Learning to love again.

 

Friday, the last day of May 2013.

Helg muchacos! Ut och lev loppan för nu är det ledighet på schemat! Kanske äntligen ska försöka se Vivid light show i helgen och mysa vid operahuset.. Låter inte helt otroligt. xx

Så var det bestämt!

Skypade precis med världens bästa Saga. Efter 10 minuter in på samtalet frågar Saga om inte vi ska starta ett företag när jag kommer hem och lägger till "du är ju bra på sånt där". 
- "Ja, lätt! Jag ska starta ett Event företag sen! Är du på?"
- "Absolut!! Vad kul!"
Börjar planera vad vi ska göra, hur vi ska göra det, vad vi ska heta, vilka vi kan använda som kontakter osv. Helt plötsligt droppar Saga bomben.
- "Men du. Då måste vi gå in som aktiebolag rätt snart, och då måste vi ju lägga ca 50 000 spänn på det."
 
Du är king Saga. Tänker på allt och lite till. All in or go home, that's why I adore you. Då är det bara att börja spara, fast vi kanske kan ge det ett litet tag till att få gro till sig. Men målet finns där och det roliga är att jag verkligen kan se oss starta ett företag tillsammans! Jag tror på det här. 

Ett å' två

Hejochhå vad ringrostig jag är på webdesign fronten. Gick en kurs i gymnasiet vilket innebär att jag processen att ändra typsnitt på min basic-blogg tar ca 20 minuter för mig. Jo tack. Men framåt går det. Skulle verkligen kunna tänka mig att läsa en ny kurs i webdesign någon gång! Finns så mycket jag vill göra, nu gäller det att börja planera så att jag kan få struktur på mina idéer och sätta ner dom på papper så de blir av. Vet inte hur jag ska hinna med allt däremot. Lätt det vore om det gick att vinna pengar lite snabbt och smidigt som man fick sätta sprätt på. Har man inte sån tur så får det lösas på annat sätt - som resten av världsbefolkningen som inte vinner på lotter - through hard work! 

Lite av det hela

Igårkväll laddade jag ner en ny app på maccan. Ett fotoredigeringsprogram - kalas! Heter bara Fotor och är gratis. Satt och fixade med massa bilder och hittade en del bilder från när vi precis kom till Sydney. Lite ballt när man tänker på hur fort tiden har gått och hur mycket vi har gjort, så många vi har lärt känna och minnen vi har fått under tiden! De här bilderna är bara från den första månaden, så fler bilder kan komma att dyka upp lite titt som tätt. 
 
Firade första skoldagen och min födelsedag! 
Rundtur i Glebe med Ted och Jennie! Avslutades med barhäng. 

Manly för första gången!

Glebe Market!
Jennies förra rum, den så omtalade "skolådan"! Saknar den.
Kräftskiva hos Linda!
Skulle åka till Bondi beach. Hamnade på Bronte beach istället. Så det kan gå.
Min och Jennie's första tur till Blue Mountains.
 
Som ni ser så är Jennie med på de flesta bilderna och vi har spenderat rätt många dagar ihop. Vi har träffat varandra, eller iaf sett varandra i princip varje dag sen september. Vet inte hur jag ska kunna vänja mig vid att inte träffa henne så ofta när jag kommer hem, får lösa det på något sätt. Resor till Göteborg varje helg är ju redan inskrivna i "portfolion", hehe. 
 
 

Tills vi ses igen!

Jag vet att det har blivit en hel del låtar på senaste i bloggen men jag har bara kommit in i en sån period. Som min "Stadstips"-period - som iochförsig bara höll igång i ca 2 inlägg (mer stadstips kommer faktiskt, så fort jag kommer på något gött hehe). Hursomhelst, musik är balsam för själen så här kommer en bra mysig låt, återigen en take away show. Just gotta love it! 
 

Spänning!

