ska vi säga - måndag. Ny vecka! Sällskapar med tvrutan just nu. Har bokat emmesenn date med Soborn om cirkus 5 min. Long time! På msn fronten då (internet nördar som vi är). Däremot hade vi en teoriplugg-fika-häng efter skolan även denna vackra och regninga måndag. Vi kämpade på! Sen drog Sofia ifrån mig för att sätta sitt ass på trafikskolan för att lyssna på en "riktig" körlärare.. vad var det för fel på mig liksom? daah!

Imorgon ska jag starta dagen med en körlektion och kämpa för att få boka uppkörning. Spänning. Får se hur det går. Oj och nu har typ dom där "5 min" från början sjunkigt till 1. Shitpommes. Vi hörs kamrutter. Puss och kram, sussa sött!

I'm tired but too tired to fall asleep.

Therefor I think I'll keep my eyes open for a while longer. Do you have a nightstory for me? Do you know the one where we'll all live happily...? Please peace.

No doubt in my mind where you belong

12e september

dag 2 som myndig. Känns finfint faktiskt! Lite skillnad må ja få säga... Jag hade stora tjejligan här i fredags som var så underbara! Massa gratulationer och superfina presenter. Jag blir bortskämd tjejööör. tihi. Nej men verkligen, tack för allt!! Vi drog ut på krogen - inte alla men några stycken. Krogen-oskulden tog laroy men inte allt för länge då jag kände att ja var nära på att svimma och jag och saga flydde fältet i taxi hem.. Det kommer fler tillfällen. På onsdag ska vi gratta lina och då blir det party på hög nivå! Wuhu!! taggad!


Igår var släkten här och grattade mig och marcus samt några bekanta till mig och även marcus kompisar. Eftersom han blev 20 år och jag 18 i fredags vart det dubbelfirande. Det blev så att jag stannade hemma på kvällen istället för att dra ut på krogen. Satt uppe länge med marcus kompisar och garvade! Även kul gårdagens kväll. Idag vart det till att hoppa upp ur sängen - redo för dagens jobb. Löneökning - catching. Även en present fick jag därifrån. Underbara människor! Kärlek till alla underbara.

Kommer man så kommer man inte

Det känns som om det vore igår som jag räknade ner dagarna och fick det till 167 dagar kvar tills min födelsedag. Well, 166 dagar senare sitter jag här.. väntar på att klockan ska ticka 12. Vill ju självklart helst sova innan dess men men. Taggad får man vara, för det är jag iaf! hehehe 18 år är rätt stort kliv.
Krogen, körkort, tillåten att köpa tobak och snålsprit från konsum, finkantillåten, myndig, rösträtt, riktigt VISA-kort och lite mer. Handen på hjärtat - det känns inte helt fel. 43 min kvar.

Det börjar dra ihop sig

Avslutar denna kväll med två bilder på en supergullig liten söt filur jag stötte på i måndags... vem kan det vara? Ingen vet...
Godnatt och SKÅL kamrater.

  

Elizabeth Arden - 5th avenue

and I'm in love.
Doftar underbart, vill ha so badly. Mitt hjärta sträcker sig efter doften och näsan behöver det slags knarket.

Try and rewind

Kolla vad katten släpade in...

Jag vet inte hur många gånger som jag har skrivit in blogg.se i sökrutan "entrat" för att sedan klicka bort sidan igen. Gänget, jag måste erkänna.. jag har inte haft ork. Inte ett pissigt dugg. Men efter dugget kommer regnet. Och efter regnet kommer solen och här kommer jag (usch börjar låta som något dåligt barnprogram)! Hur som helst. Saker har hänt och saker har inte hänt! Liten uppdate: grekland var supernajs!! Skolan har börjat - inte supernajs..! Jag och Tove var på a1 realese partyt på Gerdas som var väldigt najs och jag är så kär i den där bilen! Bara 3 dagar kvar tills jag fyller 18 vilket definitivt är supernajs!!! Nej men looking forward! Det var dom najsiga sakerna som jag ville dela med mig av. Jag ska försöka allt vad jag kan att blogga på. Måste fixa om bloggen också annars kommer jag inte orka. Hehe ni vet, ny förändring ger ny energi. Och det är vad jag behöver.

Men hoppas ni orkar följa med mig ett tag till och orkar med min comeback.
Peace to the people.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0