Det var en torsdag i juli

 
 
 
 

Harsh

Sitter på jobbet med yoghurt och en godispåse framför mig. Känner inte riktigt för att gå ut i butiken och jobba igen, men ibland är man liksom tvungen. Det är mest mina fötter som börjar säga sitt så psykiskt pallar jag jobba. Skönt att jag kan sällskapa med min godispåse tills det är dags för mig att ta ett dagsavgörande beslut om jag ska ut i butiken eller stanna inne i personalrummet. Helt ärligt så är det förstnämnda så mycket mer lockande!

Tiderna kommer

Den största anledningen till att jag sitter och drar mig i håret just nu, är pga trötthet. Klockan är 01.02 och för att uttrycka sig fel en söndag så skulle jag kalla klockan barnet
Imorgon är det hard work som gäller. Vi (läs "jag"satsar på en rivmotor inför nästa löning och jobbar därför rövan av mig denna vecka - vilket känns otroligt nog riktigt bra! Bortsett från att Saga flyttar sitt pick och pack från Salems hoods och skaffar eget nu i veckan och jag kanske inte kommer kunna hjälpa till så mycket som jag hade hoppats. Men drar vi ut på flyttningen lite längre, ingen stress alltså, så får vi fler flyttkvällar med stora rödvinsglas, musik och rotande i kartonger. Mums, jag riktigt smakar på mina ord. JAG VILL OCKSÅ SKAFFA EGET BO. Något eget som är värt att köpa fina småsaker till. Något eget ställe att laga mat i, handla mat till, städa i, leva i och bara mysa runt i. Men först och främst är det min allra bästa Sagas tur - och jag är så lycklig för hennes skull att jag skulle kunna go bananas när som!
 

Trip to London

 

Let's fly away

Kamrater! Det finns lite att ta igen men största anledningen till att jag tagit tag i bloggen igen är för att hålla fina vänner och bekanta uppdaterade (så gott det går - lovar att göra mitt bästa!) om vad som händer för min del i Australien, plats: Sydney. Min plan är att åka dit i september och stanna under ett år för att plugga Event Management! 
 
Fick godkänt från CSN så nu väntar jag på att pengarna ska rulla in så jag kan betala det sista och göra mig redo!

It's never nothing that's going on

I'm back!

Piggare, gladare, positivare, nyare och allmänt tillbaka! Håll utkik!

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0