Igårkväll insåg jag hur man hittade keybordet på Garageband appen som jag har på min mac så jag kan spela piano på mitt tangentbord. Rätt ballt! Och rätt nöjd tjej. Kan inte säga att det lät jättebra men jag jobbar på det och förhoppningsvis lanserar jag en ny låt... någongång om ett bra tag. MEN, den som väntar på något gott... väntar ofta på Martina. Ciao. 

Volontär 30 Maj

Sitter på bibblan för studen. Idag har jag, Jennie, Jessica och några andra tjejer som pluggar event varit med och volontärat på ett event för Starchild foundation, som är organiserat av Trumpet Events. Vi fick hjälpa till med själva bump-in av eventet och blev en hel del vikande av smådukar, ta ut pennor ur plastförpackningar, klistra fast klistermärken i programbroschyren, putsa speglar, vika foto"lådor", fixa med dekoration på borden och klä stolar med överdrag. Rätt enformiga saker och vissa var sega att göra när det är så många av samma sak som skulle fixas. Att klä stolarna kändes som ett evighetsjobb, men tillslut var det över! Trots det är det så roligt att få se hela upplägget av event och se hur det växer fram från start och visar sig bli superfint! Så mycket jobb men att planera allt och vara med hela vägen är så ballt.
 
Vi har faktiskt börjat planera på vårt event i skolan nu! Vi kommer ordna en student bazaar/marknad där elever kan sälja, byta och köpa saker från varandra. Vi kommer även donera pengar till en charity som heter The Smith Family och hjälper barn som är i behov av hjälp på olika sätt och har det svårt. Det blev alltså att vi skippade bingo-kvällen och kör på det här istället! Tror på det här och hoppas det blir awesome! Men vi har ett tag kvar, eftersom eventet inte kommer hållas fören i augusti. 
 
 

Blurry

Dagens.

Dagens roligaste. Sitter på Marketing Essentials lektionen och kollar på gamla youtube-klipp från Svenska Idol, så kul! Allt började med att Jennie bestämde sig för att ordna upp en svenska-lektion och skrev upp lite olika ord på tavlan. Såna ord som är riktigt bra att kunna säga när man kommer till Sverige för första gången. Eller inte.. Mycket skratt blev det ändå!

27.

Den här veckan har vi bara två lektioner, lite skillnad från förra blocket då vi bara var lediga på fredagar! Imorgon och onsdag. Sen är frågan vad vi ska hitta på resten av veckan för kul! Imorgon efter skolan ska vi ta en drink, hela hopewell-ligan vid operahuset. Vivid lightfestival har startat då dom lyser upp operahuset i olika färger och mönster och allt vad det är. Även massa event i Darling harbour och the Rocks. Ska bli mysigt att sitta alla tjejer och snacka skit och bara mysa tillsammans. 
 
Igår körde jag första jobbdagen själv. Gick faktiskt rätt askalas och dagen flöt på rätt fint. Basic jobb som inte kräver allt för mycket mer än en glad Marty. Precis som jag! Tänka sig. 
 
Lördagens biohäng var sjukt mysig. Sånt flyt. Jag och Jennie kommer till junction, bokar de två sista biljetterna för nästa film av Hangover - som btw började precis när vi kom, studentpris och popcorn och som grädde på moset så skulle biostolarna få kallas för kinga fåtöljer! Så. Sköna. Filmen var såklart rolig som förväntat och levde upp till standarden! Riktigt skön helg med bara massa chill. 

The place to be is here.

Imorgon kommer jag  tillbringa mitt andra jobbpass på Market City. Det är alltid lite svårt att göra något nytt. Lite läskigt på ett charmigt sätt, men spännande är det ändå. Älskar känslan av att få lära mig nya saker, älskar utmaningen. Om vi så snackar om att stå i ett köpcentrum som är granne med China town och skratta med hysteriska Asiater, fast man inte har någon aning om vad man skrattar åt, eller bara prata i Walkietalkien för att säga "testing the radio" så är det spännande. 
 
