Take Away Show with Lianne La Havas.

 

The Lumineers - Untitled

.

Ibland är det bästa anfallet ett steg tillbaka. 

Två dagar kvar, bara sådär!

På fredag kommer världens bästa familj till Sydney! Kan inte känna mer lycka! Min fina familj. Det betyder att dom åker hemifrån idag?? Herregud, vad hände där! Ååååå det kommer bli så sjukt kul

Jag skriver en bok så länge.

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev det senaste inlägget. För att sammanfatta vad som har hänt så... ja. just nu fick jag blackout. I fredags så vart det till att turista i Surry Hills, käkade Thaimat och glass. Gillar Surry Hills, massa småcaféer och barer med speciell inredning!
 
Efter det åkte jag och Jennie till IKEA och gottade sönder oss med deras lösgodis!! Sån lycka att IKEA fått in lösgodis nu inför påsken. Det är först nu som man inser hur underskattat lösgodis faktiskt är. Lyckan att få plocka en påse med bara favoriterna. Mums! Köpte även ett litet bord (som jag ännu inte har byggt upp). Vi drog oss hem efter några kanelbullar, kokosbollar, pizzaslicear senare och med käften full av godis. Väl hemma bestämde vi oss för att gå ut köra barhäng i Surry Hills. Note: Det absolut bästa med att bo så centralt! Man har ju gångavstånd till det mesta! Alison och Sofie gick ut och käkade på ett ställe så jag, Jennie, Simon och Tobbe gick till en bar på Crown street där det var världens liv med jazz och riktig swingdans! Ett glas vin senare letade vi upp Tequilastället som Tobbe letade efter och hittade La loca. En mexicansk bar som specialiserat sig på Tequila. En jalapeño margarita, någon margarita som var toppad med Corona och en vanlig margarita delades det broderligt av mellan mig, Tobbe och Simon. Jennie var hurtbullen som höll sig till alkoholfritt, så duktig! Efter det drog jag och Jennie hem och Tobbe och Simon stack vidare på nya äventyr!
 
Där har ni fredagen. 
 

 
Lördagen innehöll strandhäng. Då stod Coogee på schemat och jag och Jman fick äntligen äta våra efterlängtade hamburgare!! Bästa burgarna på länge. Det var så stark ström och stora vågor att det var badförbud i Coogee, så det blev till att steka på stranden. Sofie mötte upp oss och låg och solade med oss. Vi drog oss hem och på kvällen vart det utgång. Fringebar, som ligger 20 sekunder från vår dörr börjades det på. Sen hem, mellanlanda (dvs fyllde på med vin) för att sen dra oss till Kings Cross Hotel. Sjukt rolig kväll och det slutade med att jag och Jennie stannade sist, tjejerna som blivit torrisar... Hur som helst! Kvällen var riktigt kul och jag fick en ros av en liten gos. 
 

 
Söndagen var det St. Patricks day! Tobbe kom till Paddan tidigt och jag och Jennie var fortfarande lite påverkade från gårkvällen, iallafall Jennie. Sofie var nykter men hoppade på vårt tåg lite senare. Sjuuuukt rolig dag i huset! Vi byggde en koja och satt och krökade i den, klädde på mig alla Tobbes kläder som han inte skulle behålla, åt pannkakor, dagskrökade, köpte Indisk mat, dansade, filmade och hade allmänt asmycket garv. Sjukt underbar dag verkligen. Senare på kvällen kom det lite folk och vi förade vidare. Vi skulle dra vidare till Alisons jobb men det slutar med att alla drar utom Tobbe, Simon, Jennie och jag. Jennie och Simon däckade och en halvtimme senare hittade jag Jennie sittandes i duschen med duschen på full styrka! Haha lite bra rund om fötterna så att säga! Kvinnan stod och skrattade åt sig själv i spegeln och hade interna skämt med tjejen i spegeln, när jag knackade på och frågade om jag fick komma in fick jag svaret "..meh, jag har ju så roligt.. Ha  ha" Sjukt rolig dag och tillslut somnade Jennie om och jag däckade fort efter det.
 
