Nu drrrrrrar vi

Bah smack så var vi ute ur huset och från allt pluggande! Mot skivan trots allt! Fast vi har faktiskt pluggat bra innan. Saga förhörde mig en hel del så nu kan jag alla 4 skolorna. G kanske? Check hej på er!! Love

Tisdag - surt

Jag är översvärmad av plugg. Jag vet att jag tjatar som attan om att jag måste plugga dittan och dattan, men det tar ju fan aldrig slut!! Jättekonstigt faktiskt.  Idag ska vetenskapliga rapporten in - kommer tyvärr inte kunna ske. Imorgon har vi prov. Hade velat gå på studentskiva ikväll men den får jag väl nästan räkna bort. Fan. Men nu är det bara bita i det sura äpplet och gilla det (dålig liknelse eftersom jag gillar sura äpplen. Fast man kanske tänker på sura som gamla. Som typ sur mjölk. Kanske).

♥ Someone like you

Länge sen jag fick rysningar som dessa till en låt. Hon är ju bara för bra. Har alltid gillat henne men denna låt sitter djupt.

Facklack på allt. Så det så.

Baddar såren med salt

Behöver plugga innerligt. Pluggar absolut ingenting. Det här går ju framåt. Studenten sabbar min fokus. Helt totalt rubbar den min fokus... Men inte många pluggdagar kvar nu!! Snart är det den lyckliga studentdagen!! Längtar. Sådär. Lagom. Galet mycket!!!

Enkel humor - helt rätt

Hissa flaggan för vädret

Underbart väder? EHM CHECK! Har dock stått inne och jobbat hela dagen! Utom 10 min under min rast.. dom sista fem minuterna käkade jag en böööörgare från donken.

Fast seriöst, vet inte hur många som kommenterat vädret idag men det är värt att kommentera igen. Helt. Sjukt. Äckel. Bra! Nu fick jag in två negativa ord i en positiv mening - cred!

Och Chillie är hemma nu också, sötaste hunden någonsin. Har saknat henne galet mycket! Ska nog jaga henne lite och säga det till henne eftersom fanskapet bara springer iväg?..... men älskar henne ändå. Herrå

Blues brothers

SPIK på den! Äntligen är det bestämt vad jag ska vara på A-klassens skiva som är filmkäraktärer. Jag och Tove satsar fullt ut som Blues Brothers. Kommer nog bli riktigt bra om vi kör på!

You make it out of nothing, and turn it into something

Home schweet home

Äntligen hemma efter vad som känts som en evighet! Tillbaka till ångestpluggandet då. Men jag är inte bitter. På fredag är det mösspåtagning och jag är taggad till tusen! Tiden kommer springa iväg, så som den gjort så många gånger innan.

Det var en morgon

Påsklovsveckan är officiellt över. Imorgon är det måndag, ny vecka. Dock ledig från skolan men ej från jobbet. Måste plugga satan ikväll och imorgon och sen var vi tillbaka i rutinerna. DOCK(!!) snart vår studentskiva, Sagas skiva och A-klassen skiva. Samma vecka! Taggad på den? En jvla aning bara! Haha. Fast fybubblan vad skönt det har varit med ledighet nu... att egentligen inte behöva göra ett piss för världen. Ingen större press.

När jag kommer hem ska jag fasen baka cupcakes. Har köpt två muffinsböcker så här ska det bakas av. Undrar dock hur det kommer gå. Well, den som lever får se!

Innan jag somnar!

Måste bara visa vad jag möttes av igår när vi kom till hotellet. Första sidan. I kvällstidningen. Rubriken. Rädda pensionärerna för fasen! Skåne, ni ger er ingen ärlig chans... Vet inte ens om det går att kalla detta för i-landsproblem.

Däremot måste jag erkänna att Skånelandet har växt lite mer i mina ögon sen igår.. Rätt fin "stad" egentligen. Hittade även mina senilsnören till solglasögonen som jag letat som en galning efter! Lycka!

Däremot uppskattar jag fortfarande inte raggarna och vithåriga-fjortisar som dricker direkt ur Absolut vodka flaskan lever ut till fullo här ute på torget (nedanför mitt fönster) och skriker och springer efter poliser. Gangsters hela bunten.