Idag håller jag på att bli sådär djup och oklar. En liten sån dag då jag bara vill säga "Jag älskar livet". Helst 2000 gånger om. Ta vara på livet och varje dag, för det går fort. Det har jag insett. Livet kan ta slut över en natt, så istället för att se framåt, så ska jag var här igen. Som jag var så bra på en gång i tiden.
The place to be is here.

Han fortsätter leverera

Matt Corby kan sin sak.
 
 

Saturday 25th May.

Sun is shining and the weather today is fantastic. Despite that we are catching up time at the library, with movies and lots of Swedish programs via internet. Quality time! Tonight me and Jennie are going to catch up with some familiar friends from Hangover and see the Hangover part 3 in Bondi Junction. So excited! xx

Graduation day at college.

Godmorgon kära vänner. Igår var det fredag, sista vardagen på veckan. Igår hade även några av event-tjejerna sin graduation i skolan som vi var och kollade på. Började morgonen med att skicka in mina sista assessments så nu är det här blocket helt och hållet över. Det har firats med att hänga på bibblan och kollat på dom fem första avsnitten av 112 aina. Så bra! 
 
Gårdagens graduation var iaf rolig att se på. Om 11 veckor är det vår tur! Hattar kastades i luften och bjöds på fika. Gratis fika! Bra dag eller vad? Efter vi hade supportat tjejerna och kramat om dom gick jag, Jennie, Chantelle, Maria och Milyn (lärare) till en Irländsk pub. Var väl tänkt att vi skulle fira lite där men blev bara snack och lite häng där. Jag och Jennie gick hem och kramade på Ruby, gick och handlade, Ruby gick till jobbet och sen bjöd Jennie på tacokväll. Så mysig kväll. Chips och dipp tillsammans med 3 filmer fick avsluta kvällen. Jag höll mig vaken genom de två första och 5 minuter in på den tredje somnade jag rätt gött i soffan. Otroligt mysig fredagskväll! 
 

Wisdom of the day.

“Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door. ”
  
― Coco Chanel

 
Äntligen, jag säger äntligen - helst med kapitalbokstäver - ÄNTLIGEN. Så är jag klar med Accounting ämnet! Det har inte varit mycket motivation över till det ämnet men känslan att jag är klar är en lättnad! Imorgon kör jag ett sista ryck för att bli klar med det absolut sista och sen kan jag tacka detta block. Såg precis nu att jag fick en 5a på presentationen. Det kändes ju lite chockande med tanke på att det gick skit. 5 av 5 alltså. Sa precis till Jennie att man lär bli lite bortskämd när man kommer hem till Sverige igen och ska plugga. "Vart fan är våra femmor?!" Nej, men det är olika överallt och det kan ju vara bra på ett sätt hehe.
 
Tacka all glass och marängsviss som Jonas lämnade kvar här efter han åkte. Det har verkligen hållt sockerkicken uppe och hjälpt mig och Jennie att fortsätta plugga! Hallelulja! 

Fingers crossed.

Skickar alla tankar och stöd till Queenie som nu sover över natten hos veterinären. Fina, fina Q. Familjen Jongardens minsta syster. Fingers crossed, för den lilla hunden med ett stort hjärta. 

Taggad att få presentera accounting, woop

När det "nya" blir tråkigt

Ibland kan jag få en känsla att jag bara är trött på min musik. Att jag lyssnar på samma låtar om och oooom igen. Tackar då gudarna att det finns gamla goa klassiker. Då menar jag gamla. Vuxenpartymusik som bara väcker så sköna minnen från fester med los pärones och äldre. Min släkt kan parta och jag älskar att vara omringad av min familj och släkt. Det är mina favoriter. Mina gamla goa klassiska favoriter! 
 

