En onsdag i Blue Mountains

Igår var vi på resande fot runt i Blue Mountains som är ett jättefint område med regnskog, skog, berg, utsikter, vattenfall och massa annat. Jag och Jennie vandrade runt där och åkte på en hop on- hop off buss runt och omkring området. Hoppade av på flera ställen och vandrade timmar och tusentals trappor. Resan var verklige
värd att göra och se, hur fint som helst! 
 









 
 
 
 
 

En tisdag i Manly

Så det kan gå...

Det komiska i det här är att efter jag skrivit det tidigare inlägget gjorde jag världens inlägg om Manly om hur fin vår resa var där, hur fint det var, stora stranden, surfare (små som stora), pojk-pojkar som kommer bli stora en dag, världens godaste lunch på länge, skratt, firande av världens bästa tisdag. Ja ni förstår. Precis när jag ska publicera inlägget tar mitt internet slut och nu är det inlägget borta. Tänkte därför bara lägga upp bilder från Manly och även från Blue Mountains där vi var igår. Idag hängde vi på Bondi i någon timme innan molnen jagade iväg oss till närmsta lunch-hak för att dra i oss en läskigt god pizza var! MUMS

Ett steg närmare rätt

Hola! Det blev inga fler inlägg igår på bloggen, mitt internet valde att ge upp helt och hållet så fick aldig upp mina bilder från Manly igår. Tänkte skicka upp dom idag och även bilder från dagens trip till the Blue mountains! Sjuuuukt fin omgivning. Håll utkik!

Kastade chipsen åt svinen

Idag tog jag äntligen tag i mina onyttiga vanor. Jag insåg att jag har käkat godis eller chips varje dag, i lite större mängder, sen jag kom hit! Så idag när jag vaknade tog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang i 35 minuter en vända runt Darling Harbour och runt parken. Sjukt skönt. Efter det slängde jag mina överblivna chips som jag har här hemma, inte ens goda men det är ändå chips. Så en halv chipspåse i sopptunnan och två "pringles" rör, som i princip också bara hade slattarna kvar. Efter det unnade jag mig en riktig frulle! Härlig start på morgonen! Nu ska jag gå och möta upp Jennie vid Broadway så ska vi fixa busskort och sen ta färjan mot Manly för att se hur det ser ut där! Kameran på högsta hugg! Ha en underbar dag!

Världens bästa måndag

Jag säger väldigt tidig godmorgon till er där hemma nu! Här är klockan halv 1 och alltså väldigt tidigt på morgonen i Sverige. Imorse sov jag läskigt djupt, som om någon slagit mig i huvudet. Parina kom in och väckte mig imorse, två gånger och jag blev lika glad att se henne båda gångerna eftersom det inte riktigt klickade för mig att hon redan sagt godmorgon. Hur som helst, klev upp och käkade frulle med Parina och riktigt vaknade till i lugn och ro. Körde en tvätt på morgonen, (i den sämsta mindre bra tvättmaskinen) och sen städade jag mitt rum och skulle bara behöva dammsuga sen är det tip top! 
 
Idag ska jag gå förbi banken och se till att fixa så mitt bankkort fungerar. Smarta jag som lyckas spärra ett kort jag inte ens användt en gång... Jag skulle bara logga in på internetbanken men den ville inte sammarbeta så nu måste jag ändå gå förbi banken. Men det är lika bra! 
 

I Was Here, värt att se.

 

Ett mini-lov mitt i blocket!

Juste!! Jag har glömt nämna en rätt rolig sak! Jag har inga lektioner denna vecka så har en hel veckas ledighet. Ett mini-lov från ingenstans! Inte fel alls! Jag och Jennie kommer förmodligen försöka se Blue Mountains i veckan. Funderar även på att skaffa ett vecko-åkkort så det går att åka runt i Syndey och även kanske se Manly när man ändå är igång. Får se vad som händer helt enkelt! Men äventyr kommer det bli!

