Shelly Beach

Härliga shelly beach. I onsdags packade vi våra strandväskor då jag, Jennie, Saga och Josefine drog oss iväg mot färjorna, destination Manly. Ingen av oss hade varit där innan och det var Simon som sa att vi skulle gå till Shelly beach. Stranden var så galet fin, snäckskal och inga vågor. Solen stekte och vi lika så, sjukt härligt!

 

Efter några timmar av jobb-på-bränna så mötte vi upp Simon som kom till räddning med ett flak öl och kycklingspett. Han började agera BBQare och körde sina spett på allmänna grillen medan vi stod för underhållningen! Så himla härlig dag och jag rekommenderar alla som reser till Sydney att dra till Manly när ni är i trakterna. Går att ta buss från City men färja is a part of the experience.

 

Simon drog till jobbet och vi tjejer stannade, tog ett extradopp och levde loppan innan vi började rulla hem runt 5-6 tiden. På kvällen körde vi utgång och det blev Golden Sheif. Där mötte vi Lisa och Felix som håller på att köra sin super-resa! Alltid lika kul att träffa bekanta ansikten! När Sheif stängde drog jag, Ruby, Jennie, Saga och Josefine hem och Alison höll upp spiriten och fortsatte festa vidare!

 

Lite bilder från onsdagens bravader!

 

 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0