Final

Här går man och blir superglad för att vi inte behöver presentera vårt arbete i Conference Programs så vi har tid att göra annat, så blir det istället att man sitter med en irriterande budget i 2 timmar och får inte en rad. En nackdel med att ha macbook är att alla pc-program om filer inte vill sammarbeta eftersom Macbook lever sitt "egna" liv. Jag älskar macbook men hatar allt som har med budget och accounting att göra för stunden eftersomingentingvillSAMMARBETA MED MIG. Gaahhh. Kämpa kämpa.

3 timmar senare så har jag skickat in alla saker till Conference Management. ÄNTLIGEN. Med kapitalbokstäver. Nu är det bara hem och göra budget på accounting och en rapport på 1200 ord, och sen Event regulations sista på assessment 1 och 3an sen är jag klar. 

HEJA SVERIGE

Men guuuuud, jag har ju helt glömt att nämna Hockey VM! Sverige vann ju GULD! Huuuuuur underbart? Såg bilder från när grabbarna var i kungsan, satanigatan vad mycket folk! Hade gärna stått där och trängts med resten av Sverige för att få jubla lite! HEJA SVERIGE!

Mountains to move

Jag vet att det har varit mycket gnäll från min sida på senaste, och jag vill faktiskt be om ursäkt för det. Vem pallar läsa någons annans negativa skitkast. Men jag har kommit på hur det är. Min hemlängtan hem till Sverige är inte döööööstor, det är min längtan att göra saker. Jag saknar värmen och sommaren och det gör nog att jag vill hem till Sverige men först och främst ser jag fram emot att få komma iväg till Bali, eller först och främst längtar jag tills jag skickar in min sista inlämning i det här blocket, den här veckan. Vilken känsla! Men för att jag ska kunna skicka in mina uppgifter bör jag fokusera på pluggandet. Here we go! 

Lune - Leave The World Behind

Jennie visade precis den här låten med SHM's låt Leave the world behind, och jag är fast. 
 

Saturday with love.

Godmorgon härliga lördag! Idag bär det av mot ett nytt äventyr. Riktigt jobb för första gången i Australien och taggad och sjukt nervös. Lite så det ska vara. Puss på er!
 

Marängsviss/bananasplitt/kalladetvadmanvill

Goda torsdagskvällen igår. Bra sätt att fira in ännu en helg på! 

Gabrielle Aplin - Please don't say you love me

 

Varning för oklart inlägg av förvirrad tjej

Ibland blir jag rädd hur många känslor man kan ha inom sig samtidigt. Känslan att bara skrika ut ett asgarv samtidigt som tårarna ligger och bränner bakom ögonlocken, halsen är svullen och kroppen är tom, hjärnan är full av tankar och tårna har domnat av kyla. Jag tror att det handlar om stress för min del just nu. Inte så jag mår dåligt av det men jag vill bara lägga mig ner på marken och köra en offentlig faceplant. Bara gräva ner kinden ordentligt i gruset och gnugga lite, kanske skulle det bli bättre då. Men förmodligen inte. Förr eller senare måste jag ju resa mig och då kan jag ångra att jag ens la mig ner från början. Så jag väljer att fortsätta stå rakt, gå framåt och andas. När jag läser om det här skrattar jag lite för mig själv, "Inte så jag mår dåligt av det.." och så laddar jag på med världens deprimerade upplägg! Sjukt oklart här från min sida, kan nog inte bestämma mig riktigt. Vet inte varför jag fortsätter skriva när jag bara bör göra en sista punkt. Nu kommer den sista punkten. Punkt. 
 
Ps. jag mår bra! Ingen behöver oroa sig, OM nu någon skulle få för sig det. Det är bara - som det ofta kan bli i min skalle - lite mycket på en gång. 

17 May - En fredag äldre.

Ledig från skolan idag och jag måste erkänna att det känns otroligt bra! Trots det har jag fortfarande en hel del plugg som väntar på mig, och det går man gärna inte miste om. Bara hugga in i det goa äpplet och sätta igång! Man skulle kunna säga att jag har sparat det bästa till sist, dvs. sparat det mesta till sist. 
 

