Jag skriver en bok så länge.

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev det senaste inlägget. För att sammanfatta vad som har hänt så... ja. just nu fick jag blackout. I fredags så vart det till att turista i Surry Hills, käkade Thaimat och glass. Gillar Surry Hills, massa småcaféer och barer med speciell inredning!
 
Efter det åkte jag och Jennie till IKEA och gottade sönder oss med deras lösgodis!! Sån lycka att IKEA fått in lösgodis nu inför påsken. Det är först nu som man inser hur underskattat lösgodis faktiskt är. Lyckan att få plocka en påse med bara favoriterna. Mums! Köpte även ett litet bord (som jag ännu inte har byggt upp). Vi drog oss hem efter några kanelbullar, kokosbollar, pizzaslicear senare och med käften full av godis. Väl hemma bestämde vi oss för att gå ut köra barhäng i Surry Hills. Note: Det absolut bästa med att bo så centralt! Man har ju gångavstånd till det mesta! Alison och Sofie gick ut och käkade på ett ställe så jag, Jennie, Simon och Tobbe gick till en bar på Crown street där det var världens liv med jazz och riktig swingdans! Ett glas vin senare letade vi upp Tequilastället som Tobbe letade efter och hittade La loca. En mexicansk bar som specialiserat sig på Tequila. En jalapeño margarita, någon margarita som var toppad med Corona och en vanlig margarita delades det broderligt av mellan mig, Tobbe och Simon. Jennie var hurtbullen som höll sig till alkoholfritt, så duktig! Efter det drog jag och Jennie hem och Tobbe och Simon stack vidare på nya äventyr!
 
Där har ni fredagen. 
 

 
Lördagen innehöll strandhäng. Då stod Coogee på schemat och jag och Jman fick äntligen äta våra efterlängtade hamburgare!! Bästa burgarna på länge. Det var så stark ström och stora vågor att det var badförbud i Coogee, så det blev till att steka på stranden. Sofie mötte upp oss och låg och solade med oss. Vi drog oss hem och på kvällen vart det utgång. Fringebar, som ligger 20 sekunder från vår dörr börjades det på. Sen hem, mellanlanda (dvs fyllde på med vin) för att sen dra oss till Kings Cross Hotel. Sjukt rolig kväll och det slutade med att jag och Jennie stannade sist, tjejerna som blivit torrisar... Hur som helst! Kvällen var riktigt kul och jag fick en ros av en liten gos. 
 

 
Söndagen var det St. Patricks day! Tobbe kom till Paddan tidigt och jag och Jennie var fortfarande lite påverkade från gårkvällen, iallafall Jennie. Sofie var nykter men hoppade på vårt tåg lite senare. Sjuuuukt rolig dag i huset! Vi byggde en koja och satt och krökade i den, klädde på mig alla Tobbes kläder som han inte skulle behålla, åt pannkakor, dagskrökade, köpte Indisk mat, dansade, filmade och hade allmänt asmycket garv. Sjukt underbar dag verkligen. Senare på kvällen kom det lite folk och vi förade vidare. Vi skulle dra vidare till Alisons jobb men det slutar med att alla drar utom Tobbe, Simon, Jennie och jag. Jennie och Simon däckade och en halvtimme senare hittade jag Jennie sittandes i duschen med duschen på full styrka! Haha lite bra rund om fötterna så att säga! Kvinnan stod och skrattade åt sig själv i spegeln och hade interna skämt med tjejen i spegeln, när jag knackade på och frågade om jag fick komma in fick jag svaret "..meh, jag har ju så roligt.. Ha  ha" Sjukt rolig dag och tillslut somnade Jennie om och jag däckade fort efter det.
 
Det var min helg. Läs den som pallar, men jag vet att när jag kommer gå tillbaka och läsa om det här om några år kommer jag le lika mycket som nu när jag sitter som ett fån på bibblan och skriver det! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0