Både började och slutade på balkongen

Hey mate! Som vi säger här i Australien... Den här helgen har varit riktigt händelserik, har tagit vara på varje vaken minut. Vi hade planerat att åka till Bondi beach igår. Jag, Jennie och Parina. Däremot blev Jennie sjuk och kunde inte följa med alls... jättetråkigt. Men Parina kom förbi mig igår morse precis när jag vaknat och tillsammans fixade vi en riktig mys-picknick-frulle på balkongen med Kalles kaviar och ägg. Världens bästa start! Vi packade ihop vårat pick och pack och åkte iväg mot Bondi. Heldag på stranden med sol och bad! Inte alls fel!
 
Spontana som vi var så bestämde vi oss för att vi förmodligen ville stanna i Bondi lite längre. Gick upp till Noel's hostel där vi valde att checka in i ett rum. Vi hamnade med tre andra tjejer i vår ålder som kom från England och crashade deras rum när dom sov. Vi lämnade den jättestora IKEA-påsen som vi släpat med, bäddade upp våra lakan och begav oss sen ut i Bondi igen. Gick runt och kollade läget, hängde vid en liten grillplats precis vid stranden där dom spelade asskön brasiliansk musik och skön stämning. Satt där och kollade på alla, diggade till musiken och snackade strunt. När musiken dog ut rörde vi oss mer in bland husen för lite sightseeing. Hamnade fel, pratade om månen/stjärnorna/solen, hittade rätt, pratade om allt vi varit med om i vår generation och allt annat som var värt att tänka över medan vi vandrade tillbaka mot Hosetlet. Väl där var våra rumskamrater vakna och vi snackade med dom och bestämde oss för att vi borde gå ut i Bondi tillsammans! Hade en jätterolig utgång, trots att det inte fanns jättemånga klubbar men det var lyckat ändå! 
 
Dagen efter (idag alltså) fick vi en till dag på stranden! Lika fint väder men inte lika blåsigt! Badade faktiskt hela mig idag i det svajnkalla havet! Rätt så stolt! Idag var vi på stranden från 11 till 4 och sen gick vi upp och sa hejdå till tjejerna och bestämde att vi borde ses igen och vandrade vidare mot bussen som skulle ta oss hem. Vi bestämde oss för att åka hem när klockan var 5.. det roliga är att vi inte kom hem förens efter 7. Bussen tar normalt 20 min och sen får man gå ca 10. Det enda var att hela Bondi verkade vara på väg mot stan samtidigt så det var inte många lediga bussar, alla var proppade med folk och trafiken förtaskig. Tillslut (efter att ha gått ner tre busshållsplatser ner) fick vi tag på en buss som tog oss hem. Hoppade in i duschen hemma och sen kom Parina över igen. Denna gång för balkonghäng. Skrapade ihop massa svenskt godis och pepsi och satt med en varsin filt på balkongen och fortsatte vårt snack. Blev en hel del musik som vi delade med varandra och en hel del onödig eller nördig information som Parina själv kallar det. Världens bästa avslut! Lite senare kom även Sara hem och gjorde oss sällskap. Helt fantastiska dagar, tusen tack för en grym helg!

Det är inte lätt alla gånger

Ikväll tänder vi ett ljus och tänker på Gunnel och familjen Klarman.

Ändringar i schemat

Senaste update: mina planer om Harry Potter blev inte riktigt av. Har ännu inte sett den senaste filmen... Shame jag vet. Parina kom över efter jag hade käkat klart och skulle fråga hur planerna om imorgon blir, när vi ska åka till Bondi osv. Slutade med att hon satt här i nästan två timmar och vi körde balkonghäng med juice, popcorn och zoo-godisar! Blir ofta rätt mycket prat mellan oss och gärna spontan-häng som inte var planerat från början. Hur mysigt som helst och skulle kunna byta bort det alla gånger mot Harry Potter. Min fina mamma ringde även när jag var med Parina för hon var orolig för mig, med tanke på gårdagens inlägg men det var inget att vara orolig för så min älskade mor blev lugn. Skönt att höra lille mamma och höra att allt var bra. Älskar min familj och vänner. Sa precis godnatt till Parina och gav även henne min nyckel så hon ska kunna komma in hit imorgon bitti och väcka mig så vi kommer upp i tid och iväg! Supermysig kväll iaf!

