Blondi

Charlie Boy

 

Vi ses i Skåne

Igår åkte Alexmannen hem. Vår lilla Alexander ska hem till kylan och röja vid DJ bordet igen! Vi passade på att ha en ordentlig hejdå/vi ses-brunch för honom. Jag, Alison, Jennie och Ruby satt även uppe kvällen innan och jobbade med en sång till grabben, kom halvvägs så vi spelade upp den men ska fortsätta jobba med den så Alexander kan spela den på alla uteklubbar när han blir känd! 

Bibliotek stek

Just nu sitter jag och Jennie, återigen, på biblioteket och pluggar. Skriver om bröllopet som fortfarande planeras för fullt! Gillar verkligen att plugga på biblioteket! Hur skönt som helst, och ett plus att det är fritt fram för internetanvändningen.
 
Idag ska vi förmodligen förbi IKEA, efter vi är klara här, och kolla efter sängar. Det är dags att flytta in ordentligt! Vi jobbar på det. Tove följer såklart med också, hon börjar bli lite sugen på kaviar efter ca 2 veckor utan det. Jobbigt... Men IKEA lutar aldrig fel, vare sig man befinner sig i Sverige eller Australien så slår Kamprad alltid rätt. 
 
Vi hörs!

Jag har gått och blivit blond!


Svartochvitt


Drog fram några bilder från Melbourne

Frackauuur

Logge min trädogge

Jag säger snart godmorgon till er i Sverige, även fast det är dagtid här i Australien. Jag och Jennie sitter på biblioteket i Paddington och planerar höjdarbröllopet som ska äga rum den 1 mars 2014. Japp. Mamma, pappa, Saga, Josefine, kusiner, farmödrar, morförälder, farbrödrar, mostrar, fastrar, kusinbarn och alla andra goa människor som skulle kunna tänkas bry sig. Jag ska gifta mig! Hoppas ni blir överaskade, för här sitter jag med en ring på vänsterfingret och blommor i min högra hand. Nästan. 
 
Okej, jag ska inte gifta mig än på ett tag, och det blir förmodligen inte i Australien då heller. Vi gör bara ett skolarbete, men jag känner på mig att ni nästan satte i halsen där hemma när ni läste det. Jag är så himla lurig, tänka sig va? Humorn har jag inte tappat på vägen hit iaf. 
 
Men tillbaka till våra duktigheter. Vi sitter på biblioteket och pluggar för fullt - bortsett från just denna minut som jag spenderar på detta inlägg. Annars går det bra! Skulle kunna fortsätta tänka mig att sitta här i biblioteket och plugga men däremot tycker jag snart vi ska röra oss hem. Min blåsa börjar ge vika och jag är i behov av en toalett plus att jag längtar hem till min longboard som står inne och väntar på mig i hallen så snällt! Han börjar alltid vifta helgalet på bakdelen när jag kommer hem, han blir så himla glad och ivrig! Min lilla Logge.
 
Såattesåliggerdettill. 
Tänker på er! Peace

Flodvågen från facet

Jag är tillbaka. Har fått lite skruvar kastade på mig eftersom jag har varit så bokstavligt talat kass på att uppdatera bloggen. Ber om ursäkt för det. Det har hänt massa saker på den senaste tiden, svårt att återberätta allt. Det har varit en period som jag bara känt att jag bara vill åka hem till alla där hemma, saknar mina vänner, familj och släkt där hemma. Massor. Trots den grova saknaden så känner jag att jag inte är klar med Sydney, inte nu och inte på ett tag framöver!
 
Mamma skrev såhär i ett mail till mig igår:
"Hoppas vi kan prata nästa gång utan tårar, de senaste 3 ggr har du varit ledsen.  Missförstå mig inte nu älskling, jag är glad att du ringer mig"
 
Senaste gången jag ringde, det var igår, ringde jag för att säga att min mobil hade blivit stulen så jag inte kunde bli nådd. Och passade på att gråta lite över att Ben Howard biljetterna var slut.
 
Gången innan det ringde jag och grät lite i min ensamhet för jag saknade min mamma och pappa.
 
Gången innan det ringde jag i panik, lite halvfull och ledsen för jag trodde att jag hade tappat mitt svenska Nordea kort (Ja, nu kommer sanningen fram här mamma. Jag hittade mitt kort senare. Men trots det är jag jättetacksam för din hjälp! Hade inte velat säga det men nu kom det fram...). 
 
Så, nu känner jag att det blivit mycket tårar, kanske är det mycket tankar som snurrar runt i huvudet eller så är det bara saker som äntligen kommer upp till ytan! Hur som helst så är jag lättare än någonsin innan, har väl gjort mig av mig ca 2-3 liter saltvatten på senaste tiden och det är nästan så jag studsar fram numera!

