DAGS FÖR HYPNOS

BEN HOWARD

Glad Fredag

Vaknade imorse. Utan någon större stress, chillade galet. Nu är det slut på det. Tänkte ta en kopp kaffe sen ta tag i lite saker. Bland annat städa, gå ut med chillie, duscha, äta, fixa mig och sen åka in mot söder för att glo och lyssna på Ben Howard med Tove, Lina och Helena. Kommer bli supermyyyys! Är lite lycklig också eftersom lönen kom idag!

När bitarna faller på plats

Skönheten med att leta är lyckan när man hittar det man en gång sökt. Som en uppenbarelse. Plötsligt slog det mig. Var inte meningen att leta i det från början men ändå låg svaret framför mig. Sidan i boken uppslagen på exakt det stället som jag skulle se, ljuset som lös lite extra på de raderna jag borde läsa. Allt till min förtjänst. Måste erkänna att stoltheten smyger sig på. Jag bockar och bugar, måste bara föra vidare mina uppenbarelser till personen jag delar dem med. Om den personen i fråga skulle ta och komma hem nu. S. Kom hem! Jag kommer få bitarna på plats. Oj, här har vi en stolt tjej som plötsligt inte kände sig lika instabil. Helt väck i huvudet är hon iaf och med feta humörsvängningarna. Dela en ängels tålamod med mig.

Pretty shitty thing

Jag blev precis sjukt lack bara för att jag inte fått hem min lönespec. Alltså, väljer man att byta system och sluta skicka hem lönespecar så kan man väl berätta det för alla? Så man kanske kan få en chans att upplysa om att jag också vill ha den över mail.. eller ha den överhuvudtaget? Nej, och nu fick jag utbrott bara för mamma skulle börja berätta vad jag kan laga till lunch imorgon när jag är hemma själv. Snälla snälla snälla. Jag är fan inte 7 år gammal... Dags att gå och sova tror jag. Over and out från en HELT instabil tjej.

Två gourmeare en lillördag

Man kallar mig idiot, bara för jag hamnade i fel land

Chillfaktorn är hög

Här sitter en lite halvsunkig tjej och väntar på bättre tider. Dagens skratt ligger kvar i magen, stadigt. Imorse åkte jag och lämnade Saga och Tina, fina mor och dotter brunetterna på Skavsta - dem ska trippa till London. Efter det hämtade jag upp Cassandra och åkte mot mitt crib. Tjejen har ju inte varit hos mig sen jag flyttade! Inte helt okej känner jag då. Vi hängde här, chillade något enormt! Satt och hittade på röster till vampire diaries då jag inte fick igång ljudet på tv:n. Fan vad vi garvade. Det är så lätt att vara med Cassandra, allt är bara så sjukt kul. Hon är mitt helium!

Nu chillar jag här, framför datorn, fortfarande lite halvsunkig men fortfarande lycklig. Låten som fölföljer mig just nu är James Morrison's Right by your side. Finfinfin låt! Saknar redan min lilla filur som åkt till London utan mig. Tur är väl att jag fått lyckan att låna Sagas dator så jag kan ha filmmarathon i min ensamhet! Kärlek.

Tio timmar senare

Work day. Långt jobbpass idag. Trött tjej mest hela dagen. Fick damm i ögat under dom sista timmarna och verkade tro att det var grus från John Blund - höll på att gå illa där. Somnade nästan över hela kassan men som tur var så kom jag på mig själv och röck upp mig. Nu borde jag ta och laga lite käk men orkar inte röra mig och är inte hungrig. Fötterna berättar för mig att jag lever, smärtar som fan och med chillade Bon Iver i högtalarna blir livet inte piggare (läs absolut inte detta med någon deppig-inlevelse. Det här är genuin lyckochill).

