Leave me this monday morning.

Det är bara upp och glassa! Solen är på väg upp, vilket jag kan skåda trots det unga klockslaget.
Nej men, jag är uppe i tid denna dag vilket betyder att det kommer bli en riktig trevlig dag - ja, faktiskt supertrevlig!
Planerna på schemat är åka med C till skolan, två ynka lektioner, hem tillsammans med mitt måndagsbarn Sofia, ut med Chillie, åka till stan för att käka middag på Vapiano! Vilken underbar måndag!

Hoppas ni får en bra dag!

Släcker lampan när stjärnorna tänds.

Spelberoende

Jag. Håller. På. Att. Få. Spel!!! Spel, spader kalla det vafan som helst - DAMP! Vart tar mina pengar vägen? Ekonom som jag är så har jag ritat upp en liten budget... mina mindre shoppinginvesteringar stämmer inte upp med partypengen. Det är partypengen som svider. Jäkla dyra stad att gå ut i... Stockholm. Har i alla fall suttit och räknat på inkomster och utgifter, leker lyxfällan här. Gör fan av med mer pengar än vad jag har. Hur är det möjligt? Åå, orkar inte. Måste skaffa ännu ett jobb. Hundrastare kanske? Barnvakt? Biltvättare?
Måste räkna lite till. Kanske blir jag en dag som Fredde i solsidan. Eller Ove. fanfanfan.

Men vad bra jag lyckades då!

Jag kan fan inte hålla planerna. Hur gick det med att inte köpa nåt idag då? No fking good. Jag vill att ni ska veta att jag försökte. Men jag kunde inte låta bli. Mitt hjärta styrde mig åt en riktning - fattigdom. På inte alls felspenderade pengar dock! Blev hur som helst en beige kavaj - trevlig till våren, en skinnkjol från H&M och ett silverfat till rummet! Toppen!
Nu börjar solsidan! Måste kila!

T-shirt frossa!

Igår släpade jag hem 4 t-shirtar från stan! Alla från Weekday. Blev även två ringar och ett halsband rikare! Trots att det inte ens var jag som skulle shoppa. Ibland får man helt enkelt tänja lite på planerna!

Snart ska jag åka till SKHLM med Sofia, ska försöka att inte få nåt onödigt shopping infall då, mer än ett par träningsskor såklart. It's a must have! Tråkigt att leta efter däremot. Tjingeling!

I'm on my way to make peace.

Inte lätt att vara dig

Jag vet att du älskar mig. Du får liksom inte nog. :') Här igen också! Tredje dagen på rak. Jag är alltså din bsäta kmopis iaf! I love you ♥
Lägg märke till hur man kan ändra sig så fort... som sagt; ändrade planer!

Svenska fans

Ni som såg matchen idag förstår min lycka. Underbara Sverige ♥ blir lycklig från botten till toppen! På tisdag är det Danmark som gäller - spänningen är olidlig! Handbolls VM i all ära.

Våffel mani...

Idag har jag och Sofia gräddat våfflor. Snart öppnar vi vårt våffelhus... Kommer bli grymt! Vi mixade lite kul med smeten. Blåbär/vanilj, choklad/banan och orginal. Galet goda!

Spakvällen flippar.

Tillsammans med Tove och Lina bildar vi gbg-trion. Åter igen tillbaka på banan! Spontan spakväll blir till överflummkväll... Det började med lax med pesto, pinjenötter, basilikapasta och sallad. GOTT! Fortsatte mot bastun, musik, kletiga ansiktsmasker, krossad glasflaska, kladdkaka, grädde, hallon, spyrapen, ostbollskriget, efterhängsen hund och efter det har vi tagit uppskattningsvis 3340 bilder på oss... ungefär. plusminusnoll.
Nu ligger hickmiffona i sängen och känner på varandras magar "AAH, det går som en vååååg".... okej. Ja, dags att sova kanske? Skulle bli en vit helg den här helgen men med tanke på Linas hicka som vägrar ge sig så bevisar det på lite alkoläsk. It. may. be. so. Sajk-kväll men så värdefull. Nu försöker Lina tydligen skrämma sig själv också... efterblivna heeeeehej!

Won't be long

Fredag igen! Det bara klickar på, dagarna bara springer fram. Maraton föfan! Idag skickade vi in våra 8 efterlängtade (känn ironin) företagsrapporter till UF:s lilla brevlåda. Spänningen är olidlig. Skönt att det är klart men nu väntar monterplanering, företagsrapport, säljtal och mycket mer. Mycket inför Våga Vara Egen mässan i februari - ser faktiskt fram emot mässan på riktigt! Trots det släpper UF aldrig taget om ens lediga tider, inte fören vita mössan är på! Då slänger vi företagen i soppen, hehe.
Nu sitter jag här, lyssnar på Sam Cooke - wonderful world. Livet är trevligt när man spelar det väl. All in! Vinna eller försvinna. Japp, det var nog allt för mig. Tillbaka till städandet... TJING på er kamrutter!


Ondska punkt.

Det gick bättre än vad jag trodde på träningen! Var riktigt kul till och med! Det enda som sviktade lite var väl kondisen - men med all rätt med tanke på hur lite jag har sprungit. Vinst för herrarna i VM också mot polackerna också! NICE, vilken kanonkväll. Allt detta toppat med thaimat! Grraaaah, gott va. Usch håller på att försvinna i min egna bubbla här bland mat och egna gillanden!