Det var min helg. Läs den som pallar, men jag vet att när jag kommer gå tillbaka och läsa om det här om några år kommer jag le lika mycket som nu när jag sitter som ett fån på bibblan och skriver det! 
 
 

Jag gillar torsdagar.

Kunde inte somna igår. Låg vaken till 3-4 på natten och bara tänkte. Fasen vad tankarna kan hålla en vaken ibland, och speciellt mig som är överanalyserarn.

Vaknade runt 10, körde en långpromenad och när jag kom hem ringde en lite onykter alison mig från jobbet. Stackarn stod i skoluniform från gårkvällens maskeradparty (som vi andra roomies bangade på) tema skola. Slängde mig i duschen och packade en väska med nödvändiga saker och begav mig till kings cross, destination Ali's jobb! Tjejen bytte om och fixade sig sen sprang jag och köpte sushi. 8 bitar för 5 dollar, så billigt skit!

Nu sitter jag och viker kartonger. Vi utgör ett bra team. Ali och jag. Snart ska jag bege mig hemåt och se vad som planeras ikväll. Kanske ett joggningpass? Sprang 5km på gymmet men inser hur uttråkad jag blir av att bara stå där och springa och springa och springa. Men målet är 1 mil and I'll make it! Klarade även av att stå 2 min planka senast på gymmet, mycket för en tjej som är helt otränad.

Rätt nöjd med dagen so far!

Wednesday 13 March

Idag har vi haft fint väder, runt 30 grader och sol! Jag och Jennie åkte till Bronte beach och låg där och stekte några timmar. Så sjukt skön dag! Vi körde en varsin sallad och sen tog vi bussen hem. Nu sitter jag på bibblan och skypar med Saga som är på väg till jobbet i snön och kylan. Lite skillnad bara.
 
Om en vecka åker min familj hemifrån Sverige och beger sig ner mot lilla mig i stora Australien! Sinnes vad kul det ska bli, längtar så! Vi ska hitta på så mycket roliga saker och äventyr varje dag. Resan till Fraser Island är bokad också och blir av under påskhelgen! 
 
Och på tal om påsk!! IKEA här i Sydney har fått in lösgodis och vi ska dit på lördag eller fredag och köpa sönder oss! Fy. Fan. Vad gott det ska bli och sååå skönt att få plocka vad man vill. Hoppas bara att det inte är bajsdyrt, men ska bli sjukt värt att få köpa godis ändå! 
 
Nu tackar jag för mig för idag. På återseende soldater!

Imse vimse

Juste! Har ju helt glömt att berätta! För några veckor sen hade vi en gäst på insidan av dörren till vår lilla "tvättvrå". En fet jävla spindel, döpte honom till Bengan. Precis som min och Lindas sköldpadda som vi skapade i sanden förut! Någonting med namnet Bengan som fångar min uppmärksamhet! Hur som helst, alla fick panik. 6 tjejer i ett hus, lite panik? Återigen, jag får agera mannen - någon måste ju behålla lugnet. Hur som helst så var jag tvungen att ta en (eller 5 bilder)! 
 
KÄNSLIGA PERSONER VARNAS FÖR BILDEN! Men erkänn att den är rätt fin på ett sätt. Tydligen är den ofarlig... Får vi hoppas iaf. 
 

Lite bilder som legat och jäst till sig

Can't Hold Us

Tackar Josso som friskade upp med lite ny musik! Macklemore & Ryan Lewis, vart att lyssna in och pressa satan.
 

MI(mmi) CORAZÓN .

