Volontär 30 Maj

Sitter på bibblan för studen. Idag har jag, Jennie, Jessica och några andra tjejer som pluggar event varit med och volontärat på ett event för Starchild foundation, som är organiserat av Trumpet Events. Vi fick hjälpa till med själva bump-in av eventet och blev en hel del vikande av smådukar, ta ut pennor ur plastförpackningar, klistra fast klistermärken i programbroschyren, putsa speglar, vika foto"lådor", fixa med dekoration på borden och klä stolar med överdrag. Rätt enformiga saker och vissa var sega att göra när det är så många av samma sak som skulle fixas. Att klä stolarna kändes som ett evighetsjobb, men tillslut var det över! Trots det är det så roligt att få se hela upplägget av event och se hur det växer fram från start och visar sig bli superfint! Så mycket jobb men att planera allt och vara med hela vägen är så ballt.
 
Vi har faktiskt börjat planera på vårt event i skolan nu! Vi kommer ordna en student bazaar/marknad där elever kan sälja, byta och köpa saker från varandra. Vi kommer även donera pengar till en charity som heter The Smith Family och hjälper barn som är i behov av hjälp på olika sätt och har det svårt. Det blev alltså att vi skippade bingo-kvällen och kör på det här istället! Tror på det här och hoppas det blir awesome! Men vi har ett tag kvar, eftersom eventet inte kommer hållas fören i augusti. 
 
 


Kommentarer
Mamma

Hej, verkar som en bra idé med ert event och framför allt att pengarna går till välgörande. Puss

Svar: Ta från dom rika och ge till dom fattiga, precis som min vän Robin H brukar säga det! Nej men det blir förhoppningsvis en win-win så det kan bli riktigt bra! Och dom sakerna som folk inte kunnat sälja kan man alltid uppmuntra till donation också. Puss
Martina L

2013-05-30 @ 09:38:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0