#1 STADSTIPS - Road crossing

Många som lever i en storstad, eller som bara är i en storstad över ett tag, kan ibland känna sig rätt små när det kommer till att korsa övergångsställen. Du står precis vid vägen, väntar på att den röda gubben ska se lite grönare ut. På andra sidan står flocken med hur många monstersoldater som helst, blod rinnandes från mungipan, redo att attackera. Du vill inte krocka med dom i mitten, för då finns det en risk att du står och snurrar där och vips så är det grönt för bilarna och du är mos mitt på vägen - inte så kul. Du vill ju ändå komma över vägen men vad gör du?
 
JO! För att komma över vägen oskadd och hel så måste du börja planera och spana. Vilka soldater har du på din sida, men mest viktigt: Vem kan du använda som sköld? 
För att överleva måste du antingen
1. Vara ett vapen själv (dvs. vara redo att kötta dig igenom med blod, svett och tårar. Eller
2. Hitta din sköld!
 
Genom att hitta din sköld letar du helt enkelt upp den bredaste, längsta, största eller bara läskigaste personen och helt enkelt beter dig som den personens skugga (Stidsvagnar utan nåd går också bra - läs mammor med barnvagnar). Rätt vad det är så har du korsat vägen oskadd och överlivad.
 
Good luck.


Kommentarer
superstarkasilversaga

hahahaha tack för tipsen :) man ska alltså inte bara gå när det är rött?

2013-02-06 @ 13:25:30
Pappa

Faan vilket bra och roligt tips;) tror att det kan bli svårt i Rönninge. Fortsätt med fler tips;) kram

2013-02-06 @ 19:01:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0