Update: Jag har blivit med jobb!

Jag har blivit med jobb! Underbara Alison fixade interjvun åt mig och nu ska det jobbas av! Kommer sitta i en informationsdisk i Market city centrumet och bör i princip kunna allt vad som händer i centrumet och inte, vart allt ligger och vem man ska prata med. Ska bli riktigt kul och jag börjar jobba redan nu på lördag kl. 10.00! Taggad! 

Då var det snart helg igen!

Sitter på accounting lektionen, åter igen. Tänk att det alltid är då som jag hamnar här så snabbt. Internet. Vi går igenom alla assessments och jag börjar känna mig bra stressad! Nästa vecka ska alla inlämningar vara inne så det blir att låsa in sig och plugga hela helgen. 
 
Om en timme så ska jag gå från skolan för att gå på en arbetsintervjuv, jag är så bajsnervös att jag inte vet vad! Jag har varit på en arbetsintervjuv innan och det var för McDonald's när jag var 15 år. Vem vet vad jag sa då, men jobbet fick jag. Nu är det här lite seriösare och innebär att jag ska sitta i en informationdisk och agera smart. Jag har ont i magen och är rädd att jag kommer göra bort mig. Jag vet att det är mina tankar som spökar med mig, men jag är ändå lite spänd måste jag säga. Sjukt omtumlande känslor för ett snack på 5 minuter, vad händer? Och det är ändå bara part time job. Vi får se vad som händer helt enkelt! 
 
Igår sov jag så mycket.. satte mig i sängen för att plugga i ett ljust rum. Helt plötsligt öppnar jag ögonen och jag ligger inbäddad under täcket med en filt runt mig och det är bäcksvart och iskallt i rummet. Höst i Australien är helt okej under dagtid, mysigt till och med! Nätterna däremot är ju skit, så kalla! Vilket beror på att Australiensare vägrar isolera husen, så envisa och alla människor får frysa. Ja, iaf alla som inte har AC i huset, eller värmefläkt, eller duntäcke, eller element, eller brasa som går att tända, eller en bastu etc. Men klaga kan man göra om man tycker det är kul! 

Ain't Nobody's Problem

 

Onsdagsmorgon 15maj

Det blev inte marängsviss igår heller. Jag och Jennie slutade skolan 5 igår. Då kom Jonas, Ruby och Sofie och mötte upp oss, Jennie gick hem och käkade och vi andra rörde oss mot George street. Bio och käk stod på schemat. Vi gick och köpte biljetter till Olympus has fallen och gick och käkade på Star bar mittemot Event biografen. Alison och Jennie kom och mötte upp oss där och vi tog en öl innan vi rullade tillbaka till biografen. Lite biosnacks på det och vi var redo. Kan dock inte säga att filmen var överdrivet bra, filmen var bra men inte topp 5. Svinkallt i biosalongen på det också, stjärna i boken! 
 
Vi kom hem, satt och chillade, Jonas packade klart och sen däckade vi alla rätt tidigt. Klockan 5 vaknade jag imorse av att grabben skulle gå. Kunde inte somna om efter det så låg och kollade på Karate Kid fram till jag skulle göra mig klar och åt frukost i sängen. Kylen fick en jättefin ny bild och choklad fanns på bordet som tack från pojken med skägget. Så kan en annan onsdagsmorgon se ut!

Svinkul

 
 

I brist på annat

Det går inte fort när man inte har roligt. Så kan man vända på det, sa den negativa tjejen trött. Mitt arbete i Event Regulations är inte roligt, vilket gör att detta tar lång tid för mig. Jag vet att det går att välja att göra saker roligt men jag har försökt, jag hittar inte motivationen till det här. Låt klockan bara få bli 5 nu.

