27.

Den här veckan har vi bara två lektioner, lite skillnad från förra blocket då vi bara var lediga på fredagar! Imorgon och onsdag. Sen är frågan vad vi ska hitta på resten av veckan för kul! Imorgon efter skolan ska vi ta en drink, hela hopewell-ligan vid operahuset. Vivid lightfestival har startat då dom lyser upp operahuset i olika färger och mönster och allt vad det är. Även massa event i Darling harbour och the Rocks. Ska bli mysigt att sitta alla tjejer och snacka skit och bara mysa tillsammans. 
 
Igår körde jag första jobbdagen själv. Gick faktiskt rätt askalas och dagen flöt på rätt fint. Basic jobb som inte kräver allt för mycket mer än en glad Marty. Precis som jag! Tänka sig. 
 
Lördagens biohäng var sjukt mysig. Sånt flyt. Jag och Jennie kommer till junction, bokar de två sista biljetterna för nästa film av Hangover - som btw började precis när vi kom, studentpris och popcorn och som grädde på moset så skulle biostolarna få kallas för kinga fåtöljer! Så. Sköna. Filmen var såklart rolig som förväntat och levde upp till standarden! Riktigt skön helg med bara massa chill. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Martina L.

Life in Sydney

RSS 2.0