Nu vill jag helst bara lägga mig ner på golvet och kolla på nya avsnittet av ensam mamma söker. Fast golvet är nog inte lika bekvämt som soffan. När jag blir miljonär ska jag skaffa rullgolv i hela huset så man inte behöver gå utan man bara kan sitta/stå och ändå komma fram vart än man vill. Eller så ska jag uppfinna det och sen bli miljonär. Får se hur det blir med det. Nu ska jag härda fötterna lite mer smärta och göra något vettigt. Shape up Martina

Halvluddig lördag

Himlen kan vänta

Jag älskar verkligen min släkt. Stortrivs i deras sällskap. Idag har vi varit en mindre del av hela feta släkten och grattat farfar i efterskott på farsdag, lite småroligt sådär. Käk, skratt, funderingar och allmänt chill. Höll däremot på att slå pannan i bordet ett x antal gånger pga tröttheten som slog till. Inte lätt och vara bakis i stora staden. Och där smiter jag in på nästa ämne som handlar om gårdagen. Utgång stod alltså på schemat. Hederliga laroy blev besökt igen. Kvällen blev riktigt lyckad, kul att hänga med tjejerna som vanligt igen. Har saknat alla! Kul att vara tillbaka... i den stora staden!

Pop shop drop down

Har faktiskt aldrig riktigt handlat saker över internet. Mer än från HM och Nelly. Idag har jag tagit steget och köpt från flera olika hemsidor. Men har försökt se att hemsidorna är pålitliga (hur fan man nu kan se det det. Men lät bra att skriva så)! Julklappar är det iaf så det betyder att jag är ett steg i rätt riktning. Standard är annars att springa runt och köpa strunt-klappar under de sista dagarna - alltså saker som man kanske inte riktigt behöver men som är "roliga". Dessa "roliga" saker ligger kanske framme i en vecka för sen blir plötsligt den där james-bond-plastgubben-där-man-kan-sätta-in-ett-foto-på-sitt-egna-ansikte kanske inte riktigt lika "rolig". Men det är tanken som räknas. I år ska jag tänka lite mer på tanken så det blir en lite mer behövd tanke... och då även en lite långvarigare!

"Det är easy peasy!"

Idag har jag försökt festat till det och gjort egen pesto. Alla som jag har pratat med om det har sagt att "åå det är så enkelt", "ja men det blir myyyyycket godare än köpt", "men gud, har du aldrig gjort det? Det är easy peasy"! Men visst tänkte jag, I'll give it a try. Hur fan kan man då misslyckas när jag bara har hört att det är så enkelt?! Är jag så sämst? Kan jag inte ens mosa lite basilikablad och lägga i rätt mängd vitlök? Nej, har fortfarande ont i magen av för mycket vitlök... Blir ledsen i ögat. Pesto som är min passion, det jag ska leva på livet ut, min livsgnista. Jag bara måste sätta det. Förr eller senare! Nästa gång ska jag ha i ännu mer basilikablad (och mindre vitlök). Jag ska bara säga Bon appetit desiderio signora Pesto!

25e smäller det

Wiho, har nu investerat i en biljett till Ben Howard!! Grymt bra! Åå, kommer bli supermys! Så detta sker tillsammans med Tove, Lina och Helena den 25 november. Kommer bli awesome!

You still believe in every word you said. Clouds my head

Har precis duschat efter en joggingrunda med hunden. Hann hem innan mörkret slog till helt. Älskar känslan efter att ha gjort något vettigt. Lagom utmattad och mör i kroppen, positiva anledningar. Har även svept en smutti á la Lindroos. Nu känner jag mest för att lägga mig i soffan med mitt duntäcke och en fet film. Får se om jag lyckas genomföra min plan. Kärlek

Starters

Hej mina fina vänner. Ni som känner mig vet att den här bloggen är lite av ett mysterium, one day you're in the next day you're out. Project runway. Hur som helst, nu är jag här. Bloggar med vädret idag. Solen lyser trots 7 grader av värme. Fungerar underbart ändå!

Helgen har inte blivit som jag tänkt. Planerna på att gå ut i fredags gick rakt i papperskorgen. Skulle gått ut i lördags och träffat mina underbara vänner Tove och Sofia men det gick inte heller fullt ut. Har blivit galet otaggad på allt som heter festa under den senaste tiden. Största anledningen? Det frysa-arslet-av-sig kalla väder som är på kvällarna samt kolsvarta mörkret. I söndags blev det ändå ett försök. Jamalde fyllde år och under samma kväll var det även DJ challenge på Café Opera. Hur mer passande att grabben går och vinner och nu är vidare i fanal!! Dubbelt grattis till Umeå!! Kort och gott, söndagen blev slirig och vi fick lära oss att det "inte är lätt att vara 3 år i den stora staden" - Josefine R. Det kändes skönt att få en lyckad utgång som gjorde att jag känner mig lite mer taggad. Nästa helg är jag ledig från jobbet så vore kul att försöka styra något då.