Pa andra sidan Ingvar Kamprads hemland

Igar var jag, Jennie, Tove, Brus och Kevin och bowlade. Efter min och Jennies - aterigen - superkorta skoldag! Kortfattat: Vi fick spela i 2,5 timme. Jag suger pa bowling. Tove fick damp for hon inte vann sista omgangen. Det kan ha varit mitt fel. Vara spelgrannar stinkte 12arigt instangt svett. Vara andra spelgrannar kastade kloten pa banan sa det sag ut som en offpist skidbacke i Are. Jag kom sist. Det var bra musik. Strikade forsta gangen nar Tove sa att hon skulle bjuda pa en ol om jag lyckades! Jag lyckades strika. Annars sa kom jag sist. MEN, anda sa hade jag riktigt kul! Aven fast Tove blev lite arg, hehe.
 
Idag ar vi i skolan igen. Jag och Jennie kollade pa The Impossible, filmen om Tsunamin imorse nar tjejerna var och sokte jobb vid Five ways.
 
Vet inte vad mer jag ska skriva.
 
Vi haller fortfarande pa att leta sangar till huset. Jennie pratade precis med varldens pratkvarn som hade nagra extrasangar till salu, hon vagrade lagga pa, men nu har jag och Jennie istallet blivit IKEA medlemmar och ska fa varsitt IKEA kort. Da far man ju massa bra erbjudanden och rabatter. Vet inte om ni hemma i IKEA-landet faktiskt vet om det. Lite komiskt daremot att jag, forsta gangen som jag blir medlem, blir det nar jag ar i Sydney, Australien, NSW, pa andra sidan Ingvar Kamprads hemland som man kan komma! Hur komiskt ar inte det? Bara lite.
 
Ja, sa det var allt for mig.
 
Eller nej! Jag maste bara skicka varldens finaste halsningar till mina forredetta kollegor pa skopunkten. Dom skickade med Tove ett jattefint halsband och ett kort till mig! Tank att dom fortfarande kommer ihag mig och tanker pa mig. Blir sa himla rord. Helt underbara!
 
Men nu var det allt for mig! Ha det sa bra, vi hors forhoppningsvis snart igen!
 
ps. fortfarande inget nytt om Ben Howard biljetterna, mer an att dom fortfarande ar slutsalda :(

Hola

Hej goingar!
Vill slanga in en lite update har borta i varmelandet.
 
Forst och framst kanner jag mig lite halvdepp, vet att det ar mitt eget val och att det ar ett riktigt onodligt val av mig. Men hur som helst sa ar jag lite besviken pa att jag inte bokat biljett till Ben Howard, for nu ar biljetterna har i Sydney namligen slut. Det var min chans att fanga min man, forsok nr 2. Men nu blir det inte sa. Ska fortsatta kolla runt pa gumtree om nagon saljer biljett for jag vill sa garna, sa garna ga!
 
Annars mar jag suverant, hanger i skolan just for stunden och har det lugnt. Lyssnar pa Ben Howard pa youtube, stror lite salt i saret. Jag ska fasen ga, har en sa stor vilja att ga sa det finns inte. I'm a Howardiliver (las som Belieber). Uppdaterar er om hur det gar!
Ha det kalas!
 
 

Godmorgon tisdag!

Hallå godingar!
Sitter och laddar upp inför 2 timmars skoldag, kan bli jobbigt... Jag, Jennie och Ruby ligger och kollar på Hart of dixie och dricker te. Lugn morgon som råkar ha övergått till dag utan att jag riktigt märkt det! Imorgon kommer Tove aka Rydish landa här i Sydney och då står jag redo på flygplatsen för att möta upp sköningen! Ska bli så kul att se henne och krama om henne! Lilla Rydish.

Snart är det dags att ta tag i dagen! För er i Sverige har tisdagen inte riktigt slagit ut ännu men so far ser tisdagen riktigt lovande ut!

Hurtbullar för hembullar

Idag har jag och Jennie slitit upp hela ogräsköret i vår lilla trädgård och även kört städning i huset! När vi slet upp allt i trädgården fick vi (förutom galna pollen-liknande attacker) en härlig syn av vår gömde inneboende Buddah-bebis-staty som har gömt sig i bushen. Kul med lite nytt stenblod i familjen! Slänger in en före och efter bild så ni kan se/pic_50f3cb04e087c35d7a4c9911.jpg" class="image">

Det dar himlans velandet ha

Neeeemen, se vad katten slapade in! Jag ar har. Velar fram och tillbaka men trots det ber jag om ursakt for att jag har varit helt olidligt dalig pa att uppdatera min blogg!
 
Det har har hant massa roliga saker sen senast men den storsta handelsen ar nog anda att vi antligen blivit husagare! Det kanns hur bra som helst och vi har hittat vart lilla krypin i mysiga Paddington, med bara 10 min gangavstand till skolan och bussen till Bondi som gar precis utanfor oss!
 
Vi har haft galet varmt den senaste veckan men idag tog det priset, 42+ och inte mycket till vind. Kandes som att sitta och andas i en uppvarmd bastu, men det hor till de ocksa! Lite ovanlig kansla nar man tanker pa att vi faktiskt befinner oss i Januari manad for stunden.
 
Har far ni en bild pa oss tjejer fran julafton som borjade bra pa stranden!
Ha det underbart sa hors vi snar igen! Saknar er alla dar hemma och skickar nagra av vara grader till er.

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0