Tredje fredagen i Sydney

Efter en lång skoldag, en fredag, så är det dags att unna sig något gott käk! Kocken (det är jag i detta fall) bjöd på vegetarisk pasta, muy bien måste jag erkänna. Inte riktigt av dom top 3 bästa pastarätterna jag gjort men ändå inte alls fel! Mysigt att få unna sig lite rödvin också - det vi fick när vi serverade i tisdags. Riktig mysfredag. Blir ingen utgång ikväll, känner inte riktigt att den partyenergin finns. 
Nu sitter jag här i soffan och kollar på BigBrother Australia med mitt rödvinsglas medan Ted steker köttbullar till sig. Min plan för kvällen är helt enkelt att poppa popcorn och kanske kolla senaste Harry P filmen, eftersom jag inte sett den ännu. Shame on me. Måste vara pigg inför en heldag i Bondi imorgon! Hoppas ni får en underbar fredag, eran har ju precis bara börjat! Love you

a, a och o ar onodiga bokstaver

Sitter i skolan och forsoker samla tankarna for att plugga. Det marks att det ar fredag for motivationen och koncentrationen har liksom lagt sig lite at sidan idag... Jag, Linda och Jennie sitter pa operational management lektionen och forsoker fixa det dar eventet som vi ska planera. Det gar helt okej. Typ... Jag sitter och letar lokaler, Linda gor vara flyers och Jennie sitter och stalkar folk.. Jennie tycker vi fortjanar att ga hem nu, jag haller med. Fast det ar bara 2 timmar kvar for mig och Jennie, Linda ska flyga ivag sa hon gar om en timme. Det han inlagget kan bli precis hur oklart som helst, kanner mig lagom seg i huvudet men det ar anda fredag... Imorgon ska vi till stranden!! Taggad pa den! Nej, nu lamnar jag bloggen. Take care, tanker pa er dar hemma!

Matt Corby, the aussi

Torsdag, signar in och ut.

Vi har ansvar för våra egna tankar. Vi vet alltid vad vi vill, egentligen. Även fast vi inte tror det. Den största fienden i livet för att lyckas är vi själva. Vi är inte rädd för att misslyckas, vi är rädda för vad som ska hända om och när vi lyckas. Bara vi själva väljer hur långt vi är villiga att nå, det är vi som sätter gränserna. 
 
Idag behöver jag peppa mig själv. Tänkte börja och avsluta med det här inlägget idag. Det räcker så. Blir tidigt i säng ikväll för imorgon ska jag upp och springa några varv runt parken för att bli av med lite energi som ligger och gror, behöver frigöra lite endorfiner! Sen är det fredag, får se vad för fredagsmys som står på schemat. Något ska vi nog hitta på! Ni är underbara.

Omställning

Tänkte informera er om att det är läggdags för mig.. har fortfarande svårt att smälta att när jag planerar inför sovstund på natten så är det mitt på dagen hemma i fina svea-riket och när jag vaknar och ska till skolan så är det sent på kvällen i norden. Spännande faktiskt. Ville bara dela med mig av mina tankar. Fortsätt sparka på där hemma. Jag sparkar på här borta ändå, samma jord och planet. Bara några timmar bort! Fortsätter sova borta några nätter till. 

Something borrowed and something blue

Här är det jag fick med mig hem idag. Ny stad kräver nya kläder... definitivt en ny plånbok iaf!! Den gör sig inte helt rättvis på bilden men ändå värd att visa upp. Allt från cotton on!

