'Me and my heart'

Hola amigas amigos vikingar!
Livet leker på här borta. Däremot var det ett tag sen vi hade det varmt.. börjar redan nu bli lite kyligare. Australien, vad händer???  Hur som helst. I lördags var vi och såg SHM, gissa om vi alla dog lite! Vilket drag dom där 3 grabbarna lyckas skapa och grymt hur dom har kämpat för att hamna där dom är idag. Drag och livat var det. Vi var alla lite halvsega efter men så sjukt nöjda så vi valde att stanna hemma och dissa utgång. Men fan vad nice det var, kommer verkligen leva på det här ett bra tag framåt!
 
Igår var det bara hemmachilldag framför en hel del filmer, jag gick ut och gick i regnet ett tag och sen gick jag och Jennie och köpte chips. La oss med en varsin dator i soffan och kollade på varsin film med högtalare. Tänk att det är skönt att umgås fast man inte behöver umgås. Det räcker ibland att bara vara där! Ruby och Alison stack iväg till Simon, vet inte riktigt när dom kom hem men dom var hemma i morse.
 
Om bara 9 dagar kommer världens bästa Saga och bästa Josefine till oss! SÅ SINNES!!! Ska bli så kul! Vill aldrig att dom ska åka hem, haha! Kom hit småfisisar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0