Den som lever får se

Det tog emot att gå till skolan imorse, big time. Trots en riktig bakisdag igår med chill, film, pizza, cola och en tur till coles. Planen var att göra marängsviss, var stensäker på att vi hade glass hemma i frysen, vilket vi hade. Så glass skulle INTE köpas. Men klart som fan, kommer hem och när Jonas är på hugget att äntligen börja med marängsvissen så öppnar jag glasspaketet, tog emot att visa att det fanns glass men knappt så det räckte till en person. Då var jag väl inte sådär jättepopulär, men bara köpa glass idag så har hela paddington-ligan något att se fram emot! 
 
I lördags kom Jonas till Paddan och på kvällen var planen att styra en "kalas-skiva" dvs en riktig utgång. Trots det blev det bara hemmafest på tre pers... och när vi skulle dra ut så blev det bara jag och Jennie som gick till Fringe (våran egna granne till pub), stannde där i ca 20 minuter, mötte Ruby utanför och gick hem med henne. Kort utgång men lagom med drag för att få köra en bakisdag utan dåligt samvete! Alison, Ruby och Sofie var på James födelsedagsfest med tema Röda mattan, lite fancy sådär men tjejerna hade kul så verkar som det blev lyckat! Så mysigt när dom fixade sig, bytte om till finklänningar, lockade hår och sminkade sig - kändes som att skicka iväg tjejerna på bal. Lite tårögt. 
 
Nu är planen att sitta i denna kalla datorsal i skolan till klockan 5. Hur det ska gå och hur vi ska överleva är och kommer förbli ett mysterium. Men som jag brukar säga "den som lever får se". Bring it on Monday. 

Pick n' mix

Jag och Jennie ändrade oss. Drar till IKEA. Lösgodis och gofika, bästa sättet att fira in helgen på! HEJA SVERIGE!

Hands up!

Kristuhimmelfärdsdagen är ett himla långt ord om man skriver ihop det. Bortsett från det långa ordet kan jag känna att det känns lite avlägset att "fira" eller vad man nu gör. Hur som helst, röd dag är det. Men varför? 
 
Idag har skoldagen inte ens rullat på. Sniglat fram är att förminska det. Varje sekund har känt som en minut och varje minut som en timme! Nu kanske inte det jag sa gick ihop men ni förstår vad jag vill komma fram till. SEG DAG! Tur att vi får långhelg efter den här halvtimmen! Jag har fortfarande 100% närvaro och ska fortsätta ha det föralltid (läs tills skolan slutar)! Idag blir det hem och plugga, på riktigt. Kanske går upp till bibblan först och kollar på 112 Aina, mamma och pappa tjatar om att jag MÅSTE se den så MÅSTE jag se den så kanske jag bör skjuta upp pluggandet lite till. Nej, skojade bara. Jag löser det. Exakt såhär oklart som det här inlägget är har mitt huvud varit hela dagen. Jag och Jennie har fått våra skrattattacker när det blivit alldeles för tröttsamt i huvudet och andra stunden däckat på bordet. Inte lättare av att vår lärare är så omotiverande heller. Men ibland får man ha såna dagar, det är ju ändå helg. Om 30 minuter. 

Generösa Quiz

Idag hade vi återigen ett quiz på accounting lektionen. Hemligheten för att lyckas är gömd hos Jennie. Men jag kommer berätta. Hon sätter en liten markering på sidan och ringar in rätt svar under tiden som vi har genomgång.

 

“Jag kör typ varannan rätt eller så”.

3e frågan

“Martina, vad tog du på den? Fick du rätt?”

“Aa, jag tog D. Fick du rätt eller?”

“Aha...” gör en liten prick på pappret “yes.”

 

Skönt att de inte är betygsatt, fast samtidigt synd kan man ju tycka. 

