Ibland är lagom inte lagom nog.

Det var ett tag sedan senast. Det har hänt en hel del på senaste tiden. Saker som har varit grymt cpkul - syftar på Ingrosso som inte går att beskriva rättvist! Och lite mindre roliga saker som ska hända - Bror ska flytta till Skåne helt kaputt nu på söndag. Lön imorgon då - inte lika mycket som jag hade hoppats med moneymoneymoney. Inte helt fel säger jag då. Detta inlägg var segt och fick ingen rivstart alls.
Hoppas på mer energi imorgon! Buenas noches.

Ett tandtroll är ett för mycket

Tiden går fort när man har roligt, för imorgon är det fredag! Älskvärda dag. Men vi får inte glömma bort denna underbara soliga torsdag! Vaknade upp tidigt imorse, åkte och lämnade polon på service sen hem igen. Börjar inte fören kvart över 1 så det var lite segt att missa hela sovmorgonen. Men men, that's life.

Klockan 12 ska jag till tandläkaren, fuck it. Gillar inte det där med att folk med plasthandskar som smakar desinfektionsmedel ska peta inne i munnen och hacka sönder tänderna med den där äckelskrapan. Nej, fyfan! Det skulle jag kunna vara utan - tandtroll också för den delen.
tandtroll - gulligt ord.

Fettisdagen

Jag tycker det är lite påhittigt att döpa dagen till fettisdagen. Fet-tisdagen och Fettis-dagen. Tolka det som man tolka vill liksom!
Igår var det klassisk måndagskväll. Underbara Sofia hjälpte mig att plugga med internationella ekonomin - hjälpte även sig själv eftersom dom har prov i det på fredag - men mest hjälp till mig. Jag kan inte påstå att jag var full av energi igårkväll men in i hjärnan gick ändå lite information tydligen! Säger bara Adam Smith ♥.

Tacksam tjej här.

Tro det eller ej när jag säger att jag faktiskt inte har haft en fettig tisdag idag! Jag har faktiskt hurtat mig ut och sprungit utomhus, alltså hallå - GRYM TJEJ! Vad fan hände? Bara pinnade ut på isvägarna fast mestadels grus numera. Chillie fick följa med även fast hon inte kunde hålla samma tempo som mig, hehe.

Sätts på prov

Idag hade jag prov i internationell ekonomi. Var inställd på jordens undergång tillsammans med världens cp-svåraste prov! Möttes av kortfattade frågor som förväntade sig kortfattade svar, poäng och en mvg-uppgift som gick ut på att rita kurvor. Helt okej! Provet var alltså lättare än vad jag trodde - men det innebär inte att det gick superbra. Det vet man aldrig.
Glömde nämna att jag även fick min studenttröja idag också, fin fin fin!

Sjung om

Studenten är nära! Igår fick jag hålla och ta hem min älskade, vackra studenthatt! Vet att det heter studentmössa men hatt låter så mysigt. Hur som helst, det är något speciellt med att hålla mössan i handen. Det är som ens bebis, ens skapelse. Helt personlig och så vacker. Insåg iaf igår att studenten är närmare än vad man tror! Helt underbart! Ska försöka lägga upp en bild på hatten inom en snar framtid så ni får ta del av min lycka!

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0