Jag undrar om det är någon oskriven tävling om vem som är mest raggare här nere. Det är isåfall väldigt jämnt mellan ungdomarna, vad jag har sett...

Finns även en korvgubbe som ger ut "början till din miljon" varje gång du får tillbaka växel för korven du köpte... varje. Men i helhet har hela staden sin charm ändå!

Paolo Nutini.


Kanske inte världens mest passande låt nu när det blir sommar. Låten heter Autumn men är så underbart fin så den får ett undantag.

Så sant som det var sagt!

Nej vet ni vad! Medan folk är på krogen denna lördagskväll och svettar röven av sig så sitter jag instängd på ett rum och pysslar. Hör på fan. Fast å andra sidan så måste studentkorten också ut (dock ej på krogen). Annars blir det inget party... So, time to handle som serious shit.

Glad Påsk kan man väl säga!

Denna lördag har vi haft lite påskfirande. Sol och allt har det bjudits på! Vi åkte och kollade in Marcus och Maddes lilla lya ute på gården, mysig faktiskt! Riktigt skönt att bara vara där och ta det lugnt i solen - den första timmen. Sen blev det fan spring i benen... fick nästan ont i benen så rastlös som jag blev. Men det gick över! Vi käkade massa mat, dock inte mycket påsk/jul/midsommar/tradition/efter traditions mat vilket uppskattades av min del!

Vi målade även ägg! Mitt blev inspirerat av en film - någon som kan gissa vilken??
Mami hade gjort god smörgåstårta.. mums. Dock ser laxen sådär lagom slajmig ut.
Var fasen så nära på att åka iväg en sväng på denna hoj ett tag men lugnade mig när jag såg att bakdäcket var något platt.
Tack för mig!

Sing a song for no one.

Jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig. Behöver egentligen plugga. Big time. Men jag sitter i Skåne. Känner mig hjälplös fast utan någon som helst anledning. Hmm. Om jag kanske ska ta och se på senaste avsnittet av Världens bästa hotell? Har ju inte kommit ikapp helt än. Fast det hade varit roligare om jag faktiskt hade varit på världens bästa hotell då också, men jag får väl låtsas. Fast egentligen, "hotell som hotell". Samma koncept hur som helst. Säng, badrum, nattduksbord, kanske tv och med lite tur även internet - katching check in. Nej, tack och hej för mig!

Bonam noctem.

You desired my attention but denied my affections.

This old love

Update: dirr från Skåneland!

Efter en ca 5 timmars lång bilresa är vi äntligen framme i Hässleholm. Staden där allt händer.


Kommer fram till torget vid stadshotellet – SMOCKAT. Måste vara någon pågående parad av något slag. Så mycket folk har jag inte sett sedan McFlurrun kostade 10 kr på Donken. Skånelandet. Är det det här landet där man böjer bananerna? Nej men skämt åt sido.


Armbågar oss in i lobbyn där receptionen och hotellbaren är i ett. Smart och smidigt system. Bastun används nästan aldrig berättar hon. Restaurangen är öppen till 10 (eller var det 9?) – om det är folk såklart. Nej, nu ska jag springa över till mamma och pappa som bor i andra änden av hotellet. Jag fick ett eget rum för jag är för stor för att ha en extrasäng. FYFAN VAD SKÖNT ATT VARA FÖR STOR!!! Älskar denna frihet jag har just nu. King of the castle. Eller bara king of my room. Det återstår att se.


Lite bilder så ni kan se Hässleholm ur min syn för tillfället.

Och en slank'an dit

Kom hem igår för att packa igen. Skåne nästa. Lilla hålan Hässleholm! Ska bli spännande att se vad de har att erbjuda... Kul att träffa broder iaf. Well tjing tjingeling på er så länge.

Lovely miss. London

Och så var vi igång igen! Igår kom jag hem ifrån en supermysig London-resa med min käre mor. En hel del shopping släpade jag ändå med mig hem. Annars hade något varit seriöst fel. Hade inte varit fel om jag släpat hem en snygg London grabb heller... De finns en hel del av dem där borta.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0