Det finns saker jag saknar

Butterfly

Skulle nästan kalla mig eurforisk

GUESS WHAT!! Jag och mamma har nu bokat vår trip till härliga London! Nu skulle man kunna säga 'som alla andra Svennar i detta land' men ack nej. Det bryr jag mig inte om! Jag längtar som bara den. På påsklovet beger vi oss! Afternoon tea. Ååå jag längtar så! Lyckalyckalycka

The world spins madly on

Måndag. Dag 1 på detta underbara lov! Solen skiner ej. Men det gör faktiskt inte så mycket! Idag hoppas jag på en skön dag. Jag har redan hunnit: ätit lite, kollat senaste avsnittet av stylisterna och nu ska jag: gå ut med hunden, duscha, städa och vänta på Sofia. Det är trots allt måndagskväll ikväll! Känner verkligen att lov-dagarna är underbara. Känner att jag bara vill göra en massa vettiga saker idag, tråkiga saker enligt vissa. Men städa, plugga, diska allt sånt som man inte vill göra! Sånt vill jag göra idag! Vettiga saker.

Walk of shame

Ibland är det lätt att vara efterklok.

i can taste it

Sitter i skolan denna underbara och givande torsdag. Inte ett skvatt gör jag för världen. Har multimedia men eftersom jag redan är klar med hemsidan har jag inget att göra. Har precis fått en box chips och juuuuice av Erik. muy gott! Jag är egentligen i skolan bara för att inte göra någonting! Otroligt skönt för omväxlingens skull! Igår fick vi tårta i skolan och utvärderade om hur mässan hade gått. I måndags och tisdags var det ju Våga Vara Egen mässa då vi ställde ut på Älvsjö mässan tillsammans med 440 andra UF företag! Jätteroligt! Speciellt kul att sjödal vann en hel del priser! Sox blev vann även bästa UF-företag som är gryyyyymt! Dom fick vandringsbokalen och vandrade vidare mot SM. Glädjetårar och en stor eloge till sjödal!

Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting. Vi hörs.

När det bara sjunger klick

Är det någon som förstår mig när jag erkänner min lycka för musiken? När man hittar en artist/ett band/en låt som man aldrig tidigare hört som är så underbar att man helt seriöst tror att den är gjord bara för dig? Det är något av det bästa.

Jag pillar på tanken

Denna dag är något utöver vanliga dagar - eller bara en i mängden. Det är olika för oss alla! Sjukt ändå när man tänker på det. Att denna tisdag, för någon har varit den bästa tisdagen som någonsin utspelats och för en annan den värsta, tragiskt tänkbara dagen som någonsin genomlidits. Det är sjukt men häftigt. Om det är okej att säga det. Jag gillar tanken. Jag pillar på den tanken ett tag.

♥ ♥ ♥


Jag tycker att det är jättefint att det finns en dag för allas hjärtan. Men seriöst. Överskattad är vad denna dag är. Rakt av. Så, jag sågar alla hjärtans dag då det innebär allt med kärlek till en person att göra. Varför ska det behöva finnas en dag när det går att visa sin kärlek hela tiden? Onödig och oskön dag. Jag kommer vara som en liten kubanska och visa min kärlek till er alla och avslutar här med att säga I Love You

.

jahapp

om man ska sätta sig och plugga kanske?

here we go again...

Jag säger då det och jag säger det igen.
Den här bloggen spinger fan inte fortare än Klüft i träskor. S E G T.
Lika torr som en öken utan sand - förstår ni mig?
(visst springer Klüft? eller har gjort? Eller hoppade hon bara? Jag hoppar över henne!!)

Mycket gnäll och liten verkstad

Det finns dagar som toppar och dagar som tippar. Idag var en mittemellan. Om jag får säga såhär, det jag har lyckats bäst med hittills idag är att jag har spärrat mitt elektronkort (äntligen).
Kortfattat.

Försov mig imorse - för ovanlighetens skull.... Företagspresentationen redovisades idag - vi hade kunnat göra den bättre. Allmänt trött. Seg dag. Kunde inte koka kaffe. Gammal mjölk. -30kr på kortet - överskridit det?? Och nu ska jag åka och jobba till 20.00. Lagom taggad på den.
SÅ SNÄLLA. Ge den gnälligaste tjejen en medalj för sitt bidrag, kan hon vara mer pessimist? Som tur är så är det ju måndagskväll ikväll vilket räddar denna halv-dippiga dag totalt! hehe
Peace

Freedom

Det kallas hytt

Igår var kryssningen, eller egentligen i förrgår? Onsdags till torsdags iof. Det blev mycket roligare än vad jag trodde att det kunde bli! Folket var väl lika dumma som jag trodde dock men vi tjejer hade roligt! Eftersom vi var ett ganska stort gäng på typ 20 tjejer var det lite svårt att hålla reda på alla men vi lyckades ändå träffa varandra, hehe!