Debro

Vaknade upp tidigt imorse för att hämta upp min arbetskollega  och födelsedags"kvinnan" innan jobbet. Kvinnan som fyller 34 år idag och blev leggad när hon skulle köpa ciggisar. Glad tjej. Jag frågade om hon blev grattad på sängen med sång och frulle av sin familj men hon sa bara nej. Lite senare på dagen när vi jobbade och stod och inventerade avbröt hon mina tankar med lite halvknakig svenska "jag skoja bara förut, jag fick present i sängen av min man". Den där kvinnan, one of a kind. Lär mig fula ord på olika språk och pratar med mig om det mesta. Hon längtar nog mer tills jag får barn än vad mina föräldrar gör... Så en liten grattis hälsning till en klockren människa och min extramamma under arbetstid.

CRASH

Först och främst: ber om ursäkt för det tidigare inlägget...

Nu när det är glömt; idag har jag tränat med Saga, gått promenix, duschat, åkt förbi jobbet och lämnat nycklar, hängt lite där och sen kom jag hem och käkade. Nu ska jag åka mot Ali G och hänga lite där med vin, cheesballs och en hel del skvaller på lager. Typ så. Allmänt skön chilldag. Det kan också behövas ibland känner jag. Även fast jag bara degat hemma hela helgen så fick jag ändå inte nog.

Imorgon blir det förmodligen jobb, onsdag jobb, torsdag jobb och sen även i helgen. Cash is king. Måste bara se till att dem stannar lite längre denna månad. Rinner iväg som sand, ingen aning om på vad.

Otroligt givande inlägg här känner jag (ironi?). Men det måste finnas såna inlägg också. Frid!

Måndag

Ny vecka och här sitter jag och missar ensam mamma söker!! WTF. Måste verkligen springa. Förbättrar inlägget senare

Heading

Vi bara måste

Jag måste få bjuda mina fina vänner på middag! Ni kommer bli så chockade över vad jag kan laga! Ha höga förväntningar på maten för det har jag! Ååå vill bara ha mysmiddag nu nu nu. NEJ, vi börjar med halv 8 hos mig! Ni som vill vara med måste kommentera här så kirrar vi det. Taggad tjej?

Jag kan det

Underbar helg. Största chillmoodet någonsin. Har varit så otaggad på att gå ut och vingla fram genom kylan och mörkret. Nej då stannar jag hellre hemma i ljus och värme. I fredags efter jobbet åkte jag direkt till Tove och crashade hennes lya, vi kollade på idol och "grovchillade" som Tove valde att uttrycka sig. Men med en varsin öl och med frukt som vi doppade i smält choklad kände vi oss som kungar! Vaknade upp dagen efter utan någon som helst ångest. Begav mig hem och vid 4 tiden kom jag på mig själv med att ha Ben Howard på högst volym, ett glas rött och städhumör. Lite smygalkis skulle jag inte kalla mig, det är ju trots att helg. Hur som helst, världens godaste middag som nästan riskerade att hela köket brann upp när pappa skulle flambera under fläkten. Vi överlevde!

Idag blir det jobb och det känns faktiskt helt okej! Lite skönt att göra något vettigt. Skickar en tanke till Ali som ska inventera idag så hon kommer ha en galet lång jobb dag/natt.

Black n' white


Now's the time for celebration, 'cause we've only just begun

Asså hela Stevie Wiiieee i mitt lilla hjärta. Han har en förmåga att bara flippa ett pissigt humör till ett helt underbart. Fin stämma också.

Raw Burry. Underbara minnen.

Just så

Ååå har precis kollat på Ensam mamma söker på play! Underskattat program faktiskt. Fan vilket fint program det är.. Otroligt. Haha, nej men seriöst så är det faktiskt ett väldigt lyckat program. För ett år sen skulle jag aldrig erkänna att jag kollade på det bara för det är tönt-varning, förstå bara hur jag har förändrats! Mest bara positivt. Tackar Sofia som fick mig att börja följa det. Tack.
Och på tal om tjejen, hon fyllde ju år nyss! Världens skönaste Soborn. 19 år, inte illa pinkat! Så grattis ännu en gång lilla du.