Och här har vi sötklänningen som jag fyndade på marknaden! Sa förlåt till min gamla budget-plånbok.. men nu har jag ju ändå köpt en ny så nu räknas inte detta som ett köp utan bara som ett hittegods! Men nu blir det inge mer shopping på ett bra tag!
Tack för mig! Och mamma, du kan vara lugn.. jag håller i pengarna. Jag lovar. 

Ellååå

Ellååå everybody allihopa!
Sa precis hejdå till Jennie! Vi har haft en heldag, idag igen!! Denna dag slutade vi skolan runt 2 tiden. Efter det gick vi en liten omväg från skolan för att kolla in stadsbiblioteket. Kollade bara på det utifrån men nu vet vi iaf vart det ligger. Fortsatte och kom in på George street där vi hittade ett McDonald's och tog ett stopp för en mcflurry var med malteesers, Saga du kommer älska den! Efter det fortsatte vi vägen vidare, stannade lite på cotton on för att kolla läget. Blev lite väl "kolla läget".. kom hem med ett par svarta skor, en ny plånbok och en blus. Dyker kanske upp någon bild om jag tar tag i det. Hur som helst, gick och satte oss för att fira med en varsin öl på baren three monkeys. Fira vad visste vi inte. Men kanske fira världens bästa onsdag och även att vi var där vi var. En skål på det och en hel del kikande på människor och deep talk om hur världen egentligen ser ut och är. Läskigt det där med tankar ibland! 
 
Efter det gick vi vidare, vår väg slutade aldrig idag. Gick mot Darling Harbour och tänkte ta ett glas vid hamnen men missade solen så istället blev det bara vandrande runt hamnen och asgarvade åt hur fult svenska måste vara, återigen mycket tankar där. Magknip. Fortsatte från Darling hem till mitt place där vi tog ett glas rött - Jennie måste lära sig - bjöd även på lite choklad och jordgubbar - allt för att hon skulle gilla rött vin. Den uppenbarelsen Jennie fick var mer att hon blev sjukt trött av rödvin, vilket jag håller med om. Vi sa ciao och tackade för dagen och nu står jag och gör pommes och tänkte göra egna biffar av min köttfärs jag har i frysen. Kan bli spännande. För att fortsätta mitt babbel-inlägg så tänkte jag även berätta att jag ska göra bearnaisesås här, ska lära mig det och bjuda gänget här!! Måste bara kolla upp receptet. 
 


B & B

Nyduschad, käkar youghurt och jordgubbar, kollar heart of dixie. Allt detta på samma gång i landet där Bernad och Bianca bor – Australien! Hej livet. Hej småhändelser som gör dagen underbar.

Tar mig friheten

Jag kommer nu ta mig friheten att visa Jennies charmiga student-krypin! Bara en bild för det täcker hela lägenheten! Supermysig! Och bara tio minuters gångavstånd från oss andra! Klicka här för att läsa Jennies blogg också!

4 timmar senare

Ikväll var jag och Jennie med om vårat första volontärjobb efter skolan. Vi fick reda på att vi måste beta av 100 timmars volontärjobb inom event för att klara kursen så redan ikväll kan vi räkna bort 4 timmar! Vi fick vara med och servera på ett konferansmöte för ett 50 tal affärsnissar. Det var jag, Jennie, Monika och Jackie som serverade. Jackie är en kvinna på 60 bast som inte alltid varit en kvinna, det vet jag utan att ha frågat.. fyi. Men hur som helst, allt var väldigt kul ikväll och jag var smart nog att ta mina blommiga byxor idag.. var alltså inte helt förberedd på att vi skulle vara med på detta idag. Men det gick och lösa! Allt gick jättebra, vi fick lära oss servera plockmaten på rätt sätt och även hälla upp vin. Basic! När vi var klara fick som belöning med oss mat hem, juice, en varsin vinare, ett förkläde och en svart blus. Så nice! Mycket bättre än pengar i detta fall! Juice uppskattas alltid av en student i Sydney, det kan jag säga! Nu har vi bara 96 timmar kvar att volontära bort!! Wuhuu

Fort ska det gå

Lite kul att jag fixade mitt bank-konto i fredags och får hem mitt bankkort idag. Craaazzzyyyyy man. Men jag klagar inte! 