Wednesday 8th / May / 2013

Godmorgon! Halvvägs genom nu. Lill-lördag och snart är det helg! Love

Random fakta

Har sett och hört via facebook att ni hemma i Sverige har riktigt sommarväder nu! Det var på tiden, så härligt. Svenska sommaren är den absolut bästa så njuuut! Här nere får vi bara kallare och kallare, helt tvärtom från hemmaplan. Det är läskigt vilken stor skillnad det egentligen är. En ball sak som jag fick reda på förut, med tanke på tidsskillnaderna i världen så är att det är nästan exakt ett dygns tidsskillnad mellan Nya Zeeland och Honolulu. Det är där det händer. Skulle jag bo på Nya Zeeland skulle jag flytta till Honolulu och få en dag extra, bara sådär! Eller pendla om man hade ont om tid, hehe. Skämtochsido, det är ganska intressant. För någonstans måste det ju hända, dygnstidsskillnaden. 

Fancy Monday

Gårdagens måndags skola var lite spännande. Morgonen började med Event Regulations lektionen som är så seg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vår lärare sov igenom nästan hela lektionen och skyllde på att vi inte ställde några frågor. Det är klart det var vårt fel. Haha kul var det! Men när vi har en stor rapport på ca 50 sidor som ska bli klar så är det mest bara fokus som gäller. 
 
Eftermiddags lektionen var med Milo, bästa läraren. Då var det Conference Programs. Eftersom vi alla tre (stor klass) var klara med assessment 1 valde Milyn att styra en excursion för oss! Vi skrev på papper och så skulle vi gå till Sydney Exhibition Centre. Eller? Vi satte oss vid Darling Habour och Milyn köpte en nachostallrik som vi delade på så satt vi och pratade om allt möjligt. Började med event-prat och hon visade bilder från tidigare. Vi bestämde även att vi skulle vara med och hjälpa till att planera de kommande graduations för elever som går ut! Hur upplägget av graduation processen är nu är verkligen torr. Så tråkig och stel.
 
Efter några timmars häng var skoldagen slut och vi gick förbi Exhibition Centre för att ta en bild. Slutade med att vi fick gå in och kolla på ett pågående event, någon medicin-exhibition tror jag det var. Inte riktigt koll på vad vi såg men män i kostymer och med stora maskiner framför sig, provrör på bilder osv. Vi fick alltså in två flugor i en smäll! När vi kom hem var det bara hem och däcka! 

Festlig helg allesammans!

Fredag åter igen. Menar det! Veckan bara springer iväg! En vecka till ska vi nog kunna klara av också. Imorse vaknade jag av Alisons alarm och gick upp innan henne. Min lediga dag började inte med någon sovmorgon, rätt skönt att få komma upp tidgt. Bestämde mig för att gå ut och springa, gick väl helt okej. Segstart och kom aldrig ritkigt igång, men ut kom jag och det är stort nog! Nu sitter jag på bibblan, har kollat igenom senaste avsnittet av Morgan och Ola-Conny och ska bege mig hemåt till huset nu. Först ett stopp för att hjälpa en törstig tjej där hemma, två roséflarror ska hon ha - det går bra nu! 
 
Jag har förresten gått och blivit mörkhårig igen! Känns som jag är tillbaka, den riktiga Martina! Nej men jag trivs så mycket bättre i mörkt hår. Tyckte det kunde vara bra för er att veta! Love you all

Sunrise, Fraser Island.

Weekend.

Veckorna går så fort! När måndagen är avklarad springer veckan på rätt smidigt. Efter dagens accounting lektion, som mest består av att sitta och nicka och uppdatera fb samtidigt som man ska läsa från powerpointen själv (förstår inte allt vad vår lärare försöker säga med tanke på hans uttal och allmänt seg genomgång), så är vi iaf klara med veckan och får helg! Jag klagar inte. Igår fick vi ett quiz på accounting lektionen, ehm... 9 av 24 rätt. Bra jobbat? Eller? 
 
Nu är det fokus som gäller. 

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0