Ett liten stick in.

 

Under dessa dagar som tjejerna har varit här har vi hittat på saker hela tiden. Kollat runt och levt loppan i Sydney. Vi har bland annat kollat in den asaballa butiken Culture Kings där Josefine fick med sig tre stycken feta kepsar till Jamalde hemma i Sverige! Så sjukt soft butik proppad med tusentals olika kepsar från alla märken längst med hela väggarna, coola kläder, DJ i butiken och även en frisörsalong. Sjukt sevärd! Butiken ligger på George street precis mittemot det stora McDonald’s.

 

Jag, Ruby, Saga och Josefine har hängt vid Circular Quay där vi körde en fika och snack. Har blivit en hel del babbel nu när vi träffat tjejerna igen. Har tagit vara på varenda minut de har varit här och även i tisdags när jag och Jennie gick i skolan åkte jag direkt efter skolan till Bondi för att möta upp Saga, Josefine, Ruby, Alison, Tobias och Simon. Där blev det sjukt bra parkhäng med varsin öl, tränade att stå på händer, köra cheerleadingakrobatik och allmänt skönt häng. Ruby och Alison åkte hem och vi andra stannade i parken. Jag och Josefine körde kvällsdopp när det fortfarande var ljust ute och Saga agerade fotograf.  Dessa dagar när tjejerna har varit här gått så fort men det känns verkligen som vi har hunnit träffats och fått så god tid tillsammans!

 

En hel del Thaikäk har vi lyckats trycka i oss också! Promenader, myshäng, lite shopping, äventyr, regnattacker, sol, bad vid klipporna och så mycket mer!

 

 
 
 
 
 


Kommentarer
Pappa

Undrbsra bilder vi välkomnar Saga och Josrfine tillbaka till -10 grader och snö:) många kramar Mamma o Pappa

2013-02-26 @ 19:19:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0