Ett försök till att vara nyttig!

Just nu sitter jag och Sara i vårat rum. Sara pluggar inför ett glosförhör hon ska ha imorgon i skolan och jag lyssnar på musik och försöker fixa med denna blogg så ni ska kunna se vad jag gör och även lite "dagbok" för mig själv. Idag fick jag ett ryck och skulle fixa lite nyttigare middag till mig själv, lyckades göra en sallad med zuccini, champinjoner och jordgubbar. Asagod och nyttig! Men allt jag käkade efter den salladen var kanske inte lika nyttig, lyckades dra i mig en hel chokladkaka - så himla nyttigt för själen däremot! Så det var det värt.

Crayfish and IKEA

Ja, IKEA hade vi då redan bockat av på svenne-listan men det blev inte någon utgång för min del på lördagen då jag istället låg hemma och hängde över toalettsitsen - för att gå tillbaka till "fredag"s inlägget där jag nämnde köttet. Tydligen är det lite lättare för bakterier att spridas här så bara för jag hade haft köttet lite länge i kylen så fick jag stå det kastet. Ingen utgång på lördagen alltså utan istället huvudet i toaletten, skulle man kunna säga... Hur som helst, ni förstår bilden. Jag var inte kapabel till utgång. Tjejerna från unit 20 och Jennie drog ut men kom hem i princip lika fort (redan innan 12 tiden) medan Parina höll mig sällskap här hemma. Dom drog ut tidigt och hade inte superkul så då kom dom hem istället. Blev en mysig kväll trots omständigheterna ändå. Mådde bra dagen efter och då var jag och J bjudna på kräftskiva hos Linda som vi pluggar operational management med. Vi tackade självklart ja! Vi var 8 pers på kräftskivan som var hur fin som helst och jättemysig! Efter vi hade käkat en jättelunch, som även innehöll jätteräkor som Robin tagit med, så gick vi upp på taket av huset till poolen och solade lite och badade! Lite blåsigt men ändå skönt väder i allmänhet. Here's some pictures for you guys. Enjoy. 

Sen kom lördagen

Precis som det låter så kom lördagen efter fredagen.. brukar vara i den ordningen iaf. Hur som helst. Vi började morgonen med att gå på Glebes markad! Marknaden var inne på en skolgård men fasen vad många proppade bås och stånd det var där med massa fina saker och även mycket skräp. Men mestadels fina och roliga saker! Det var jag och Jennie som gjorde detta äventyr, vilken överraskning att det var vi två va? Haha hur som helst, Jennie fyndande riktigt ordentligt och hittade en jättesöt topp för 5 dollar som är ca 35 svenska kr. Själv fyndande jag men inte riktigt lika skrytsamt-budget-före-allt. Men en ring och en jättesöt klänning fick jag ändå med mig hem! Ska visa klänningen någon dag här på bloggen också men det blir inte i detta inlägg. Här får ni lite bilder från marknaden och även efter när vi satte oss på Glebe point road och tog ett glas rosé och lite pommes i solen. Underbart när sommaren är påväg... igen! 









 

Fredag

Hellu! Hoppas ni mår bra där hemma och tar hand om er. Den här helgen har det inte blivit mycket uppdatering här på bloggen så tänkte ta det nu. Har laddat upp med bilder så som vanligt tänkte jag låta er se bilderna och skära ner lite på texten här. I fredags efter skolan slutade vi rätt tidigt så efter vår sista lektion gick jag och Jennie till banken och fixade med bankkonton. Efter det gick vi och köpte mat och lite vin, gick hem och lagade vår egna variant av taco. Det blev kött istället för köttfärs, köttet som tydligen inte var så bra och som jag fick ta smällen av senare på helgen. Hur som helst. Här är lite bilder ifrån fredagens mysbravader!

