Fancy Monday

Gårdagens måndags skola var lite spännande. Morgonen började med Event Regulations lektionen som är så seg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vår lärare sov igenom nästan hela lektionen och skyllde på att vi inte ställde några frågor. Det är klart det var vårt fel. Haha kul var det! Men när vi har en stor rapport på ca 50 sidor som ska bli klar så är det mest bara fokus som gäller. 
 
Eftermiddags lektionen var med Milo, bästa läraren. Då var det Conference Programs. Eftersom vi alla tre (stor klass) var klara med assessment 1 valde Milyn att styra en excursion för oss! Vi skrev på papper och så skulle vi gå till Sydney Exhibition Centre. Eller? Vi satte oss vid Darling Habour och Milyn köpte en nachostallrik som vi delade på så satt vi och pratade om allt möjligt. Började med event-prat och hon visade bilder från tidigare. Vi bestämde även att vi skulle vara med och hjälpa till att planera de kommande graduations för elever som går ut! Hur upplägget av graduation processen är nu är verkligen torr. Så tråkig och stel.
 
Efter några timmars häng var skoldagen slut och vi gick förbi Exhibition Centre för att ta en bild. Slutade med att vi fick gå in och kolla på ett pågående event, någon medicin-exhibition tror jag det var. Inte riktigt koll på vad vi såg men män i kostymer och med stora maskiner framför sig, provrör på bilder osv. Vi fick alltså in två flugor i en smäll! När vi kom hem var det bara hem och däcka! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0