Easter on Fraser Island

Under påskhelgen var vi på Fraser Island för nya äventyr! Redan klockan 5 på fredagsmorgonen åkte vi från lägenheten i Bondi mot flygplatsen, flög till Brisbane där vi hyrde en bil och bilade upp till Rainbow beach som låg ca 2 timmar bort. Fick tips att åka och kolla in Noosa heads innan Rainbow beach och mysa och käka där, så efter många omvägar, genvägar och sena vägar så kom vi fram… men eftersom det var holidays för alla Aussies så var området fullsmockat och inte en enda parkeringsplats syntes till. Alla i bilen satt och pekade åt olika håll, pappa svor och vindrutetorkarna gick på fullt ös över rutan! (För er som inte kört bil i vänstertrafik så är i princip hela bilen spegelvänd, växelspaken sitter på vänster om föraren och blinkers blir vindrutetorkare, vilket lyckades skapa ett jävla liv i bilen. Behöver jag ens nämna första rondellen?) Hur som helst, vi kom överens om att skippa Noosa heads och åkte direkt till Rainbow beach.

 

Hostel väntade familjen vilket jag tyckte skulle bli spännande att se. Min familj är väl inte direkta hostelmänniskor och ofta består hostel av unga backpackers från alla delar av jorden. Vi försökte väl alla intala oss om att det bara handlade om 2 nätter helt som helt.

 

På lördag morgon hämtade en buss upp oss och körde oss till Fraser Island! Själva resan i sig var inte så seg utan gick rätt fort. Men ååå vilka underbara äventyr och platser vi har fått se! Fraser är helt sjukt häftigt och det finns verkligen något för alla! Har man jobbigt för att vandra och gå så kanske det inte är det ultimata men bilvägar, eller breda sandiga stigar finns tillgängliga så det går ju att åka runt med bil också! Låter bilderna få tala lite för sig själva. Njut. För det gjorde jag. 








 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0