Älskar er alla.

Det är så vi rullar

Världens skönaste fredag! Gick till skolan imorse, började klockan 9. Satt där i en och en halvtimme på en lektion med vår lärare som tydligen är en Hen. En kille som valt att bli tjej.. går inte att se. Helt på riktigt så går det inte att se, men har hört det av några andra IBS-elever. Sen kan det ju vara ett rykte som spridits men hur som helst! Kul för henne. Efter våran lektion på hela 1 och en haltimme - som endast sammanfattade om hur man skriver ett cv och hur vi kan få hjälp av skolan för att göra det - så åkte jag, Jennie och Jennifer för att kolla in IKEA! Sveriges stora stoltheter: Volvo, ABBA och IKEA. Jennifer hade redan varit där flera gånger, hon har redan bott i Australien i ett år, så vi hade vår guide med som visade vägen! IKEA i allmänhet ser ju likadant ut så ingen större chock så. Det var stort, billigt och hemkärt. Käkade lite köttbullar, potatismos och lingonsylt som start. Efter det två kanelbullar båda tillsammans för 1.5 dollar. Kära IKEA. Hur som helst. Vandrade runt där, provade lite soffor, mosade kuddar och kollade läget! Fick med mig en kudde hem, en handduk, lakan och påslakan (mina känns som att sova på en vaxduk, så jäkla osköna!), en klädroller, två diskborstar och en ikea-choklad. Mums! Avslutade hela rundan med en mjukglass och begav oss tillbaka till bussen för att åka hem. 
 
Jag och Jennie stannade på broadway innan vi gick hem och köpte en vinbox som vi ska smutta på ikväll och även föra på imorgon. Då får jag även chansen att inviga mina nya, blåa plastvinglas som jag fyndade för 1 dollar!  Handlade även mat och ska göra någon egen budget-variant av tacos! Kan bli spännande! Åå tycker vi är duktiga på att välja budgetalternativen. Fintfint! Här får ni några bilder från IKEA-vandringen från Jennies kamera. Glömde ju min hemma.... buhu, men det här blev lika bra ändå så no sad faces! Puss och kram på er

Vill dela med mig av denna fina

Torsdag den 13 september 2012

Hello mates! Idag var jag beredd på att sitta i skolan hela dagen och inte sluta fören klockan 5, så när jag kollade på schemat och såg att vi slutade 2 behövde jag lite tid för att ställa om mig! Idag hade vi operation management hela dagen igen och allt flöt på fint, börjar komma in mer och mer i plugget nu och jätteskönt att vi har samma lärare i båda kurserna vi läser för stunden! Gillar den läraren vi har nu, Milyn.
 
Hur som helst, just idag när jag hade bestämt mig för att ta klänning blev det såklart regn när skulle gå hem från skolan. Eftersom det tar ungefär en halvtimme att gå till Glebe var jag och Jennie inte sådär jättetaggade på att gå så istället fixade ett stämpel-busskort som går att åka på 10 gånger och kostar bara 8 dollar. Nu har vi provat bussförbindelsen hem, supersmidigt och skönt! Åkte direkt till broadway - som är ett centrum med i princip allt i - Jennie aktiverade sitt nya bankkort och jag gjorde ett nytt account. Smidigt smidigt. Efter det vandrade vi upp och ner i rulltrapporna och jag köpte några armband och örhängen (obs. dessa var på rea så jag håller inte på att springa runt och shoppa en massa, for your information) och sen sa vi ciao till varandra och gick hem till var och en, så nu sitter jag här men ska resa mig för att fixa käk. TTYL peeps. 