Sa himla spannande! Igar innan jag skulle sova forsokte jag ringa och gratta varldens basta extralillasyster Mimmi pa fodelsedagen! Sketna ungen fyllde ju nyss 12 och kastade diskborstar i haret pa Saga (vet inte om den tiden riktigt ar fullt forbi annu), nu blev hon redan 19! Hur som helst sa svarade hon inte, sa det var bara for mig att stalla larmet pa klockan 6 imorse och ringa och gratta med min harliga morgonrost! Sa kul att fa prata lite med henne och det var fortfarande pa hennes fodelsedag. Alsklings Mimmi, grattis ater igen! I love you och vi ses snart ♥

Tuesday Fight

Fan vad det var skont att vara tillbaka pa ett gym igar. Kunde inte tanka mig att jag saknat det sa mycket men ibland kan man chocka sig sjalv! Det ar prova pa vecka pa Fitness First denna vecka sa jag och Jennie passar pa att trana gratis. Korde i en och en halvtimme igar, bada motion och styrka. Alltid skont att fa gora av med lite energi. Ar det nagot jag vill investera i till vintern sa ar det anda ett gymkort! Idag kor vi igen - gymmet ligger granne med skolan, inte helt fel! Kotta pa.

Sa kan det ga, nar tjejerna halsar pa

MARCH : ELEVEN

11 dagar kvar tills jag far krama om min fina familj! Ska bli sa roligt att ha dom har och visa runt, hitta pa saker och turista. Lite laskigt nar man tanker pa hur fort tiden gar, vilket bada ar positivt och negativt. Har ju hunnit med en hel del saker pa en lang tid (som kanns som nagra veckor)!
 
Nu sitter jag och Jennie i skolan och ska gora klart var andra assessment. Det har blocket har varit laskigt lugnt, som ett extra lov! Hur skont som helst. Nasta block blir det tillbaka till mer rutiner da vi kor tva kurser istallet for en. Far kotta sonder i skolan och passa pa att vara med mamma, pappa, Marcus och Carro alla mina lediga timmar! Far se hur det gar med att kotta sonder i skolan... hur som helst sa ar jag supertaggad pa livet for stunden! Nu ska jag fortsatta med pluggandet och efter skolan blir det till att gymma med Jennie mannen. Vi satsar.

Humoristen

Jennie - Hmm vart var det?
Jag - va?
Jennie - Hmmmm... Jo! Juste! Galli-vare!
Jag - ....
 
Jennie ar fran Goteborg, vilket betyder att ordvitsar ses som vardagsmat.

Yacht Week party - 3rd March 2013

Nagra av Alisons bilder fran sondagens Yacht week event!

Ett halvar senare!

En sjuk sak. Pa torsdag har jag varit i Australien i 6 manader. Hur galet ar inte det? Da blir det till att kalasa!

Imagine Dragons - It's Time

Laugh

Saturday / Lördag / Gayday

Godmorgon, godnatt eller god dag! 
 
Denna lördag har jag hunnit med ett workout pass ute i det halvtaskiga vädret men med bra musik och BRA jävla hörlurar fungerar allt! Älskar mina Marshall som jag fick i julklapp av los pärones! Nyttig frulle toppat på det och vidare mot Bibblan med Jennie! Bam boom, så vi rullar! 
 
Ikväll är Mardi Gras paraden på oxford street. En gayfestival som slutar nu i helgen så det kommer styras en stor parad med massa folk, liv, dans, färger och massa sammakönkärade par! Ska bli jättekul att få se det! Ska se till att ta med kameran och knäppa massa kort så ni kan få tillgång till lite härligheter också!
 
Ha det bäst kamrater. Segla lugnt!

Ett hurra!

Igår fyllde min bästa Farbror Niklas år! Och så fint som jag sa till pappa häromdagen så behöver man inte använda ordet gammal. Det är finare att säga att man åldras med åren. Inte för att någon, och speciellt inte min farbror, skulle bli gammal! 
 
Hur som helst, grattis igen på födelsedagen! Puss o kram!

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0