Nu kom jag och tänka på en sak! Kan vara lite påfrestande att ta upp igen... men idag när vi hade vår första religionkunskapslektion så skulle vi skriva ner(!!) på ett papper om hur vi såg på meningen med livet, varför vi lever, hur vi människor kom till, vad ondska är etc. Jag försökte ett tag sen gav jag upp vid "vad är ondska?". Där hann jag skriva: Ondska. Sen slängde jag fram pappret. Filosofi i all ära men jag behöver  S V A R! Inga jävla jag tror och kanske hit och eller dit. Nej, konkret tack.

Det kommer gå åt skogen

Hur har jag tänkt? Har inte spelat handboll på x många åt och nu ska jag bege mig ut på planen igen.
Galet roligt men otränat. Spänningen är på topp!

Trouble

zumba

Nu blir det till att dansa asset av sig. Dags att shaka sig in i en proppfull lokal med svettiga människor som försöker skaka rumpan i takt. Alltid lika trevligt! Imorgon blir det tillbaka till handbollsplanen - iallafall för att kika sen får vi se hur det blir! Kommer inte kunna hålla mig borta från planen längre...

Something good can work

Una salaté

Omeletto con egg. Muy bien.
Okej, gryyym på språk eller vad? Mixar allt!! Precis som med min omelett. Nu ska jag ta och hacka lite unsalate. Blir även haloumi på. Mums... matorgasm! gaaaaaah
OBS omeletten gör sig inte helt rättvis på bild.

Bättre sent än aldrig.

Dyster tjej! Jag har kommit på världens plan som ska få mig att komma i tid - ett av nyårslöftena 2011. Fattig student innebär att jag inte har råd att göra av med pengar. Härmed ska jag införa en sen-burk. För varje minut som jag kommer sent någonstans ska jag lägga i en krona. Jag inviger burken idag med 5kr. Kul men tyvärr. Jag hoppas faktiskt inte att den fylls snabbt!

Det är ett jävla skämt!

Sverige - Argentina matchen var ett skämt. Skolan är ett skämt. Min sen-burk är ett skämt. Mitt liv är ett skämt! Och jag skrattar åt allt.

Ready for part y

Idag har vi varit och bowlat med företaget. EcoEko vs. Green Entertainment. Vi lät dom vinna den här gången... Annars var det roligt - eller helt okej. Jag ogillar starkt bowling men det var ett jättekul intiativ från personalansvarigarnas sida - tackar för det!
Ikväll ska vi gratta Anna som har fyllt 18 för ett tag sedan men eftersom inte många varit hemma blir det party för henne ikväll! Taggad!!
Just nu sitter jag hos Saga. Mimmi har lockat mitt hår och efter Sagis har käkat upp sin fläskiga filé ska hon skjutsa mig till Anna. Jag har nog världens underbaraste vän. Kärlek till Sagull ♥

Det är som att flytta in på nytt fast aldrig flyttat ut

Nu kom alla våra möbler som togs bort efter översvämningen i somras! Alla kartonger, soffan, bänkar och allt annat som inte blev förstört. Japp, då börjar vi sprätta kartongerna då. Help someone? p l e a s e

You wait for silence, I wait for a word.

Första skolveckan på ett bra tag. Känns i benen. Mör i hjärnan. Jag tror nog ändå att jag kan överleva ett halvårs plugg till, sedan blir det vita hatten och dränkt i öl livet ut som gäller!! Kind of. Student 2011!! Hursomhelst. Har tränat idag med då jag slutade halv 11. Hade bara en lektion vilket kändes heeeelt okej, hehe. Jag och Cassandra ställde oss på löpbanden och drog i några vikter - vi tog det ganska lugnt faktiskt. Sådär typiskt fredagsmys-lugnt-på-gymmet lugnt...

Ikväll ska jag bara vara hemma och drälla framför tv:n. Passade på att hyra en film också The Experiment. Så lite smågodis på den TOPPAT med chirre! Klagar ej, xx en nöjd tjej.

Nattuggla

Sover alltid med ena ögat öppet. Redo från alla håll! Nu stänger jag det ögat som ständigt vakar, skriver ingen historia på det viset. Tänkte försöka fixa texten till företagsrapporten sen somna nöjd - får se hur det går med det. sleep tight guys.

Sista akten innan ridån faller.

Sitter och käkar lite middag. Pesto, pasta, bacon och fetaost. Favoriten! Ska snart dra på mig träningskläder och ställa mig i helsjuka ställningar. Poweryoga på schemat - hur fan nu det är tänkt att gå. Spänningen är olidlig! Får se om jag klarar av att solhälsa hem efteråt...

Your song

Meningslöst

Kan inte låta bli att titta runt och undra vafan jag håller på med. Står still på en Jord som ständigt snurrar. Jag hänger inte med. Klockan fortsätter ticka timmar, dagar, år. Jag står kvar där jag står. Kan inte låta bli att undra vafan jag är här och sörjer för.

Friday

Jag har några nyheter denna underbara fredag.
Broder flyttar idag, 3 månader och efter det mot Skåne. Vad fan han nu ska hitta på där...
Min utan tvekan bästa vän har idag klarat av körkortsmaratonet! Fyfan så gryyyyyyym! Roadtrip
Ikväll blir det musikal - Romeo & Julia med kusinerna fjant. Emma och Emelie! Kommer bli riktigt mysigt!
Göta Lejon here we come!

 

Vi hörs alla ni

Efter en hel jävla evighet

Piggare än vanligt. Ärthjärnan har åter fått upp hoppet - den kryper inte för nån. Jag är alltså tillbaka - for now. Ödet avgör hur länge till, jag lämnar allt åt ödet.

Ville bara säga hej. Hej. Hoppas ni inte har glömt mig bara för jag har rest ett tag. Nytt år och pigg tjej.

Over 'n out.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0