Australian afternoon/moon tea

Upptäck en del av Glebe

Området vi bor i här i Sydney heter Glebe och idag fick jag och Jennie öppna ett helt nytt kinderegg! Ted visade oss runt så vi fick se Glebes mysiga caféområde och gamla book shops! Jättefint! Blev en öl för oss nu ikväll istället för en kaffe, men inte alls fel! Här får ni ta del av en del av området. På lördagar är det tydligen en stor marknad på hela gatan så vi ska försöka se den då också! PLUS är att det bara tar typ 3 minuter att gå dit (eftersom vi bor där iofs men ändå!)


Här får ni lite bilder på lägenheten!

Här får ni se lite hur jag bor just nu! Ha det bäst!

Godmorgon Sverige!

Godmorgon fina svennar! Sitter i skolan just nu, sitter på lektionen operational management med Jennie och Linda och planerar vårat grupparbete. Ska planera ett event för bröstcancerfonden i Australien.
 
Vi hörs mina fina vänner!
 
UPDATE: vi ska alltså inte göra detta event på riktigt utan det är bara en uppgift vi fått. så det inte blir missförstånd här, haha

Birthday in Sydney

Hej alla fina i Sverige! Sorry för lite längre väntetid på uppdatering från bloggen men nu har jag fixat internet och borde vara tillbaka! Idag är det min 20-åriga födelsedag och den har spenderats i skolan där vi skrev in oss, tog bilder till vårat student-pass så vi kommer in och ut i skolan med och käkade sushi i hyde park. Efter skolan gick jag, Sara och Jennie och köpte block och pennor, så vi känner vi oss manade att anteckna all intressant information! Efter det gick vi och handlade mat och efter det mötte vi upp Ted och gick till Darling Harbour. Där mötte vi även upp de andra tjejerna som bor i lägenheten bredvid oss och tog en öl för att fira! Fira mig, livet, skolan och liten get-together. Så himla mysigt och uppskattat! Fick en öl av bartendern bara för jag fyllde år, fast Parina ville bjuda på den så egentligen blev jag bjuden av två på samma gång! Hur gulligt som helst! Kvällen har varit underbart och nu är klockan redan kvart över 10 här så det är dags att gå och sova! Trivs jättebra och alla är hur underbara som helst! Tack för ikväll! Här får ni lite hälsningar via bilder från Australien. 

Det är inte lätt att säga hejdå, så vi säger vi ses!

5 kronors äventyr

Sitter och fikar med Emelie, gofikar med gifflar. FETT. Snart ska vi ut och åka wakeboard och se hur det går denna dag! 
 
Jag och Emelie tog en trip till södertäljes hoods med lillefot Hero idag. Var inte där så länge, skulle uppskatta tiden till 5 kronors parkeringsavgift. Det var allt för nu, over and out.

Gårdagens bravader

Igår var min käre broder och hans gäng hemma hos oss. På schemat stod wakeboard. Såg lättare än vad det var. Idag är jag lagom mör i kroppen. Armar, ben, svank och händer är muskler som idag är väl medvetna om att de lever! Bubblan vilken träningsvärk! Och för att erkänna så kom jag aldrig heller upp på brädan för att åka på ytan utan kämpade med att kötta sönder som fisken i vattnet. Men idag är det nya tag och då ska jag fasen upp på brädan och stå i mer än 1,5 sekunder - om jag så måste åka resten av natten! Jag ska upp på brädfan! Wish me luck.

Let's spread some love

Godmorgon världen, Sverige, huvudstaden, familj, vänner, underbara, käraste och älskade till världens bästa tisdag! Kort och gott så tänkte börja dagen och även avsluta detta inlägg med att dela med mig av min kloka bästaste vän, Sagis som helt enkelt säger sluta aldrig le! Ni är underbara.

My guardian angel from mom and dad

Omringad av dem finaste i lördags

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0