Imorse vaknade jag en timme för tidigt för mobilen hade inte bytt från finsk tid till svensk tid.. Men det gav mig lite extra tid bara. Trodde jag skulle vara död eftersom jag inte sov något mellan onsdag och torsdag. Räknade ut att jag var vaken i ungefär 38 timmar innan jag sov... och jag var inte ens trött! Sjukt va?

Men nu måste jag åka till skolan! Ciao!

Morgonsol

Lilla löööördag är här! Ikväll blir det ingen woken-collage runda för mig, utan ikväll kliver vi ombord till sjöss. Galaxy, som hörs på reklam ungefär ja, hela tiden. Vi blir ett stor tjejgäng som åker så det kan nog bli roligt! Måste bara släppa fördomarna jag har om kryssning sen blir det kanonenrs!!

Nu ska jag ta och sminka mig och äta lite sen bär det av mot skolan. Den egentliga resursdagen utesluts idag för dom flesta UF-företag. Jippi! Denna företagsrapport gör mig galen...! Vi håller även tummarna för alla sötisar som ska göra matteprovet idag!

Sist, kan det vara finare väder?? (ja det kan det) Men inte en dag som den här - helt  u n d e r b a r! Nu blev jag riktigt lycklig! På med solglasögonen.
Duty calls!

Vacker.

,

Sluta inte andas bara för att det blir tungt. Det hör till.
När tankarna springer så hjärnan blir andfådd. Det går över.
Gå in i andra andningen och ta ännu ett språng ut på banan.
Det är det som hjälper.

Ännu en kvällskvist

Jag blev mäkta sugen på sushi efter att ha råkat sett det på Annas facebook! Eftersom det bara var jag och pappa som skulle äta visste jag att det fanns en chans - helt rätt! Sushi blev det denna underbara kväll! Satt fan inte fel ska jag ta och säga... Nu tänkte jag ta och gå och lägga mig och försöka sova.
Fick ett ryck idag igen när jag klottrar ner i mitt ansikte med smink. Sist var det röd ögonskugga i hela ansiktet som började så oskyldigt som rosenröda kinder. Tänk vad det kan gå snett. Nu var det eyelinern som fick ta smällen! och mitt ansikte...

I remember how it took you down

Ännu en gång blev det tisdag! En seg dag, början av veckan men ändå inte först, inte i mitten av veckan - än, inte i slutet av veckan och ett bra tag kvar tills helg - men ändå inte. Lite småjobbig dag!

Hur som helst. Jag, Anna och Lina satt kvar i skolan idag efter vi hade slutat och kämpade med företagspresentationen som ska vara helt klar tills på fredag. Helt. Vi ska även kunna all text utantill. Vi blev så gott som klara, lite småfixande sen är den felfri! Well, kind off.

Nu tänkte jag försöka få i mig nåt att äta och sedan skriva upp allt vad jag behöver plugga. Organisera mig lite. Efterhand får jag se om jag hinner till träningen eller ej. Ser dock inte överdrivet ljust ut... orkar inte sega mer i skolan nu. Tack för mig!

Vi är föralltid måndagsbarn

Jättemysig gårdag. Jag och Sofia gjorde vår måndagskväll till något mer än en hemmakväll framför faceb. Efter vi kom hem från skolan - i varsin bil - så tog vi en powernap i soffan. Nära på att vi inte orkade ta oss i kragen och dra oss och käka men ut från huset kom vi! Vi åkte till pappas jobb, lämnade bilen, skjuts till gullmars, tog tunnelbanan till gamla stan med destination: Vapiano- Där käkade vi en varsin ceasarsallad, sjukt värt! Några timmar efter snack, mat och en flaska vitt småvinglade vi därifrån. Glada och pigga! Promenad till söder gjorde susen. Gick in på Chill och tog en drink, tror det var Rosa Pantern. Mjölk och jordgubb smakade det, jordgubbsmjölk. Mumsig som tusan!

Efter det kände vi att det var dags att dra sig hemåt, sagt och gjort. Fybubblan vad jag uppskattar såna spontana chill kvällar! Helt underbara! Tack Soborn för en grym måndagskväll som aldrig verkade ta slut - vilket var helt rätt!
Lägg märke till att det nästan ser ut som om vi sitter bredvid varandra! Ser mysigt ut haha.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0